Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (21)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
miki1979 spune:
buburuza mea are la okisori irisul inegal, adica unul mai mare altul mai mic..mai intati am observat eu pe urma si sotul..n-am acordat atentie ca stiam ca okii mai tarziu se definitiveaza dar m-au mancat degetele sa caut pe net si am citit numai prostii..ca tumoare, probleme de nerv optic, neurologic, etc etc. si m-am cam speriat..aseara am intrebat si pediatra si habar nu avea, dar s-a oferit sa ne recomande un oftalmolog bun..
aveti idee de asa ceva ?
noi si cu vlad am alergat pe la oftalmologi ca are o pata depigmentata pe okisor si ne-am speriat ..ar fi culmea sa aiba si ea probleme tot cu okisorii..
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ailed_dota/ailed_dota.jpg)
ailed_dota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miki1979 buburuza mea are la okisori irisul inegal, adica unul mai mare altul mai mic..mai intati am observat eu pe urma si sotul..n-am acordat atentie ca stiam ca okii mai tarziu se definitiveaza dar m-au mancat degetele sa caut pe net si am citit numai prostii..ca tumoare, probleme de nerv optic, neurologic, etc etc. ![]() ![]() aveti idee de asa ceva ? noi si cu vlad am alergat pe la oftalmologi ca are o pata depigmentata pe okisor si ne-am speriat ..ar fi culmea sa aiba si ea probleme tot cu okisorii.. mami de 2 prichindei |
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
CU net-ul...am o amica ce a facut depresie postnatala de s-a tratat la psihiatru , apropo de rubeola la sugari...iar daca citesti de vaccinuri numai faci niciunul...mai bine du-te la oftalmolog sa-ti iasa din parere.. si mie mi se pare ca Dodo are un ochi mai mic, dar oricum ea e un pic intr-o parte de cum a stat in burta si isi revine usor, usor
mami de fete frumoase:
![](zana.gif)
![](bebic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dinora77/dinora77.jpg)
dinora77 spune:
Buna si de la noi...
Scriu repede caci in jumatate de ora mergem la vaccin!! Vroiam sa-i scriu lui pisucmic vis-a-vis de laptic. Lapticul se decongeleaza la o temperatura nu mai mare de 60 grade pentru ca temperatura mai mare distruge proteina si lapticul ramane apa chioara. Bain marie-ul pe apa are temperatura de 100 grade. Eu decongelez in apa calduta.
Lapticul matern poate fi pastrat in frigider (neinghetat) 48 de ore si dupa ce a fost dezghetat poate fi incalzit maximal de 2 ori.
Miki sunt sigura ca nu are nimic Andra la ochisor. Dar pentru linishtea voastra, mergeti la un medic. Julius mai incruciseaza ochii uneori (cind e obosit), iar in familia sotului sunt cazuri de genu. Imi fac griji si vom merge la un oculist, cu toate ca pina la 6 luni e normal acest fenomen la bb-lusi.
Pupic toate fetele!! Va scriu dupa ce venim de la doctor.
ailed_dota spune:
bafta dinora !
va pupam , noi mergem pe afara!
sa terminam mazarea intai...voi ati papat mazare ? eu tare as incerca
mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
ailed_dota spune:
nu stiu dc dar cand pun emoticoanele cu pofta ma gandesc la yasmy si la roxy! pupici pt amandoua!
cami_antonia spune:
neataaaaaaaaaa
dya nu e din mol
e luata di selgros masina
cadou de la noi de craciun
miki baga in alimentatia ta marar verde
eu mananc de 2 zile
ca asa mi-a venit
apoi te-am auzit cu ceaiul ala de marar
si am zis ca decat ceai mai bine verdeata proaspata
si uite cum bag rosii cu ardei si branza si marar verde
cel putin o data pe zi
si a crescut productia de lapte bine
eu incepusem sa dau un biberon noaptea
de fapt seara la culcare
din lipsa
ailed_dota spune:
strumph, s-a descurcat Maria la pampers sa o pupe mami pe ea de fata buna, e de mare ajutor.. vb cu bb ,ii mai tine feonul lui Dodo sa ma duc si eu la baie... ca barbata-miu e intr-un drum continuu... asta e...
cand ma gandesc cum dormea Maria... cand era bb...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumphitza/strumphitza.jpg)
strumphitza spune:
Buna dimineata si-o cafea?!
Mi se iarta ca ajung si eu aici cu cafeaua la miezul zilei da ? Am dormit pana la 8 jumate, apoi a trebuit sa sterg si spal o kkcioasa
apoi tzitzi si aabia apoi am putut sa ma duc sa imi fac si eu o cafea si mandra s-a trezit cat eram eu jos la bucatarie si chiuia, eu care am lasat-o dormind
da sa vezi ce veselie pe capul ei, ma gandeam ca nu aud bine ca e ceva de prins trada, da de unde, urcand scarile cu cafeaua ea tot chiuia si zic na ca numa bine m-am ridicat de langa ea si ea nu mai doarme
ori poate vrea si ea cafea ?
