Strumfi iul-aug 2011!BV GHEVERONICA!(63)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Nici eu n-am inteles care e legatura intre oxigenarea creierului si pozitia sezanda. Stiu ca intr-adevar nu se recomanda sa stai pe spate (in perioada asta a sarcinii nici n-as putea, simt ca ma sufoc) ca sunt nu-stiu-ce vase care ar putea fi blocate de.. greutatea prea mare Si da, la asa ceva as vedea logica, dar la statul pe scaun? pai daca pe scaun nu, in picioare nu, in pozitie culcat NU poti sa stai toata ziua (ca nu poti... innebunesti), atunci cum?

Fecian, tot raul spre bine. Eu zic ca e bine ca scapa asa usor. Ce inseamna aceasta operatie de fapt? ca inteleg ca nu il taie. E doar o cauterizare. Probabil ca daca n-ar fi asa mic nici nu l-ar adormi, dar cum e mic si automat fricos.... n-au de ales.
E mai nashpa intr-adevar perioada, dar asta e.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Offf, Felicia, ce bafta si pe capul tau. Ma refer la programarea de pe 25 iulie, cand probabil este aproape si DPN puiului cel mic.
In ce priveste operatia, vreau sa-ti spun ca am fost supusa aceleiasi proceduri cand eram mai mica, tot din cauza unui vas de sange din nas care se tot spargea. Si mi-au scos si polipii, cu alta ocazie insa.

Ce sa iti spunem... ne gandim la tine evident, sa nu te doboare vestea asta... Nu ai ce sa faci, o sa fie mai greu sa le faci pe toate in aceeasi perioada, insa o sa se rezolve. Bafta la scris si sa termini cu bine teza!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Multumesc fetelor...cum am zis, operatia in sine nu ma sperie, chiar ma bucur ca o face si scapa de ea (din ce am inteles eu e chiar singura solutie, nu exista alta)...

Insa ce ma ingrijoareaza pe mine sunt (1) anestezia ...care stiti si voi la copii mici poate sa fie o problema si (2) data cand e programata! Asta chiar nu ma asteptam asa de tarziu. E atat de aproape de DPN (1 saptamana diferenta) ca tare mi-e ca o sa avem surprize.
Si daca nu as putea sa merg la lucrul asta atat de important pentru matza mea...m-as simti ultimul om de pe lume. D-aia imi fac griji!

Uneori ratiunea si sentimentele chiar nu au nici o legatura una cu alta..si oricat de rationala sunt, cand e vb de Bitzu devin total a-logica.

Felicia,de pui (Gabriel) si 33+ cu bulina (Mihai sau Anamaria???) AMR 7 s!!!!

Povestea lui Gabriel
Victoria invinge cancerul!!!

_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlyMih spune:

Florina..pe moment m am panicat f tare si nu am mai facut legatura ...cand a zis ca nu ia iesit asa bn ...nu am mai apucat sa o intrebcum sa stau tante ca eu nu pot sa ma intind la facult la examene...si in plus eu mai facema prostia cand invatat sa stau pe pat in fund ..acum stau intinsa pe o parte sa invat

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Lasa Fecian, in curand o sa ai doua motive sa fii de-a dreptul ilogica

Alymih, incearca sa stai pe partea STANGA. Si cand dormi la fel. Nici mie nu imi iese intotdeauna, dar ma chinui.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlyMih

Florina..pe moment m am panicat f tare si nu am mai facut legatura ...cand a zis ca nu ia iesit asa bn ...nu am mai apucat sa o intrebcum sa stau tante ca eu nu pot sa ma intind la facult la examene...si in plus eu mai facema prostia cand invatat sa stau pe pat in fund ..acum stau intinsa pe o parte sa invat

34+

Nu stiu ce sa zic...statul prelungit in fund poate sa fie daunator...dar sa fim seriosi nu poti sa ii zici lui nenea de la catedra ca dom'le tre sa te intinzi sau sa faci niste pasi prin sala de examen ca asa ti-a zis d-na doctor.

