Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 59 -

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flori_m spune:

Cred ca bat campii...
Incep sa scriu un mesaj, intra cineva in birou, pana vorbim, pana una alta, pana postez raspunsul, trece pre mult timp si .....rezultatul l-ati vazut.

balanta_tm, multumesc

ileanasi, am vazut ca ai raspuns la intrebarea mea inainte sa apuc sa o pun; ma bucur ca ti-a facut eco si nu tuseu si spun asta ptr. ca la noi in oras se practica tuseul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danylini spune:

Buna fetele

Eu am facut analizele la synevo- Profil trombofilie ereditara II(pret 690 ron), contine: antitrombina III, proteinaC, proteina S, mutatia factorului V Leiden (obs: aceasta iese pozitiva in 90% cazuri cu APCR), mutatia protrombinica (factorII) , gena MTHFR. Si pe urma am facut si PAI-ul

Eu am avut sangerari asa cum ai descris tu la ambele sarcini si a fost bine adica prin saptamana 8 am avut spoturile si am pierdut sarcina la 17 saptamani deci nici o legatura, doar ca trebuie sa stai linistita sa nu ridici mai mult de 3 kg si nici sezutul in fund nu prea e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanasi spune:

Danylini, tu ti-ai descoperit mutatiile dupa ce ai pierdut sarcinile, sau erai sub tratament?

MTHFR 1298 heterozigota, PAI-1 675-4G heterozigota, PAI-1 844G heterozigota, o sarcina oprita in evolutie la 9 saptamani; zilnic Aspenter, acid folic, Vit E, Q10, MgB6, Cetebe, Femibion
INNOHEP 0.35 ml

insarcinata in 10 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali79 spune:

Suntem bine draga mea Flyhigher!
Ne miscam taaaaaaare greu, dar conduc inca pentru ca altfel as merge cam o suta-doua de metri si cam atat....
Ne-au venit si kiturile de celule stem(2 pentru ca bebeii sunt in saci si placente diferite), colaborez cu cei de la Cord Blood Center.
La Fundeni a fost totul bine, am ramas tot pe Clexane 0.6, am primit ultimele detalii pe care trebuie sa le stiu dinaintea operatiei. Initial se ingrijorase pana sa-mi iasa rezultatele Dr. U. pt. ca unul din bebe avea acum o saptamana 2.200 gr, iar celalat 1.850 gr si spunea ca e prea mare decalajul, dar pana la urma a fost multumita de ce a a iesit la analize...Sunt predispusa la tensiune marita si de o saptamana iau dopegyt 1/2 tableta la 12 ore si vad ca lucrurile sunt sub control, chiar o monitorizez in fiecare ora, mai putin noaptea, uneori ajung chiar la 9 cu 6 si am reintrodus cafeaua...
Ar fi excelent daca as reusi sa ajung la 38 de saptamani pline, cand am inteles de la ginecologul meu de aici ca o sa recurgem imediat la cezariana...
Sa dea Dumnezeu sa ne auzim doar cu vesti bune, ca de acum incep emotiile....
Mult succes tuturor gravidutelor dar si dornicelor de bebei sanatosi

+34

Nu timpul ti se potriveste tie, ci tu potriveste-te timpului. (armean)

Vali79, 32 ani, rezistenta la prot C activata, patru sarcini oprite din evolutie la 2, 3, 4 luni si respectiv 3 saptamani, obtinute natural, 1 sarcina reusita. Mutatiile au fost descoperite la sarcina reusita. Acum sarcina obtinuta natural. Tratament: aspenter 1/ 2 zile, femibion 2 1/zi, Folowise 1/zi, Cetebe+zn 2/zi, Magne B6 1/zi, Clexane 0.4 alternativ cu 0.6 1/zi. Doamne ajuta-ne!

Mergi la inceput

ileanasi abea dupa ce am pierdut a 2-a sarcina cu gemeni mi-a spus dr. sa fac analizele astea, o daca ai sti de cate ori ma gandesc ca daca le faceam dupa prima sarcina acuma ma pregateam sa masc, dar asta e viata bine ca sunt in viata eu si sotul , si nu ne dam batuti , vom reusi sa avem si noi un pui al nostru.

Mergi la inceput

ooo Vali ce frumos si daca ai sti ce sperante imi dai, si eu tot in 34 de saptamani trebuia sa fiu acuma ca tine doar ca copii mei imparteau aceasi placenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

ileanasi
pana am vazut eu mesaju .. deja venisei de la dr
bine ca e totul ok si esti mai linistita

MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanasi spune:

Danylini, e foarte important ca acum stii cu ce te confrunti si daca ai ramas de 2 ori gravida, vei ramane si a 3a oara. Si eu am insistat mult pana mi-a dat dr. analizele astea dupa doar o sarcina oprita in evolutie. Sa speram ca totul va fi bine acum.

Danezza, da sunt mult mai linistita, mi-au mai spus si alte prietene ca au patit acelasi lucru dupa control endovaginal.

Va pup pe toate

MTHFR 1298 heterozigota, PAI-1 675-4G heterozigota, PAI-1 844G heterozigota, o sarcina oprita in evolutie la 9 saptamani; zilnic Aspenter, acid folic, Vit E, Q10, MgB6, Cetebe, Femibion
INNOHEP 0.35 ml

insarcinata in 10 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anioana2002 spune:

fetelor am vazut ca sunteti foarte multe care luati aspenter...a patit cineva sa ii curga sange din nas de la el?
eu am luat doar 3 pastile si de fiecare data mi-a curs...prima data am zis ce e vro coincidenta dar pe urma cand am vazut ca iar imi curge l-am intrerupt si nu mi-a mai curs...
am trimis mail si doamnei uscatescu dar nu mi-a raspuns...probabil este foarte ocupata...
cred ca o sa mai incerc sa iau dar mai putine pe sapt...mie imi daduse 1 la 2 zile...

Mergi la inceput

anioana2002- de obicei se intampla daca ai tensiune mare, ar trebui sa verifici. Si eu am avut un episod din acesta si nu luam aspirina in perioada aceea, incearca sa iei vitamina c.

Mergi la inceput