E cam gri afara si sta sa ploua si voiam sa ies azi un pic pe la niste magazine, am de cumparat una alta pe care nu il las pe domnu sotz sa mi le ia ca imi aduce cu totul altceva chit ca ii dau lista cu ce si cum tre` sa-mi cumpere
Ma duc sa imi savurez cafeluta si mai citesc din urma
Zi buna si cu soare va doresc
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumphitza/strumphitza.jpg)
strumphitza spune:
Se vede ca incepe weekendul, slaba miscare pe aici deja cred ca sunteti la plimbari, la munte ori la mare , la soare ?
Catank, multumesc si da sa stii ca o sa fac scoala de soferi, cat am fost in bucuresti voiam sa o fac dar la nebunia din trafic de acolo am spus mai bine stau deoparte , m-am descurcat foarte bine cu taxiul , deconta firma plus ca nu am vrut sa imi bag banii intr-o masina second hand ca de noua nu aveam bani si am spus mai bine decat banii intr-o rabla pe care sa o repar mereu si sa cheltui mai mult decat face, mai bine tin banii in banca sa faca pui
si plus ca aici se conduce pe stanga si chit ca as fi avut carnet din ro ar fi trebuit sa dau niste examene si aici sa mi se ecivaleze si recunoasca, deci nu am facut nici o afacere, macar asa acum o sa fac de la bun inceput aici tot
Miki imi pare raud e problema cu ochisorul, poate totusi ti se pare si nu e nici o problema? Incearca sa mergi cu ea la un consult sa te linistesti
Somleac multumesc si sa stii ca nu mi-am dat seama de asemanarea cu mine la barbita, am sa o studiez mai din aproape
tre` sa semene si cu masa la cevam dar sper ca nu la prostie
daca o fi asa dusa ca mine, mai bine nu, sa semene cu tac su ca el e baiat destept si le are cu de toate, pasionat de lucruri super inteligente, mai putin SF urile de le urmareste mai zilnic
ahhh si de Batman caruia ii e fan si acum la aproape 40 ani
Imi pare rau ca nu a venit lumea atat de multa la cat te asteptai, poate data viitoare tre sa pui bilet sa li se para ca o fi ceva interesant, ca deh.. asa cum ai spus si tu, daca era ceva scump faceau pe naiba in 4 si veneau chit ca dadeau o gramada de bani pe bilet
Pozici nu ai deloc? nici de la prieteni ?
Pisuc, asa sunt si eu cu sanii dimineata acum de vreo 3 zile de cand doarme piscoata multe ore legate pe noapte , ma trezesc cu ei arhi plini si tari , de pot sparge nuci cu ei eu dimineata cand simt ca nu mai pot ca-s grei si durerori o trezesc sa ii dezamorseze
Lalely, petrecere frumoasa maine, sper sa tina si vremea cu voi si bebe sa fie cumintel
yasmi, tu ai facut scoala sa fie acolo cand ai nevoie dar vad ca nu conduci deloc, chiar nu ai nevoie deloc cand nu e sotul acasa ? sau nu ai masina pe mana cand nu e sotul acasa ?
ailed, eu de la mazare i-am dat colici piscoatei, acum vreo 3 sapt in urma am pus in salata beouf mazare de la conserva si aoleo ce colici a avut piscoata si ma gandesc ca mazarea asta noua e dulce si se poate sa faca si mai rau colici
deci eu una nu am curaj ca si eu voiam sa cumpar sa fac dar mai bine mai astept pana mai incolo, vreo luna macar
picky ai pus pozicile pe mail? ma duc acusi sa verific si sa iti admir printesele
tu in Bruxelles vorbesti farnceza sau flamanda ?
limba asta tare mi se pare intortocheata, se vorbeste parca asa din gat, cu multe hhhhh ...e chiar cah cah
Happiness, frumoasa si dulce tare bombonica roz , o scumpete Mariuca si cat de mare s-a facut Andrei , a crescut baiatul mamei
ce frumosi carlionti are si un zambet de milioane
le sta tare bine impreuna , cred ca iti creste inima cand ii vezi
Soarele se chinuie sa iasa , ba se ascunde, ba mai zambeste... cred ca ar trebui sa ies totusi ca si asa piscoata e toata un chiot in patut
, se hlizeste si se joaca cu papusile ei, matzele hello kitty
Dimieata la 5 m-a trezit cu un chiot tare tare, de am sarit nu stiam ce s-a intamplat si ea era toata o veselie
cred ca l-a facut si pe tacsu in camera alutarata sa taca din gura sa nu mai sforaie, asa tare a chuit
Ma duc sa imbrac piscoata si pe masa ca sa iesim sa ne aerisim fustele si o sa trec eu mai tarziu pe aici sa vad ce mai spuneti
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)
cami_antonia spune:
strumph la noi azi e superrrrrrrrrrrrr calddddddd
si felicitarfi pt asemenea cadou frumos primit
meriti draga mea
vad ca te apreciaza socrii
mare lucru
miki
si antonia avea ceva la un ochi pana sa nasc
se tot freca la el permanent
eram terminati
am fost la 2 oftalmologi
am chinuit fata
am tinut-o ca la camasa de forta
si nu stiu care dintre ei a reusit ceva
cert er ca acum nu se mai freaca ca atunci
e complicata chestia cu ochii la bebebici
si eu sunt suparata ca ambele fete au strabism
f slab
la ochiul stang dar auuuuuuuuuuuuuuuu