Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 59 -
Raspunsuri - Pagina 26
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andradam Ylari: da, se fac mutatiile chiar daca nu esti insarcinata. Eu le-am facut la Medlife, dar am vazut niste pachete la Synevo, cred ca mai avantajoase. La Medlife am facut Mutatiile Factorului 2 si 5 Leiden,Mutatiile genei MTHFR si ale genei PAI. |
Multumesc din suflet ptr raspuns

La Synevo ma gandeam si eu sa le fac, am vazut pachetul de 770 RON, dar vad ca nu contine si mutatia PAI
Asta s-o face separat?Fetelor si cu rezultatul merg la hematolog, nu? Of si cica dureaza 14 zile pana imi da rezultatul...
Va pup, va doresc multa multa sanatate.
Ca o coincidenta, ieri m-am intalnit cu colega mea de banca din scoala generala si imi spunea ca sora ei a pierdut 3 sarcini (oprite in evolutie) apoi a descoperit trombofilia si acum e insarcinata in aproape 9 luni, face tratament, inclusiv Clexane si e foarte fericita. Asta e, ptr un bebe, fac orice. Dar tot stau ca tampita si ma intreb cum de a fost totul atat de bine cu Eva mea?????
In fine, investigam, investigam va pup.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
danylini spune:
Fly am intrat pe adresa ce mi-ai scris si scrie undeva in josul pagini cu rosu :Atentie la "Plafon". Daca el depaseste, pentru toate medicamentele pe care le primesti, 300 de lei pe luna vei plati integral diferenta.
uite aici
http://www.medicamentecompensate.ro/cautare#search_results
flyhigher77 spune:
danylini eu fax Fraxiparine de 0,4 si la mine diferenta de achitat e mica, 42 de lei la 30 de doze. Probabil la dozele mai mari, de 0,6 si costul e mai mare, n-am verificat. 
35+ cu 
Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot
MeAlex spune:
Danylini, imi amintesc ca Floaredemac pusese o reteta scanata, o reteta care era compensata 100%. Din cate am retinut eu, ca sa fie gratuita (sau sa dai f putin, de genul 30 de lei), reteta trebuie sa aiba bifat gravida (nu salariat).
Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
danylini spune:
FLY pai o injectie de clexane de 0.6 este 18 lei si vine 540 lei deci diferenta de 240 lei trebuie sa o scot din buzunar dar cele care fac de 0.8 o injectie vine la 25 de lei.... dar ce mai conteaza cat este asta este bine ca exista, doar ca vream sa vad sa nu le dau bani degeaba, merci
Miha3 spune:
danylini - eu am luat 30 buc Clexane de 0.6 in data de 01.07.2011 cu reteta pa care era bifat gravida si nu am platit nici un leu diferenta. Inainte de a merge la farmacie am facut o simulare pe pagina mentionata de tine si si acolo aparea rest de plata 0.
flyhigher77 spune:
danylini asa stiu si eu, ca plafonul e trecut acolo pe site, in functie de medicament, doza si tipul de asigurare la care ne incadram. Daca apare 0 de plata la gravida, apoi 0 e.
Vad ca la Clexane 0,6, daca bifezi salariat, mai e de plata 278.52 lei.
Uite ca miha3 confirma ca la Clexane de 0,6 e 0 de plata la gravide. La clexane de 0,4 e vreo 32 de lei la 30 de doze pentru gravida, a confirmat asta la un moment dat tanoo, dar pentru salariat e 230.13 lei. 

35+ cu 
Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot
aristica spune:
doamnelor....adica se gaseste clexane? gata? S-a terminat criza?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
suzieq spune:
Miha cred ca a fost o greseala de la farmacie, eu iau clexane tot de 6000 si m-am intersat si la medicul de familie si la farmacii si in categoria B plafonul maxim este de 330 roni.
ca si gravida poti beneficia de reteta gratuita de la medicul de familie, salariatii au compensat 50%(ma refer la clexane).
Din cate am citit eu Floaredemac spunea ca a mers la casa de asigurari sa primeasca tot tratamentul gratuit.
Din cate am stiudiat si intrebat cam asta este regula la clexane gratuit/compensat.
tannoo25 spune:
am facut si eu o simulare pe pagina postata; am bifat gravida si apare rest de plata 31.64lei ptr 30 injectii de 0.4...de fapt, asa si platim...