Strugurasi de Sept-Oct 2011 (72)
Raspunsuri - Pagina 4
seidana spune:
Marryan.. ce frumos... eu am mai multe culori pt ca nu am avut bani sa schimbam tot: la noi cam e roz f pal sus , la mijloc o dunga verde deschis , jos un movuliu frumos, mobila e cires cu un roz pal cu stelute imprinate, covorul e albastru cu o multime de culori... e frumos , am zis ca pana merge la scoala e su ficient...oricum am ramas cu datorie
28+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
maria_scu spune:
vin si eu cu cele +8 ale mele la 23 de saptamani
vad eu ce imi spune luni doctorita cand merg la control ca asta ma cantareste si ma streseaza..
Saptamana viitoare trebuie sa merg sa fac si examenul pentru diabet.
Aici iti da sa bei o solutie dulce si iti ia sange dupa o ora si dupa doua .Sper sa nu am surprize neplacute mai ales ca am avut in familie probleme cu diabetul.
23+ Luca Antoniu
JadeJador spune:
Citat: |
citat din mesajul lui seidana Haidati fetelor la inventar... de kg... Loredanar +12 Seidana +12 Jade 4.5 kg Rachel + 13 kg Camady + 9 kg ( sper cs nu gresesc) Marryan + 11 kg .. 28+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
din cate stiu may e pe minus la kg
si mai era cineva dar nu mai retin cine
_
26 +
seidana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui JadeJador
din cate stiu may e pe minus la kg si mai era cineva dar nu mai retin cine _ 26 + |
Haidati fetelor la inventar... de kg...
Loredanar +12
Seidana +12
Jade 4.5 kg
Rachel + 13 kg
Camady + 9 kg ( sper cs nu gresesc)
Marryan + 11 kg
May .. o kg
Maria_scu +8 kg
Jade cred ca elly e pe minus?
Hayat_Kh spune:
Buna ziua !
Apar si eu intr-un tarziu . Azi am fost asa fara chef, v-am citit insa postarile, dar nu mi-am adunat ochii de pe jos de somn sa pot sa si raspund .
Aseara mi-am facut musacaua si salata de conopida.....foarte bune au iesit. Dar pana au fost gata am fost si eu satula de atata ciugulit din toate ingredientele :))))))))))
Mi-a mai ramas umplutura de la musaca si azi am facut un aluat sa fac placintele coapte in cuptor cu ea. Peste zi nu prea pot face mare lucru de caldura si de-aia ma apuc mai mereu spre seara, cand e mai racoare.
Va multumesc burticile mele dragi pentru toate complimentele primite. M-am uitat azi si eu la toate albumele voastre de poze si sunteti care mai de care mai minunate si mai stralucitoare. Impresionant cum poate sa ne schimbe sarcina de frumos
Elly, nu as vrea sa monopolizez discutia pe forum legat de asta , pentru ca totusi este un forum pentru mamici si bebelushi , indiferent de rasa, religie , scoala etc. Oricum, pentru curiozitatea voastra, a oricareia, sunt dispusa cu placere sa va raspund in PM.
Da Ancaroro, tocmai pentru ca suntem numai femei in acest grup, m-am simtit si eu bine sa ma inscriu si sa am cu cine comunica si imparti pareri , trairi, sentimente. Este atat de frumos sa fii insarcinata, de cand va am pe voi.Mi-ati luminat zilele cu spiritele voastre vii si pline de optimism si entuziasm.
Didi , nu de mult am picat si eu in fund in camara, aplecandu-ma sa asez un borcan pe raftul de jos. Sotul s-a ingrozit , insa eu radeam de simteam ca o sa ma scap pe mine in orice clipa. Insa tare ma mir cum poti dormi asa de putin si sa mai si functionezi o zi intreaga . Eu daca as dormi doar 3-4 ore pe noapte , a doua zi as sta non-stop cu capul in toaleta :))))
Loredanar , ce zici de Rotariu Maria-Camelia ? Nume de sfant si de floare .
23+ cu ingerash de
JadeJador spune:
seidana , nu stiu de elly , eu parca de altcineva stiam....
dar stiu sigur ca e cineva care a luat mai putin ca mine
tu poze cu camera de ce nu pui ?
_
26 +
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JadeJador seidana , nu stiu de elly , eu parca de altcineva stiam.... dar stiu sigur ca e cineva care a luat mai putin ca mine tu poze cu camera de ce nu pui ? _ 26 + |
o sa pun dupa ce spal covorul si imi fac comoda pt schimbat bebe.. am zis ca in loc de masuta imi fac o comoda cu sertare , iar deasupra o salteluta de infasat ... zic eu ca e mai practica pt ca dupa ce bebe nu mai necesita sa fie schimbat , luam salteluta jos si e un corp pur si simplu..
Hayat_Kh spune:
La capitolul inventar de....kg , pana acum eram si eu pe minus. Vineri o sa ma cantaresc si eu la clinica , cand o sa mergem la control. Acasa cantarul are baterii , dar bate campii la kg.
Sper sa nu am un shock cand ma urc pe cantar :))))))))))
Oricum, la fata sunt mai trasa decat eram cand am ramas insarcinata, asa ca sper sa nu fi luat prea mult in kg, desi in ultima vreme am cam inceput si eu sa mananc mai mult.
Duminica noaptea la 2 , eu eram cu o felie uriasa de tort de fructe in farfurie si cel mai mare pahar pe care l-am avut in casa plin cu lapte cald .
Cand fac ceva dulce , sotul e cel mai fericit. Ca eu mananc o bucatica, ca mi-e pofta si restul e al lui. El a pus mai multe kg pe el decat mine in ultimele 6 luni :))))))))))))))
23+ cu ingerash de
seidana spune:
Hayat daca tu te simti comod sa scrii, din partea mea esti libera, pana la urma suntem niste Doamne legate de minunea sarcinii.., si impartasim pareri idei , convingeri.. orice.. doar un cap am vb de munta regala, am vb de mancare, soacre, cumnati.. pb e cat de intime sunt aceste lucruri pt tine..
Cu kg ? ceva informatii la inventar? .. edit.. asteptam vineri...