Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 59 -
Raspunsuri - Pagina 30
tannoo25 spune:
ylari, stai usor;
te pripesti cand spui ca nu ti se raspunde;
poate fetele sunt la job sau au grija de
, dar asta nu inseamna ca postarea ta nu este luata in seama 
uite ce a facut nevasta-mea:
- anticorpii antinucleari; anticorpi anti-ADNds; anticorpi anticardiolipin; anticorpi anti beta2 glicoproteina 1 (IgA, IgG, IgM).
- mutatia factorului v leiden -detectie si genotipare; mutatia protrombinica (factor II); gena mthfr (mutatii c677t; a1298c)-risc trombofilie; gena pai (polimorfism 675 4G/5G)-risc trombofilie; mutatia factorului XIII (g102t)-risc trombofilie.
- fibrinogen; homocisteina; proteina c reactiva; proteina c activitate; proteina s activitate; antitrombina III; anticoagulant lupic; aptt.
faci o comparatie cu ce analize ai tu si decizi pe care le vei face mai departe; insa si pai-ul ala de care intrebai este necesar;
legat de acifol, mai bine ia acifol 5mg 1/zi si femibion1 1/zi.
acum, fetele care au mai multe info, vor completa ce am stiut eu sa-ti raspund.
ank30 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ingeras26a Daca este recomandare de la medicul hematolog, medicul cu care faci FIV nici macar nu ar trebui sa-si dea cu parerea. La mine asa s-a intamplat. |
Da ingeras26a, ai dreptate.
Daca nu mergeam din nou la hematolog sa-i spun de cele 3 fiv-uri esuate ramaneam pe clexane de 0,4...in afara de asta niciodata nu mi-a propus vreun test care sa arate daca doza mi se potriveste sau nu. Aici am citit ca multe fete au facut testul antifXa dupa ce au inceput sa foloseasca anticoagulat....am sa intreb si eu despre analiza asta.
Multumesc fetelor

V Leiden pozitiv,MTHFR 1298 heterozigot,PAI-1-4G/5G heterozigot
YLARI spune:

Va multumesc, Me Alex si tanoo25! Departe de mine sa fac valuri, doar sunt si eu disperata
Nu vreau sa mai pierd o sarcina, de aceea investighez, ma documetez si... stresez fetele pe forum. Mii de scuze. Sper - am spus-o deja sa nu va fi suparat.
Acifol a zis si sufletul meu
Mda, deci ar trebui sa fac si PAI-ul, banuaim eu. Of...
Inca nu am primit rezultatul, abia ieri mi-a recoltat, pe foaia de la laborator scrie ca in 27.07 pot veni dupa rezultat. O sa stau ca pe ace pana atunci, dar... na, astept ca n-am de ales. Nici nu stiu daca imi doresc sa iasa bune, sa n-am trombofilie, ca tot m-as intreba in continuu atunci de ce s-a oprit sarcina din evolutie.
Sunt chinuita de intrebari, of, va rog nu va suparati pe mine ca am fost insistenta, va multumesc mult.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
tannoo25 spune:
citat din mesajul lui YLARI![]() Va multumesc, Me Alex si tanoo25! Departe de mine sa fac valuri, doar sunt si eu disperata Nu vreau sa mai pierd o sarcina, de aceea investighez, ma documetez si... stresez fetele pe forum. Mii de scuze. Sper - am spus-o deja sa nu va fi suparat.Sunt chinuita de intrebari, of, va rog nu va suparati pe mine ca am fost insistenta, va multumesc mult. |
aici, pe forumul asta, nu exista femeie care sa-si doreasca sa piarda sarcini

eu, cel putin, nu m-am suparat, asa ca stai linistita,
MeAlex spune:
Sigur ca nu ne-am suparat, te intelegem.
Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
ank30 spune:
YLARI-e foarte bine ca ai inceput sa faci cateva investigatii.Ai facut testele astea la recomandarea unui medic?Te intreb pentru ca eu cand am inceput analizele de trombofilie am facut prima data factorul V Leiden care spune teoria ca se pozitiveaza in 90% din cazuri cu trombofilie ...pe urma au urmat MTHFR si PAI.
V Leiden pozitiv,MTHFR 1298 heterozigot,PAI-1-4G/5G heterozigot
ank30 spune:
tannoo25, ai putea sa ne spui pe ce tratament era sotia ta inainte de fiv?
--------------------------------------------------------------
V Leiden pozitiv, MTHFR 1298 heterozigot, PAI-1-4G/5G heterozigot
YLARI spune:
| citat din mesajul lui ank30 YLARI-e foarte bine ca ai inceput sa faci cateva investigatii.Ai facut testele astea la recomandarea unui medic?Te intreb pentru ca eu cand am inceput analizele de trombofilie am facut prima data factorul V Leiden care spune teoria ca se pozitiveaza in 90% din cazuri cu trombofilie ...pe urma au urmat MTHFR si PAI. V Leiden pozitiv,MTHFR 1298 heterozigot,PAI-1-4G/5G heterozigot |
Nu. Le-am facut eu dupa ce am inceput sa citesc topicul vostru, urmand ca sa merg la un hematolog dupa ce obtin rezultatele. Si va intrebam daca ar trebui sa fac si PAI-ul si altele, ca sa am cat mai multe facute, sa nu ma trimita la plimbare (sa fac alte analize) fara sa-mi dea un raspuns, ca asa sunt eu mai nerabdatoare, nu imi place sa pierd timpul. Si le-am facut pentru ca din ce am inteles doctorii abia dupa 3 sarcini oprite in evolutie recomanda investigatii cu privire la trombofilie, ori ptr mine una mi-a ajuns, asta vroiam sa zic mai devreme cand am spus ca nu vreau sa mai pierd inca o sarcina.
Tannoo25, normal ca niciuna din fetele de pe acest forum nu isi doreste sa piarda sarcini, ma tem ca nu am inteles emoticonul

Oricum, stau acum si imi amintesc ca mereu parca am avut probleme la fibrinogen, dar nu stiu in ce sens. Cand ajung acasa ma voi uita pe analizele recente, vechi, de la sarcina cu Eva si va povestesc si voua.
Fetelor, daca imi iese ca am trombofilie, o declar pe fi-mea una din minunile lumii (ptr mine oricum este asa ceva, e viata mea) cata sansa am avut sa o aduc pe lume fara tratament... ar fi... nu stiu, nu stiu sa va descriu ce simt...
Va pup, va multumesc frumos.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Ioanatugs spune:
Alexa am facut analizele de trombofilie, Factorul V, Factorul II, Homocisteina si la Sp. Coltea, si la Fundeni si la Synevo. Tot ce tine de mutatii nu am facut, nici acel PAI de care spui tu. O sa merg la Medlife, daca zici ca acolo se poate face separat. Nu voiam sa le mai repet inca o data. La Synevo de ex. ca sa fac mutatiile, trebuie sa platesc din nou un pachet intreg de trombofilie. Multumesc de sfat!
3 FIV-uri finalizate cu transfer de embrioni(2 pozitive unul negativ)
doua sarcini oprite in evolutie 5-6 sapt.
3 FIV-uri intrerupte, raspuns slab la stimulare, sau punctie alba
un an de FIV pe natural fara succes
in desfasurare FIV cu usoara stimulare
MeAlex spune:
Poti face si la Synevo mutatiile separat. Compara pe site-uri sa vezi cum iesi mai ieftin.
Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru