Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 59 -

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

Ioanatugs, mutatia genei MTHFR se pooate face separat la medlife ( o gasesti pe site la biologie moleculara). Restul mutatiilor de trombofilie le-ai facut? Fact. V leiden, mutatia fact. II, mutatia genei PAI?

MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
2 IA reusite dar pierdute la 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

balanta, de unde sa ne informam si noi in legatura cu PAI? cum influenteaza implantarea?
si mie mi s-a spus ca nu mai conteaza pai-ul , si nu l-am mai facut.
si la transfer nu am stiut ca trebuie sa verific daca doza de clexane este suficienta.

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, doua FIV-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Fetele cum se face Clexane in picior - pe lateralul piciorului sau pe partea din fata a acestuia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

jasmine, am citit ca sunt mai eficiente facute in brat. nu stiu in picior

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, doua FIV-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

Jasmine eu mi le fac in picior, pe partea din fata, ca sa eviti zonele in care nu ai voie sa te injectezi, masori o palma distanta de la genunchi in sus si inca una de la incheietura piciorului in jos si stabilesti un dreptunghi imaginar in care poti face injectia.
Nu stiu cat de clara am fost
vio, aristica, danylini, qiao

36+ cu

Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

fly ai 36 de saptamani!!!!!! DOAMNEEEEEEE eu am fost aeriana rau de tot! Ai cumparat patut? hainute? toate cele necesare? Fetitaaaa tu nasti acusica
simonia am vrut sa te sun acum vreo 2 seri si normal ca iar am sters numarul tau cumva - dami-l pe PM sau da-mi un sms (dar da-l p-ala de vodafone, ca am multe minute)

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Citat:
citat din mesajul lui ank30

miha3-sarcinile op in ev sunt 3 la numar(obtinute natural) si ultima a fost acum 2 ani,de atunci nu am mai avut nici un test pozitiv am mai incercat si natural si am apelat si la proceduri fiv...dar nimik.
Ma intreb daca doza de clexane e cea potrivita(atunci cand mi-a fost prescrisa nu se stia ca vom ajunge sa apelam la fiv ).Ulterior am avut discutia cu hematologul si am si varianta de 0,6 dar in conditiile in care considera medicul cu care fac fiv ca e necesar.
Atunci cand faceam beta testam si progesteronul...era o valoare buna deci nu cred ca asta era cauza.
Multumesc pentru sfaturi,ma ajuta foarte mult ceea ce mi-ai scris .

Daca este recomandare de la medicul hematolog, medicul cu care faci FIV nici macar nu ar trebui sa-si dea cu parerea. La mine asa s-a intamplat.

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

aristica nici mie nu-mi vine sa cred c-a trecut asa repede timpul! acusica ma vad cu bebelina, abia astept!
Am luat cam tot ce trebuia!
vali ce faceti? astept vesti, va pup cu drag!

36+ cu

Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Buna fetelor!
Iar dau buzna. Azi mi-am recoltat si eu ptr profil trombofilie ereditara II, acesta include
Antitrombina III
Proteina C
Proteina S
Mutatia factorului V Leiden
Mutatia protrombinica (factor II)
Gena MTHFR (mutatii C677T; A1298C)

Sunt suficiente analize ptr a vedea daca trombofilia mi-a oprit din evolutie sarcina? Am vazut ca voi vorbeati si de PAI si de sindromul antifosfolipidic iar pe acestea nu le-am facut... costa o carca de bani, luna asta nu mai planific altele of...

Vroiam sa va mai intreb ceva: eu am luat acifol pana mai de curand, acum am cumparat un altul de la alta companie care contine si B-uri dar concentratia de acid folic e mai mica decat la acifol si nu stiu totusi pe care dintre ele e bine sa continui sa le iau, voi ce parere aveti?

Multumesc mult de tot si va doresc sanatate multa!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

Buna fetelor, revin si eu cu aceste intrebari, daca vrea cineva sa imi raspunda Daca nu, nicio problema, nu o sa va mai deranjez si imi cer scuze daca am facut-o. Sper sa nu va suparati pe mine ptr acest mesaj, dar aveam si eu nevoie de un sfat si credeam ca aici pot gasi raspuns...
Va multumesc frumos.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

YLARI, nimeni nu stie daca sunt suficiente, dar multe fete au inceput cu profil trombofilie II si au si gasit probleme. Despre PAI, am citit ca insoteste des mutatiile de MTHFR.
De Acifol nu stiu ce sa zic, eu iau Folowise care contine 0.4 mg acid folic si Femibion care are si el 0.4 mg ac. folic...Acesta face parte din tratamentul pregatitor de sarcina pe care mi l-a dat dr. Uscatescu.

In concluzie, analizele facute de tine pot fi suficiente in masura in care descoperi ceva suficient ca sa ti se prescrie Clexane...din cate am vazut, mai mult decat Clexane si vitamine de genul Femibion, Medyn, nu are ce sa iti dea.

Sigur ca pierderile de sarcina poti fi provocate si delate probleme decat de trombofilie, dar asta e o alta problema.

Ai primit vreun rezultat pt analizele facute?

Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Mergi la inceput