FIV in Ungaria 133
Raspunsuri - Pagina 9
lyly_mar spune:
Georgiana,sa dea DD sa fie 2 embrioni frumosi si sanatosi
Fetele,eu am intrerupt de luni utrogestanul si nu mi-a venit nici acum ciclosul si am facut efort,am carat ...dureaza asa mult pana vine?
anchusa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lyly_mar Fetele,eu am intrerupt de luni utrogestanul si nu mi-a venit nici acum ciclosul si am facut efort,am carat ...dureaza asa mult pana vine? |
ai rabdare,poate veni si dupa 7 zile, la tine abia au trecut 3 zile(mai ales dupa cat progesteron ai bagat).La mine a venit in a 4 a zi.
anchusa
GeorgianaI spune:
Salutare fetele!
Azi m-au sunat de la clinicA, cica am un embrion deja si PK a zis ca pana duminica si celalalt are sanse sa se fertilizeze.
Duminica la 9.30 am ET.
Sper sa fie cei norocosi sau cel norocos, cum o vrea doamne, doamne.
Parca un picut mi-a mai ridicat moralul, dar nu 100%.
Va pup si va tin la curent.
monilaza spune:
Georgiana, iti tin pumnii!
Si acuma va bombardez cu intrebari. Mai avem putin pana pe 6 iulie si vreau sa ma asigur ca voi fi pregatita.
Deci: sotul meu stie engleza nivel mediu. Ne vom descurca? Vom intelege ce ne va spune nenea Zadorica? Ma refer la termenii medicali. Noi mergem cu cineva care stie maghiara, asa ca, la clinica nu va fi problema. Doar la consultatie. Cat ar costa daca as apela la una dintre fetele care traduc? Si cum dau de ele?
Ma scuzati pentru aceste intrebari dar nu vreau sa fiu pe langa!
tannoo25 spune:
monilaza, zadori, in cazul in care pacienta/ul nu vorbeste cursiv engleza, va vorbi rar, fara termeni medicali; in cazul in care nu se intelege un cuvant, cauta sa se faca inteles;
oricum, nu veti iesi din cabinet fara sa fiti lamuriti; asa ca, la prima consultatie, merge sa incercati cum va descurcati cu engleza la nivel mediu;
fetele care traduc la clinica din szeged sunt pe prima pagina (cu nr de telefon cu tot);
luck spune:
tonirro
yupiiiiiiiiii ........... stiam ca ai sa reusesti .... pentru ca meriti asta !!!!
FELICITARI !!!!
draga mea , sarcina usoara si la termen iti doresc din tot sufletul.
Ai fost la dr U cu rezultatele tale de trombofilie si ti-a recomandat clexanul sau l-ai facut din proprie initiativa dupa ovulatie?
adc
rezultatul obtinut cu amh-ul tau este unul foarte bun care ne da si noua incredere si putere sa mergem mai departe.
Multumim pentru postarea ta , iti doresc sarcina usoara si la termen.
samira33 spune:
luck,PK este in concediu in luna August pana pe 21 ale lunii.
ce mai faci???
un we fain tuturor
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
samira33 spune:
noi suntem imbracati sa plecam la ziua de nastere a unui fin de-al nostru si de juma' de ora ne e imposibil sa iesim din casa...in asa hal toarna
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
monilaza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui GeorgianaI Salutare fetele! Azi m-au sunat de la clinicA, cica am un embrion deja si PK a zis ca pana duminica si celalalt are sanse sa se fertilizeze. Duminica la 9.30 am ET. Sper sa fie cei norocosi sau cel norocos, cum o vrea doamne, doamne. Parca un picut mi-a mai ridicat moralul, dar nu 100%. Va pup si va tin la curent. Georgiana |
Georgiana, te asteptam cu vesti