FIV in Ungaria 133

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

Rubia, multumesc mult ca ti-ai luat din timp sa imi scrii schema ta.

Eu am MTHFR C6777 heterozigot si in ciuda opiniei cam generale ca nu ar ridica probleme mutatia asta uite ca eu am avut. Cu tot cu tratamentul luat. Spre deosebire de tine, insa, eu am avut un progesteron imens in sarcina, era 250 mg/ml. Si valoarea asta mare nu e grozava cand se asociaza trombofilia,caci iata ca in cazul meu s-ar parea ca nu a fost de ajuns Clexanul. Eu am facut 0.2 din ziua de ET si pana la test, iar de la pozitivare 0.4. La kilogramele mele - aprox 68 acuma , cred ca nu a fost de ajuns.

I-am scris si dr Uscatescu ce mi s-a intamplat, o sa ma duc din nou la Fundeni sa imi revizuiasca schema, sunt convinsa ca o sa imi dea acum Clexane din zi 1 de stimulare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

rubia multumesc mult pentru raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Popif eu prog inj l-am luat din Austria,de la o farmacie,am dat comanda si mi-a venit prin posta acasa.Am trimis reteta romaneasca (de la medicul meu-gine),plus buletin,plus dovada platii contravalorii mdeicamentelor,scanate toate pe mail si am primit coletul cam in 10 zile.Nu a fost nevoie sa-l puna in ceva termic,pt ca am avut grija sa-l cumpar prin decembrie cand afara era deja rece si n-au fost probleme de transport.
Sa stii ca sunt foarte seriosi cei de la farmacie,a mai cumparat o alta cunostinta niste medicamente de la ei si n-au fost nici un fel de problleme.
Daca ai nevoie de alte info da-mi PM .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popif spune:

multumesc mult rubia1
Eu cred ca dau o fuga pana in Ungaria ca mai am nevoie si de alte medicamente.Daca nu gasesc o sa te rog sa-mi dai si mie adresa farmaciei din Austria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

OK popif.Reincep sa activez la acest subiect,pana acum doar urmaream sa vad ce mai fac fetele dar nu prea scriam,si din lipsa de timp.Dar vreau ca pana in noiembrie cand mergem si noi la PK sa fiu pusa la punct cu toate modificarile si cu tot ce mai e nevoi(analize,etc).Asa m-am dus si prima data la el la prima consultatie,cu dosarul gata facut,toate analizele erau cu o luna in urma,totul tradus in engleza si a mai solicitat el niste analize pe care le-am facut acolo,de aceea am intrat imediat in protocol.
Si de data asta vreau sa fiu pregatita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

fetelor
am primit rezultatul testului
hcg <1.20
progesteron 10.7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

ioana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monilaza

Loretta, am niste emotii pt 6 iulie, de nu ma vad! Parca nu-s normala! Ar trebuie sa ca sa nu ma mai gandesc acolo. Sotul meu zice ca poate revin cu picioarele pe pamant.

Ai aflat cand este Zadorica in concediu? Bine ar fi sa nu fie in august. Poate intram amandoua la FIV.

Nu te mai stresa...eu vorbesc... ca si eu am avut emotii pana am intrat la el. Ai sa vezi ca va fi bine. Nu am aflat inca de concediul lui ca nu am sunat, nu am avut timp, sper ca luni sa apuc sa sun la clinica. Oricum eu asa am vorbit cu el ca vreau sa fac FIV-ul in august si mi-a zis ca este OK. Iti tin pumnii pt miercuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

ioana3110, imi pare tare rau, fii puternica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carita spune:

buna fetelor,

sunt noua pe forum ; am facut recent o fertilizare in vitro la Szeged, iar joi am facut primul Bhcg ( 12 zile de la embriotransfer ) care a iesit pozitiv.
Doar ca azi au inceput niste dureri de burta in partea dreapta , ca niste intepaturi care ma sperie foarte tare.A mai patit cineva asa ceva, ar trebui sa ma ingrijorez? ....fiind weekend este mai greu sa iau legatura cu dr care mi-a facut fiv-ul, iar primul ecograf mi l-a recomandat abia peste 2 saptamani .
La inceputul saptamanii am avut si dureri surde in abdomenul inferiror,ca la menstruatie, despre care dr mi-a zis ca sunt normale,dar durerile de acum sunt altfel.
Astept cu nerabdare un raspuns de la voi !

Mergi la inceput