Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (33)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

NU-MI DA SI MIE NIMENI UN PM CU USER SI PAROLA PT POZE???PLEASEEE!

POZE...POZULICI

puiutul meu, Erik

Speram...la o printesa 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

RAMONZCA ai PM

gravi 17 +

Mergi la inceput

Tocmai am pus si eu poze cu burtica.Le-am facut aseara pozele asa ca burtica e mai mare ca dimineata.Eram in pijamale si sotul tot imi zicea sa trag de pantaloni mai in jos sa se vada burta si pana la urma i-am lasat in jos de se vad in fata pantalonii atarnand.
Uitati-va doar la burta,va rog. pe toate.

gravi 17 +

Mergi la inceput

BELLA eu zic de eco morfoletala la care te tine o ora si ceva pt a vedea toate organele bebelului si sa le analizeze minutios.
Am inteles ca ai facut si 3D ieri dar nu cred ca ai facut eco morfo ca stiu ca asta se face dupa saptamana 20 de sarcina si se sta muuuuult.
Sa mai zica si celelalte fete poate mai nou se fac mai multe nu stiu.Dar mie medicul mi-a zis ca eco morfoletala se face dupa sapt 20 pt ca atunci organele lui bebe cersc suficient pt a le putea analiza bine.

gravi 17 +

Mergi la inceput

BIANCA77 ce burtica nice ai.E rotunda si draguta.

RAMONZCA pune si tu poze cu burtica de acum,ca am vazut ca cu Erik ai facut o gramada.

gravi 17 +

Mergi la inceput

Imi e dor de LIA.Abia astept sa se faca vineri sa vina acasa.

gravi 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Arleza, durata la morfo nu e batuta in cuie, depinde f mult de cat de ... cooperant e bebele daca sta intr-o pozitie buna si permite masuratorile si se misca cum ii trebuie doctoritei, dureaza mai putin, daca e bb adormit, tre sa-l trezeasca, sa-l suceasca, sa-l invarteasca, sa vada cat de mult se poate si sa masoare cat de mult se poate... ieri, la mine, a durat 45 de minute, tocmai ce va povestisem ca era dr tare incantata ca avea bb o pozitie ideala ptr efectuat masuratori.

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

LUNY pai tu cate saptamani ai?

gravi 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Buna fetelor!
Ce vorbarete ati fost aseara si azi!
Luny, o sa te trec imediat in lista cu datele de nastere!
Arleza, referitor la retinut apa...nici eu nu cred ca are importanta ca mananci sarat normal, atata timp cat nu mananci ocna de sare (ca tatal meu de exemplu). Pentru a nu retine apa incearca sa bei cat mai multe lichide. Eu am vazut pe pielea mea ca daca beau mai multa apa, nu retin asa multa. Eu imi pun o sticla cu 2 litri langa mine, si unde umblu prin casa, iau sticla cu mine. Si tot beau, de mi-e sete, de nu mi-e.
Fetelor, referitor la somn, eu dorm seara de pe la 10.30-11 pana dimineata pe la 6.30. Cadn de voie de nevoie ma trezesc, ca se trezeste Stefan. "Mami, hai sa ne trezim, ca e lumina afara! Mami, mi-e foame!"..asa ca nu ai incotro. BB2 fiind sagetator sper sa fie mai somnoros, sa pot dormi si eu macar noaptea..cel putin pana acum, de 4 ani a lui Stefan, plus sarcina cu el, nu stiu daca am 2 saptamani cumulate in care sa fi dormit toata noaptea...asa ca sunt obisnuita.
Dia, bine ai venit!
Alinuk, si la tine e tot baietel bb? Eu asa am inteles din postarea da. Te rog confirma sau infirma, sa stim ce trecem la lista.
Acum va las, vine sotul dupa mine si mergem dupa Stefan la ai mei, sper sa mai pot intra acu seara, daca nu, ne vedem dimineata!

diana 13+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Eu cred ca sunt cea mai somnoroasa de pe aici: la 8.30 maxim ma culc si ma trezesc pe la 6.30 (chiar si in weekend), copilul meu a fost dintotdeauana matinal, de bebelus, nu a dormit niciodata mai tarziu de 7.30. Sincera prefer asa decat sa trag eu de el dimineata, la maxim 7.30 trebuie sa plece la gradinita, dar am avut si zile cand pleca la 6.45 de acasa, era noapte inca afara.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Tiny baby gator

Mergi la inceput