Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 59 -

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anioana2002 spune:

Beatrice eu zic ca ultimele analize ar fi recomandate sa le faca cat mai repede...MTHFR o sa dureze mai mult pana ii da rezultatul dar macar o sa stie rezultatul la celelalte...eventual sa mearga si la un hematolog cu ele...dar pana atunci sa ia aspenter asa cum i-a spus doctorul...
sa dea Domnul sa fie bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danylini spune:

Buna fetele

hop si eu ca am cam ratacit in ultima vreme, binenteles ca s-a dus si luna iunie mi-a venit cm-ul foarte anemic si am fost la dr. care mi-a dat clostybegit din z 5 pana in z9 2 buc + 3 injecti de pregnil in z13,15 si 17 dar asta mai ramane de vazut cand mai merg la eco vineri.

vai tot mai multe fete vad aici si asta nu e bine nu ca as avea ceva cu ele doar ca sunt si ele mutante

andradam PAI-ul singur nu e periculos dar in combinatie cu mthfr da, mie mi-a dat din ziua 10 de cm clexane de 0.6 si am 63 de kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danylini spune:

As mai fi vrut sa va intreb ceva, fetele care sunteti gravidute aveti reteta compensata 100% dar platiti diferenta de la plafonul de 300 lei sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori_m spune:

balanta, multumesc mult pentru raspuns. Merg la dr. Grigoras (o fi o alegere buna?), el mi-a recomandat analizele pe care le-am facut. Daca nu mi-ar fi dat sa fac analizele ptr. trombofilie cu siguranta ar fi fost ultima data cand mergeam la el. Eu totusi incerc sa ma informez de la voi, fetele cu experienta.

Spui sa fac totusi celelalte analize. Asta inseamna ca doza de Claxane va fi stabilita si in functie de rezultatul celorlalte analize? La mutatia mea va fi nevoie sa incep injectiile dupa ovulatie sau de la observarea sacului embrionar in uter? La ultima sarcina am observat ca nivelul beteHCG este in scadere pe la 4 sapt. iar la 5 ... . Inca nu mi-a raspuns dr. ginicolog la mail si nu stiu ce va spune sa facem in continuare. Chiar sunt curioasa ce decizie va lua. Oricum voi scrie cand am un raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

flori, eu pe dr Grigoras l-am cunoscut acum vreo 6 ani. Nu stiu sa iti zic daca este ok sau nu, eu am fost la el doar de 2 ori, cand dr meu de atunci lipsea si nu stiam la cine sa merg.
Despre mutatiile tale si Clexane, nu stiu ce sa zic, doar un dr bun poate stabili, daca ai nevoie dinainte de a ramane gravi sau nu.
Da, doza de Clexane se stabileste in fct de mutatii, dar hematologul meu s-a uitat si la faptul ca nu sunt taman subtirica (vreo 62 kg am, dar asta cu lupte grele, ca ma ingras extrem de usor - zicea el ca se vede dupa conformatia mea ca sunt predispusa la ingrasare). Probabil ca se cumuleaza toti factorii si se hotaraste doza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor, nu stiu daca va mai amintiti de mine, am scris acum cateva saptamani si eu la topicul vostru si as avea acum o intrebare:

Eu am avut o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani (ar fi trebuit sa am 10 sapt cand am descoperit) si dupa ce am tot discutat si rasdiscutat cu multa lume m-am hotarat sa imi fac si eu analizele ptr trombofilie, dar vroiam sa va intreb pe voi, aceste analize se pot face daca nu esti insarcinata? Adica daca am trombofilie apare la analize oricum, sau se declanseaza numai daca raman insarcinata iar? Ca la cat costaaa... plus ca nu vreau sa mi se mai opreasca inca o sarcina ca sa imi dau cu pumnii in cap.
Va multumesc si scuze daca va pun asa o intrebare... puerila poate ptr voi, dar eu una nu am timp sa ma documentez, as vrea sa fac saptamana asta analiza.
Merci din nou.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradam spune:

Ylari: da, se fac mutatiile chiar daca nu esti insarcinata. Eu le-am facut la Medlife, dar am vazut niste pachete la Synevo, cred ca mai avantajoase. La Medlife am facut Mutatiile Factorului 2 si 5 Leiden,Mutatiile genei MTHFR si ale genei PAI.

anioana2002: si tu ai (cam) aceleasi mutatii ca si mine . Suntem colege de suferinta, sper ca si de bucurie pana la urma...

Eu incerc sa ma calmez si sa digerez totul cat mai bine, azi am facut o criza la serviciu (ma rog, am iesit in parc de una singura sa ma calmez, nu m-am manifestat pe acolo), unde nu e nici mai bine, nici mai rau ca de obicei, astazi mi s-a parut pur si simplu insuportabil...E adevarat ca nici nu e deloc roz, dar momentan nu stiu ce alternativa as avea. Sa ma mut in conditiile in care vreau sa fac bebe si serviciu nou inseamna stres nou nout, chiar daca de alta natura? Nu stiu. Cert este ca azi totul mi se parea gri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna3 spune:

Buna fetelor,

Va tot citesc aici postarile si multumesc ca scrieti ce va recomanda medicii vostri.
Cand am inteles ca ar trebui sa-mi fac si eu restul analizelor ;FVII ,PAI,etc- medicul meu spune sa nu le mai fac ca nu are sens ,ca faptul ca am mai multe gene prezente sau nu,oricum nu schimba cu nimic tratamentul ,ca oricum o sa iau anticoaglulant-clexane.

Se pare ca fiecare medic cu parerea lui!

In urma a ce imi stabileste doza si de cand o sa-l iau ,inca nu stiu ,sper sa aflu sapt.viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Buna dimineata!

Imi cer scuze ,am avut niste probleme si nu am reusit sa intru pe net de la mesajul anterior.
Va multumesc din suflet,MeAlexflyhigherBalanta,chiar am primit raspunsurile de care aveam nevoie.

I-am scris cateva e-mail-uri d-nei dr U. ,la primul am primit raspuns,dar la cel cu analizele ,nu.
A primit raspuns la e-mail careva dintre voi in ultimile 3 sapt?
Voi face si pachetul pt anticorpi antifosfolipidici tot la Synevo,dupa care va mai bombardez cu cateva intrebari.

O zi buna sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danylini

As mai fi vrut sa va intreb ceva, fetele care sunteti gravidute aveti reteta compensata 100% dar platiti diferenta de la plafonul de 300 lei sau nu?

Se plateste doar o diferenta mica, aia cu plafonul e un mit. Intra pe site-ul de mai jos si simuleaza acolo compensarea, in functie de categoria de asigurat si de medicament.
medicamentecompensate.ro

bytzi Doamne ajuta! Dr. U raspunde de regula, dar daca e foarte prinsa raspunde greu. Retransmite-i emailul la care astepti raspuns.
Ce fac gravidutele mele?? Vali, Gliana, Danezza, Ileanasi? Sper ca e totul bine! Noi mai avem putin, Doamne ajuta sa fie totul bine pana la sfarsitul lunii!

35+ cu

Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot

Mergi la inceput