Si mai e un aspect...gandeste-te cate femei insarcinate la croitorie de exemplu petrec ore in sir pe scaun fara sa se poata misca...si bebeii s-au nascut ok.

Ideea e ca uneori se mai si exagereaza mult pe anumite chestii.

Stai linistita, incearca sa stai cum iti e mai bine...
Eu de exemplu ma trezesc noaptea cu dorinta imperioasa de a dormi pe spate...pur si simplu ma dor toate alea daca nu dorm un pic si pe spate.

Eu zic cel mai bine sa iti asculti corpul...cel putin la mine mi-am dat seama ca e singurul care are dreptate, cel putin acum

Dorm cum vrea domnia sa, mananc ce imi permite si ce doreste inimioara lui..si e totul ok...cand nu fac asa cum vrea maria sa incep junghiurile, lesinurile, contractiile dureroase...

Asculta-te pe tine si va fi ok!

Azi dimineatza nu m-am dus cu matza la control pentru ca simteam ca nu o sa ajung...si bine am facut (cred). pana nu am bagat ceva dulce in mine si multa multaapa plus stat in pat, nu mi-a trecut.

Felicia,de pui (Gabriel) si 33+ cu bulina (Mihai sau Anamaria???) AMR 7 s!!!!
Povestea lui Gabriel
Victoria invinge cancerul!!!

_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuff spune:

Lulusor ce frumoasa e camera beblasului tau..e de vis..parca desprinsa din poveste iti e drag sa stai cred ca numai la bebe in camera..iti da o stare de bine si cand o sa apara si minunea...nu pot sa imi imaginez cum o s afie atunci..
Pufi79 ce fericire cred ca e cu beblusul langa tine..multe saptamani si ani de azi inainte..multa sanatate si numai bine..ma bucur ca pe langa toate aferente casei, beblusului, familiei mai ai timp si de forum si ne mai impartasesti din experienta ta..in curand o sa fim mai multe si o sa avem ce povesti pe teme comune..pana atunci doar imi iamginez eucel putin cum o sa fie .,..cum o sa fac fata la toata situatia..dar important e sa fie santoasa si apoi vin toate de la sine..

Fetelor vroiam sa va multumesc la toate nu nominalizez ca sunteti prea multe..dar faptul ca ati fost langa mine fiecare cu o vorba, un mesaj, o rugaciune sau un sfat e ff incurajator si impresionant..avand in vedere si faptul ca eu am avut o activitate ff redusa pe forum..multumesc din suflet..

Va pupic pe toate!!

37+ cu Antonia

DPN 6 iulie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Mai, chestia asta cu statul pe nu stiu ce parte e ... un pic utopica Pai stai cum poti, mai ales spre sfarsit ! Eu de vreo 3 nopti dorm aproape in fund, ca daca stau pe orice parte am arsuri si ma inghionteste domnisoara ...

Pe spate nu se recomanda sa stai ca preseaza bb pe vena cava (parca) si nu se oxigeneaza bine creierul TAU, nu al lui bb De-asta la ultima ecografie cu bb1 si la cezariana era sa lesin pe masa, ca m-au pus pe spate si pana sa faca ei toate pregatirile eu eram cam Dar am prietene care au dormit pe spate toata sarcina fara probleme, depinde cum e asezat bb ...

In fund ... stai cat poti si e ok, daca stai prea mult presupun ca te deranjeaza si asta (mie asa mi se intampla). Dar mai rau e "in capul oaselor", atunci incepe bb sa ma sutuiasca in col de zici ca vrea sa iasa

Eu sunt chiauna de somn, azi noapte am dormit doar vreo 3 ore, si alea chinuite si intoarsa de pe o parte pe alta, nu-mi gaseam deloc locul, si cola peste pupaza sotul sforaia langa mine ca un tractor Pe la 4 dimineata au inceput sa caraie niste ciori, avem concert in fiecare dimineata la 4, daca nu stiati, ciorile sunt mai ceva decat cocosii la dat desteptarea Iar de azi dimineata ma baraie unii la cap ca tund iarba cu o masinuta minuscula ... asta asa, ca o completare a ceea ce va ziceam legat de dormitul cand ai bb, ca daca vrei si tu sa te odihnesti ziua nu prea poti, ca vesnic se va gasi un vecin binevoitor sa-si monteze termopane sau rigips si sa-ti dea gauri in creier, sau unii sa tunda iarba sau sa repare vreo teava

