Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 59 -
Raspunsuri - Pagina 21
anioana2002 spune:
ileanasi vezi ca mi se pare ca nu este doamna doctor saptamana viitoare...parca danezza spunea ca nu este...
Crista79 spune:
multumesc ileanasi
La fundeni se fac numai profilul Safl nu si cele imunologice nu ??
inna08 spune:
buna fetelor.
avem voie sa luam strepsils miere si lamaie in sarcina?
19+ 
Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.
QiaoBing spune:
inna mai bine iti tai lamaia felii si o bagi in miere (o speli inainte !) si iei cate o lingurita. e mult mai natural decat sa sugi niste chimicale.
heparina eu am inceput-o din prima zi de stimulare
eu sambata ma duc la medsana la dr U si daca nu uit
o intreb care e prog sapt viitoare
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
ileanasi spune:
Fetelor, am sunat la spital si d-na dr. este luni acolo.
MTHFR 1298 heterozigota, PAI-1 675-4G heterozigota, PAI-1 844G heterozigota, o sarcina oprita in evolutie la 9 saptamani; zilnic Aspenter, acid folic, Vit E, Q10, MgB6, Cetebe, Femibion
INNOHEP 0.35 ml
insarcinata in 12 +
QiaoBing spune:
Crista ce analize te intereseaza mai exact ?
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
alexa78 spune:
Am inceput si eu de 2 zile clexanul si ieri m-am ales cu o vanataie mare si urata. Cred ca am facut-o intr-un vas de sange, ca la scoaterea acului au tasnit cateva picaturi de sange. Dureaza mult pana trece?
Am tot citit unde se fac injectiile si credeam ca sunt lamurita, dar vad ca mai apar intrebari pe parcurs. Unde exact se fac injectiile? In prospect scrie sa fie min 5 cm distanta de buric. Asta inseamna in lateral, pe aceeasi linie cu buricul, sau se poate si mai sus sau mai jos? Problema e ca eu am "stratul de grasime" mai jos de buric, in lateral nu am deloc. Ma andesc ca daca mai fac o vanataie si in partea cealalta, unde mai fac apoi clexanul?
MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
2 IA reusite dar pierdute la 6 sapt
Crista79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui QiaoBing Crista ce analize te intereseaza mai exact ? --------------------------------------------- MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6 IA mai 2011 Medlife - nereusita Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt |
Ma cam intereseaza sa fac tot ce tine de trombofilie si se poate face gratuit.Celelate (daca mai sunt altele) care se platesc o sa le fac in timisoara.
Ar fi analizele de pe prima pagina.
Luni am programare la hematolog in Timisoara si o sa vad ce imi mai recomanda sa fac . Mutatiile le-am facut .Nu am avut de lucru ....:::)))
Crista79 spune:
Am uitat sa intreb : daca ajung la Fundeni imi trebuie trimitere de la medicul de familie?? sau adeverinta de la lucru ??
ileanasi spune:
Alexa, eu si acum, dupa 2 luni de injectat, tot imi mai fac cate o vanataie urata. Am observat ca-ti poti face si in acelasi loc ca altadata, si tot sa-ti faci hematim (cred ca conteaza si unghiul in care bagi acul); in fine, se intampla. Si eu am stratul de grasimuta mai important sub linia buricului si am facut acolo, mentinand distanta laterala regulamentara. Daca as face mai in lateral, sigur mi-as face vanatai mult mai des.
Hematoamele trec complet cam dupa 2 saptamani; iar eu imi produc cate unul cam la acest interval :)) Asa ca nu te ingrijora si da-i inainte cu curaj.
Crista, daca esti din provincie nu-ti trebuie trimitere, mie nu mi-au cerut. Ar fi bine sa te anunti inainte cu un mail sau un telefon, sa ai prioritate la recoltare.
toate fetele
MTHFR 1298 heterozigota, PAI-1 675-4G heterozigota, PAI-1 844G heterozigota, o sarcina oprita in evolutie la 9 saptamani; zilnic Aspenter, acid folic, Vit E, Q10, MgB6, Cetebe, Femibion
INNOHEP 0.35 ml
insarcinata in 12 +