Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 59 -
Raspunsuri - Pagina 31
anioana2002 spune:
YLARI din cate stiu eu trombofilia nu se manifesta de fiecare data...depinde de organism si am inteles ca si de varsta...cu cat inaintezi in varsta cu atat ai sanse mai mari sa ai probleme in sarcina din cauza ei..
tannoo e foarte dureros pentru o femeie care isi doreste foarte mult un copil sa il piarda...doar cineva care a trecut prin asta poate intelege cu adevarat.. asa ca eu zic ca nu prea e locul aici pentru sarcasm..
aristica spune:
ylari trombofilia se poate activa in sarcina - deci e posibil ca la sarcina cu Eva sa nu fi avut nimic
tanno a folosit acest emoticon fara a fi sarcastic. El asa foloseste si dincolo, la oligoastenoteratozoospermie, fara pic de urma de sarcasm. NIMENI nu incearca sa fie sarcastic sau sa supere cumva pe cineva...ba mai mult, tanno a si precizat ca el nu s-a suparat, a si ajutat cu un raspuns...iar eu fac parte din "comitetul de sustinere"
floricica, dennisa, alla pe unde umblati fetelor?
doamna-profesoare v-a acaparat Toma tot timpul?
brotocel, mrn FETELOOOOORRRRR!!!! acusica intru-n tratament si gasca veche a disparut complet!
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
YLARI spune:
Departe de mine sa ma fi suparat emoticonul, doar ca nu am inteles ce a vrut sa spuna si m-am gandit ca poate exprimarea mea a fost aiurea de aceea am precizat ulterior ce a fost in spatele afirmatiei mele. Ok, m-am prins acum.
AH, am gasit analizele facute cu 2 saptamani inainte sa nasc pe Eva, am avut:
Proteina C reactiva ABSENTA, Fibrinogen seric 350 (limite 200-400) INR 1,08 (limite 0.9-1.2) Activitate protrombina 94 (limite 70-100)Timp Quick 13.3 (limite 10-14) ce parere aveti? Ca eu...
aristica si anioana va multumesc din tot sufletul ptr raspunsuri. Of, deci e un fel de ruleta ruseasca trombofilia asta??? Ma frustreaza...
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
tannoo25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anioana2002 tannoo e foarte dureros pentru o femeie care isi doreste foarte mult un copil sa il piarda...doar cineva care a trecut prin asta poate intelege cu adevarat.. asa ca eu zic ca nu prea e locul aici pentru sarcasm.. |
as putea fi ironic cu tine...
si noi am trecut prin 2 fivuri nereusite, pana la cel de-al treilea care ne-a adus un
in burtica, asa ca, sunt capabil sa inteleg durerea pierderii unei sarcini...alta data, lasa observatiile, caci nu are sens...
tannoo25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ank30 tannoo25, ai putea sa ne spui pe ce tratament era sotia ta inainte de fiv? |
sigur...
femibion800, acifol, mgb6, vit e, aspenter, vit c ... atat imi aduc aminte; o s-o intreb si,daca mai este nevoie am sa completez...
bytzi spune:
Buna!
flyhigher,saru'mana
balanta
ce parere ai de lab Bioclinica,stiu ca nu ai facut analize la ei,dar din auzite ce stii sant ok ?as face la ei anticorpii pt sdr antifosfolipidic,am in oras un lab care lucreaza cu ei,caci pana la synevo am 150km dus intors
,as vrea o parere te rog,multumesc.
A mai facut cineva aceste analize la lab Bioclinica?
Multumesc!
anioana2002 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui tannoo25
as putea fi ironic cu tine... si noi am trecut prin 2 fivuri nereusite, pana la cel de-al treilea care ne-a adus un in burtica, asa ca, sunt capabil sa inteleg durerea pierderii unei sarcini...alta data, lasa observatiile, caci nu are sens... ![]() |
eu ma refeream la faptul ca esti barbat si normal ca nu ai cum sa simti ce simte o femeie...
eu zic ca e un forum public si toata lumea are dreptul la o parare...mi se pare foarte agresiv tonul tau si chiar nu ai nici un motiv sa vorbesti in felul asta...
Ralu_mv spune:
Mai oameni buni... ma bag si eu ca musca in lapte... tanno n-a folosit niciun ton ! si nici nu a fost sarcastic, ca oricum mi se pare aiurea sa spui asta despre cineva care are la indemana doar litere si semne pt a se expima, deci e dificila cumunicarea... dar sa iti inchipui lucruri asa din senin ... pp ca eu ca asta se intampla doar pentru ca nu e femeie, dar el e doar bine intentionat...
si oricum, da, e groaznic sa pierzi o sarcina, oribil sa mai pierzi inca nu stiu cate... dar totusi, nu trebuie sa ne victimizam, viata merge inainte, asa cum poate, iar ca unii nu au trecut prin asta direct, nu inseamna acum ca trebuie sa le scoatem ochii ca nu inteleg ce inseamna ...
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..
Ralu_mv spune:
Bytzi, balanta nu are cum sa iti raspunda zilele acestea, ca sa nu te superi, dupa marti probabil.
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..
denisa220972 spune:
aristica eu sunt inca aici, saptamana viitoare plec in CO, am incercat sa fac bagajele dar mi-le scoate fiimea din geamantane si intra ea
. Zuzico ai fost frumoasa la nunta
.Ia abitioneazate si fa repede un baiat sa ne incuscrim(de la cele 40C mi-se trage)

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.