Fecian - succes cu operatia ... imi dau seama cum te simti, si pe Irina era s-o opereze de polipi si mi se facuse rau de frica anesteziei ... o sa fie bine pana la urma, o sa vezi

Va pup si ma duc sa mai trebaluiesc prin casa, ca sa n-adorm ...

Irina (2006) si 32+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

Neata!

Alexia felicitari pt pitica pozitionata correct!

Mamutz, felicitari pt rez bune de la eco! 2700 miiic? Pai al meu la 35 s avea 2350 si doctorul a zis hai sa fie 2500 si era cu 2 sapt mai mare …dar am inteles ca este mai lungan

Alina felicitari pt bebelina grasuna!

Lissa felicitari pt rez bune !

Miha si eu am mai tinut laptopul pe picioare; in ultimult timp nu l-am mai folosit pt ca am alt net la el si merge mai greut. Dar am si citit un articol cum ca ar radia destul de tare laptopul asta…acum , stiu eu ce sa zic?

Ilida felicitari si tie pt rez bune de la eco !

Mai fetelor, numai mie nu mi-a zis nici un doc ca bebe al meu este mic???
Eu am facut o eco la 31 s si bebe avea 1800 – doctorita care mi-a facut eco a zis ca nu este gras , dar s-a minunat ca este lung, plus ca a zis ca este mai dezv cu 2 sapt.
La 35 s mi-a facut si doc meu o eco- dupa masuratori, iar mai mare cu 2 sapt,dar dupa greutate…2350-2500; doc a zis ca este bine!

Acum eu la toate am vazut ca bebeii vostri sunt mai grasunei decat al meu…Eh, o sa vad eu! , sanatos sa fie.

Pufi, ce repede trece timpul….deja au trecut 2 saptamani ! Sa fie sanatos micutul si sa creasca mare !

Ma bucur mult ca Ramo este mai bine!

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 36+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

pai si pe mine m-a speriat doctorita, cred ca ai sarit mesajul
la 36 sapt si 4 zile, dupa ultima menstruatie, bb avea 2,3 - 2,7 kg. marja de eroare mie mi se pare fff mare, adica la 2700 ar fi ok, ajunge peste 3 kg in 3 saptamani. dar la 2300 mi se pare teribil de micutz. cica ar fi mai multe formule de calcul, intr-adevar, pe aceleasi masuratori ecograful a dat aceste doua valori.
si la mine bb e mic. si, din pacate, e si mai mic la masuratori, adica 34 sapt si 5 zile. deci ar fi aproape 2 sapt intarziere. si, totusi, doctorita imi spune sa nu ma stresez.
no, pana la urma, am ajuns eu la concluzia inteleapta ca prea putine lucruri depind de mine.
ca paranteza, m-am mai linistit si cu cezariana, pe acelasi principiu, degeaba planific eu ca DD imi poate da toate planurile peste cap .
so, ne mai lasam in voia Lui, ne rugam sa fie totul bine, sa fie bb sanatos si eu pe langa el.
pup gasca, fug sa pap, apoi masaj, apoi rufe la spalat si ce-o mai fi de facut.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

vroiam sa mai zic
fecian te inteleg, din tot sufletul. cand e vorba de puii nostrii suntem mult mai ingrijorate decat daca ar fi vorba de oricine altcineva.
dar, cum spuneam si in mesajul anterior, DD e acolo si are grija de noi si mai ales de cei mici, asa imi place mie sa cred. ei sunt mici si inocenti si nu au facut niciodata nici un rau nimanui si atunci DD are grija mare de ei.
o sa fie bine, ai sa vezi.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput