Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***326***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Vai, vai, vai, ce de accidente in randul piticilor...Bianca cu manuta fripta, Ariana cu cucuie, mititica, laptopuri si telefoane inecate in cafea...mai fetelor, a venit vacanta si distractia e in toi?
Pupam accidentatii si le uram numai de bine!

Mergi la inceput

Era sa uit...felicitari pt spaniolizare, Simply si cu ocazia asta poate propunerile tale vor avea un sfarsit pe placul tau...sa inteleg ca sotul nu mai are chef de.... ceea ce nu prea cred,sau chef de alt...bb?

Mergi la inceput

Anaan, pai daca si tie ti-e dor de inca un bb de ce nu prestezi?
Se vede ca mamutul asta te-a deraiat de tot de la viata ta normala plina de dorinte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Neata,

va dau eu cafea ca am facut una mare...

Ieri dupa-amiaza cand va ziceam canu am chef de nimic, ma luase somnul. si am zis sa imi fac o cafea. O pun in cana si stateam cu nasul in calculator si ma uitam la site-uri de tot felul. Nu stiu cum s-a intamplat dar si laptopul si telefonul au baut din ea.

Laptopul si acum mai are taste care se lipesc, iar ecranul face figuri. Sper sa isi revina. Telefonul e ok.

vezi ce-nseamna sa dormi in front? :)) tabara inamicu pe tine :))

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Inca ma cert cu el. Nu asculta comenzile:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

tufete..

accidentatii

pentru Simply si nr ei

all si pe fiecare in parte

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Vai e capul meu ce patanii cu copiii. Si Vladimir sta pe geam dar niciodata nu il las singur. Sper sa il dezvat de obiceiul asta.

Legat de obiectele care sunt fierbinti si cutite, slava Domnului, Vladimir stie ca nu sunt pentru copii si nu pune mana. sper sa-l tina.

Si noi dormim cu carti. De obicei imi ia din mana cartea pe care o citesc eu cand il adorm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicky09

Anaan, pai daca si tie ti-e dor de inca un bb de ce nu prestezi?

Pai, nu-mi vine sa fac copil fara sa fie si consortul de acord(o simt ca pe un fel de tradare a increderii), desi stiu ca, daca l-am "produce", l-ar iubi mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Chiar, tufete, ca n-am mai problematizat de o gramada de vreme pe aici, voi ce parere aveti in legatura cu subiectul asta: adica sotia vrea copil, sotul ba, iar ea face sa i se implineasca dorinta, fara sa tina cont de a lui?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Chiar, tufete, ca n-am mai problematizat de o gramada de vreme pe aici, voi ce parere aveti in legatura cu subiectul asta: adica sotia vrea copil, sotul ba, iar ea face sa i se implineasca dorinta, fara sa tina cont de a lui?

Pai daca ramane gravida fara voia lui, inseamna ca l-a mintit...adica nu mai ia pastile, si-a scos steriletul sau alte de genul (prezervativul nu se ia in calcul-doar daca il gaureste prin pachet). daca l-a mintit sa-l minta in continuare....ca a ramas gravida cu tot cu pastile si cu tot cu sterilet (ca s-au mai auzit cazuri). Si daca a ramas gravida cu astea fara isi dea seama inseamna ca ii vine si Moshul luna de luna. Deci se prinde ca e gravida cand e deja prea tarziu sa mai faca ceva...

Ta da da...ce poveste am facut....de telenovele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

io-s zic ca trebuie musai sa fie amindoi de acord ... daca numai sotul ar vrea si sotia nu, ar fi ok sa ii faca copilul trisind EL la prezervative?

daca unul vrea si celalt nu, trebuie lucrat la "NU" si ajuns la un consens... chiar daca e mai complicat si trebuie munca de convingere.

Mergi la inceput