FIV in Ungaria 133

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxandrica spune:

Dragoste777 eu am prima consultatie la PK pe 22 iulie si Ana1972 pe 21 iulie. Noi am luat deja biletele de avion mai ramane sa rezolvam cu cazarea.
Bafta tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

lyly,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank30 spune:

naty,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anchusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxandrica
Noi am luat deja biletele de avion mai ramane sa rezolvam cu cazarea.
Bafta tuturor


cam cat costa un bilet de avion pana la Buda?......ca pe mine m-a terminat drumu cu masina


anchusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

ancusha
daca iei wizzul de la tg mures , avionul e 150 ron dus intors
Fetelor
eu azi dimineata am avut punctia
si am recoltat doar 3 outze
pk a zis ca a avut o surpriza ca ceea ce parea la eco ca fiind outze pe dreptul
era de fapt endometrioza
cica ma suna maine sa imi spuna cum stam cu fertilizarea lor
si apropos de punctie, a fost super ok
la final m-am conversat evident cu o romancutza din bucuresti care a facut 12 outze
ati mai auzit voi de-astea?
tare!
deci....asteptam
va pup si multumesc mult de sustinere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragoste777 spune:

ruxandra inca nu am primit mailul cand trebuie sa ma prezint in iulie numai ca iulie sa speram ca ne intalnim, dar voi numai 1 zi stati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrica spune:

Anchusa noi nu venim din Bucuresti ci din Luxemburg, noi ne intelegem mai bine cu Lufthansa dar Wizz-ul are si el oferte bune, daca stii datele din timp sigur gasesti un pret bun. Noi am zis ca nu se merita sa ne obosim prea tare acum mai ales fiind doar prima intalnire, pe viitor nu stiu exact cum vom face.
Dragoste777 noi venim pe 21 (joi) si plecam pe 23 (sambata) sotul nu poate lipsi de la job f mult, si asa, escapada asta n-a fost prevazuta . Dar sigur ne luam revansa data viitoare, mai ales ca nu putem rata o sedinta de masaj la Gellert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Ioana si eu am mai auzit de productie mare de oute....chiar la mine.Am produs 18 bucati,din care s-au fertilizat 17,iar la stadiul de blastocisti de calit A au ajuns 9....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

ioana si eu am mai auzit...eu am avut la un FIV 14 outze....la altu 11...dar am avut si 3 la un FIV.


3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonirro spune:

lyly imi pare rau. Te rog nu iti pierde speranta . Asculta-ti inima...Nu am avut timp sa citesc dar ti-am cautat numele pe pagini sa gasesc postarile tale. Ma tot codesc de ceva zile sa va scriu si sper sa ma intelegeti de ce.Dupa FIV-ul nereusit cu ET in 5 Mai, v-am scris ca mi-am facut analizele de trombofilie si mi-a iesit MTHFR C677T heterozigot si Factor II G20210 A heterozigot. Luna asta, prima dupa FIV, de capul meu, mi-am urmarit ovulatia si, timp de 10 zile de la ovulatie mi-am facut Clexane 0,2/zi. In zi 10, Beta HCG era 16. In aceeasi zi, dureri de spate, de burta si o pata mica roz. Azi, in zi 13, Beta HCG este 128. Nu stiu cat va poate ajuta aceasta informatie, eu am plecat de la ideea ca pastrez sarcinile doar cu anticoagulant (poate mai tineti minte povestea mea cu sarcina si operatia la genunchi) si am zis ca ce-o fi o fi. Poate am si alte mutatii de care nu stiu, eu mi-am facut doar pachetul de la Matei Basarab. Sunt multi de poate. Mai multe am scris pe topicul de trombofilie, nu vreau sa va plictisesc aici. Ce vreau sa spun este ca e clar, pentru mine, Clexane doar de la pozitivarea testului....nu ar fi functionat. Pt ca nu mi se pozitiveaza nici un test. Nu mi-am facut pipitest nici acum si cred ca ar fi si prea devreme. Incerc sa nu ma bucur, dar simt ca am castigat o batalie importanta. Mi-am gasit leacul. Mai trebuie sa mi se nimereasca si doza si cine stie cate ar mai putea fi. Eu am pornit-o ca pe un test pe mine insami si acum...nu mai stiu ce sa fac. Sper doar sa va pot fi de folos povestindu-va toate astea. Si ce va urma. dragoste, imi cer scuze ca nu ti-am spus de acum cateva zile dar am asteptat al doilea Beta HCG . Cybele, fara tine, povestea mea pe DC s-ar fi incheiat dupa FIV . Toate raspunsurile le-am gasit datorita tie. Este reusita mea si a ta . Iti multumesc din suflet!Imi cer scuze ca nu am avut timp sa citesc prea mult din urma, sunt...inca socata si ce sa mai spun...pe 22 plec spre Budapesta?! Ca aveam planificata inseminarea peste vreo 14 zile?! Si concediul meu era legat de asta... Tuturor fetelor care sunt in focuri sau pe aproape le doresc multa multa bafta!!!!

Mergi la inceput