Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 59 -
Raspunsuri - Pagina 20
QiaoBing spune:
multumesc mult stefy 
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
stefy13 spune:
Cu placere QioaBing.
Eu intru mai rar pe la subiectul asta, insa din cand in cand mai trag cate o privire. Am fete dragi aici ... cararora le doresc numai bine si bebelusi sanatosi.
Mutatia protrombinica G20210A - genotip heterozigot
Factor antinuclear pozitiv
OATS girl
FIV 1 +ICSI la Kinderwunschzentrum Mittelrhein Neuwied Germany, martie 2009 nereusit
FIV 2+IMSI Germany, feb 2010 nereusit, hiperstimulare severa
FET mai 2010 nereusit
sarcina obtinuta natural
+ 28 
aristica spune:
fetiliiii mutantiliiiii
... eu am mai citit p-aici si din pacate vad din ce in ce mai multe fete noi.
haideti sa va zic pe scurt: bineinteles ca iar am uitat care ra omega aia "buna" , dar "buna" pentru mutatiile mele din semnatura. Aia care are un peste pe eticheta? Sau aberez....
ziceti-mi si mie numele ca altfel intru pe mess si-o stresez pe doamna adrianaady si e biata femeie la munca
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
QiaoBing spune:
aristica mie dr U mi-a dat folowise care are acid folic si DHA (acid gras Omega-3)
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
aristica spune:
merci
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
Crista79 spune:
"Din greseala" mi-am facut analizele pentru mutatiile la trombofilie si m-am pricopsit cu doamnele de la semnatura.
Luni am programare la dr hematolog pentru a vedea tratamentul si alte analize 
In august vreau sa mergem iar la Szeget. Avem Fiv 1 nereusit la Zadori si oligospermie :::)))
In rest suntem perfecti ![]()
Doamne Ajuta !!!
donna3 spune:
buna fetelor,
Va rog daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu niste informatii legat de momentul inceperii tratamentului cu anticoagulat,se face de la inceputul perioadei de stimulare,dupa ET sau doar dupa confirmarea sarcinii?
dupa cum am mai scris mai demult pe aici ,in urma analizelor ;
-MTHFR A1298C-prezent
-LA-prezent
-proteina s activata 130 (val.normale 60-130)
Nu am reusit inca sa ajung la un hematolog si din iulie ma pregatesc pt.un nou FIV
multumesc
Crista79 spune:
buna
Am ocazia sa ajung saptamana viitoare la Bucuresti si m-am gandit sa ajung la Fundenai pentru a-mi face analizele .
In momentul de fata iau vitamine ( Femibion 1, acid foic, vit c , magne b 6) -sunt in pregatire cu Fiv 2 in august -. Credeti ca ar trebui intrerupte pentru a vedea daca intra-devar mai am si alte probleme ?
I-am scris doamnei doctor , dar nu mi-a raspuns . 
ileanasi spune:
Crista, cel mai bine ar fi sa dai un telefon la Fundeni sa vezi daca e d-na dr., apoi sa intrebi ce faci cu tratamentul, dar parerea mea e ca-l intrerupi degeaba, pentru ca rezultatele sa nu fie influentate, tratamentul trebuie intrerupt cu cel putin 2 sapt. inainte.
Fa analizele pe tratament, vei vedea daca acesta e eficient.
Si eu vreau sa merg luni la Fundeni, caci nici mie nu mi-a raspuns d-na dr. (cred ca e f.f.f. ocupata, imi raspundea de obicei; mai astept week-end-ul si daca nu, luni ma infiintez acolo).
Mult succes 
MTHFR 1298 heterozigota, PAI-1 675-4G heterozigota, PAI-1 844G heterozigota, o sarcina oprita in evolutie la 9 saptamani; zilnic Aspenter, acid folic, Vit E, Q10, MgB6, Cetebe, Femibion
INNOHEP 0.35 ml
insarcinata in 12 +
angelica28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui donna3 buna fetelor, Va rog daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu niste informatii legat de momentul inceperii tratamentului cu anticoagulat,se face de la inceputul perioadei de stimulare,dupa ET sau doar dupa confirmarea sarcinii? dupa cum am mai scris mai demult pe aici ,in urma analizelor ; -MTHFR A1298C-prezent -LA-prezent -proteina s activata 130 (val.normale 60-130) Nu am reusit inca sa ajung la un hematolog si din iulie ma pregatesc pt.un nou FIV multumesc |
EU am inceput fragminul din ziua inseminari ...........!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u
SUNT INSARCINATA!
+5