Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 59 -

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Buna fetele! Nu am mai intrat de ceva timp. Floricica deja botezul. Am citit si eu polemica cu privire la dr U, m-am cam enervat. Apropo de asta eu nu am mutatii genetice si imi scade proteina S doar cand sunt insarcinata si fara sa fac clexane mi-a murit copilul in burta, dar e usor sa vorbesti aiurea si sa faci acuzatii fara sa ai habar.
Stiti cumva daca dna dr U este saptamana asta la fundeni?
Utrogestanul nu e 100% gratuit nici daca bifeaza gravida, pt cine intreba, doar daca nu esti avocat ca atunci iti da medicul de la barou 100% gratuit.

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

SALUT FETELE!

angelica doamne ajuta!!!!!!!!!!!!!sa ai un bebe sanatos

danezza sper ca sunt bine si la tine toate pe acolo..........

ylari, sorrry de sarcina oprita din evolutie..din pacate se intampla, dar e bine sa stii de ce........

fetelor, daca va rog frumos nu imi dati mailul d-nei Uscatescu...ii povesteam lui sora mea de voi si de trombo si a zis sa ii scriu un mail...poate poate aflam ceva bun de la ea........

mersi anticipat!

pupici!
o sapt frumoasa!

Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 17+ cu fetita cu codite...

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

Beatrice1982 ai mesaj privat

Eu sunt din ce in ce mai revoltata pe medicii care ignora o posibila trombofilie si pe faptul ca aceste analize nu devin obligatorii. Nu stiu daca ati aflat de sotia lui DJ Rinno, insa se pare ca a paralizat la 5 zile de la nastere din cauza trombofiliei. Nu e doar faptul ca trombofilia poate cauza pierderi de sarcina ci si faptul ca e una din cele mai frecvente cauze de deces al mamei in perioada de lauzie.

Offffffffff

Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare

Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

mersi mult p@ulici!

Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 17+ cu fetita cu codite...

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanasi spune:

Fetelor, am fost ieri la controlul de 11 sapt. pentru dublu-test; totul e OK, bebele are 5 cm, e mai mare cu o sapt si 3 zile, se misca de mama focului :)). Asadar, se pare ca tratamentul functioneaza bine. Am sa-i trimit d-nei dr. eco scanata, dar cred ca raman pe aceeasi doza de Innohep (ginecoloaga a zis ca nu vede de ce mi-ar schimba-o).

Salut noile gravidute si pe toate celelate luptatoare

MTHFR 1298 heterozigota, PAI-1 675-4G heterozigota, PAI-1 844G heterozigota, o sarcina oprita in evolutie la 9 saptamani; zilnic Aspenter, acid folic, Vit E, Q10, MgB6, Cetebe, Femibion
INNOHEP 0.35 ml

insarcinata in 10 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

ileanasi
felicitari pt rezultatele bune!
maine cred ca ma duc si eu pentru confirmare, va tin la curent.
In mod normal, ar trebui sa fie si activitate cardiaca acum (6 sapt si 3 zile).
O zi buna tuturor!

MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anioana2002 spune:

paula am vazut si eu emisiunea si m-am simtit exact ca tine...poti sa mori cu zile din cauza incompetentei unor doctori...
si in continuare nu au stiut sa-i spuna exact ce are...asa ca m-am gandit sa trimit un mesaj pe site-ul lui cu cateva informatii...sper sa afle cat mai multa lume de problema asta si sa nu se mai ajunga la situatii asa de grave...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danylini spune:

Buna dimineata

Angelica--felicitari pentru sarcina, o sarcina usoara si la termen!!!

Ilineaisi--ce frumos, tot asa pe mai departe, multa sanatate. Te-ai ingrasat ceva pana cauma? Doza ar trebui schimbata cand pui cateva kg bune pe tine.

Paula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyrem spune:

Dragele mele. Ieri am fost la Medlife si Albu nu mi-a dat nici un tratament preventiv pentru trombofilie. Eu m-am lasat dusa de val si am uitat sa intreb. Mi-a spus sa repet analiza pentru Cardiolipinici in August si sa ne pregatim sa facem o IA cu 2 proceduri si apoi in caz de nereusita sa ne pregatim de FIV.
De fapt daca ma gandesc mai bine, mi-a spus ca in momentul cand am 2 liniute pe test sa sun sa-mi de-a reteta pentru Clexane, dar doar in caz de sarcina.
Qiao spusese ca-mi va da sa iau si ceva preventiv, nu mi-a prescris nici macar ceva vitamine. Eu iau de la mine putere Elevit.
Nu stiu ce sa fac...

gena MTHFR - C677T heterozigota
gena PAI-1 - 675 4G + 844G heterozigote

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

adyrem
parerea mea sa incepi sa iei acidul folic si eventual femibion.

MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput