Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (33)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

eu nu prea o cred pe asta cu pana la 5 luni sa nu stie ce e bebe...am si eu un caz asemanator. eu am stat in cabinet pana maria sa a abinevoit sa se miste. acum cred ca daca e un ecografist pe care il doare in bascheti de dorintele parintilor tot ce e posibil.
eu am stat 20 de min numai sa vada sexul 100% asa ca impuneti-va domne eu nu plec de aici pana nu se misca

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +17

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

arleza cu ce preferi pastele??
poate iti dau o idee de reteta gustoasa .....
bella sora mea a facut toate echografiile la Anais si numai la dr. care a urmarit-o, dr. Strajan si pana la 5 luni nu a reusit deloc sa vada sexul.
nepotica mea era foarte somnoroasa si numai cu spatele avem echografii....si dr. isi dadea tot interesul sa stii.
fetele cine a zis ca ia pregnacare??? vreau si eu sa stiu cat costa, ca eu cu elevitul nu m-a inteleg deloc si centrum materna nu se mai gaseste...........help plsssssss

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Arleza, si eu sunt fan paste, fac des... de care vrei, cu ce carne, ce fel de sos, alb, rosu?
despre sexul copilului... calmati-va, ca pana la urmatoarea eco se poate schimba, numa eu stiu cateva cazuri concrete, de la prima morfo era baiat, si pe la 20 si ceva de sapt, i-a cazut putza.. si e chiar fata!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui baby_r7

arleza cu ce preferi pastele??
poate iti dau o idee de reteta gustoasa .....
bella sora mea a facut toate echografiile la Anais si numai la dr. care a urmarit-o, dr. Strajan si pana la 5 luni nu a reusit deloc sa vada sexul.
nepotica mea era foarte somnoroasa si numai cu spatele avem echografii....si dr. isi dadea tot interesul sa stii.
fetele cine a zis ca ia pregnacare??? vreau si eu sa stiu cat costa, ca eu cu elevitul nu m-a inteleg deloc si centrum materna nu se mai gaseste...........help plsssssss

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
17+

eu iau pregnacare...costa 30 si ceva de lei...pana in 40 de lei cutia...sunt mega bune la mine merg perfect

samburelul meu

Mergi la inceput

luny asta da incurajare...mi-e dr mi-a spus ca e 100% sigura, a trecut chiar si in fisa sex masculin. pana mea nu isi asuma asa responsabilitate daca nu era sigura nu?

eu vreau sa ma apuc de camera ca vin niste luni aglomerate si deja ma luat capul sa tot caut pe net mobila.

am 3 variante 2 de la ikea...si una de la kika...kika e mai piperata da pana mea aiai e...m-ar duce cam la 3100 de lei. da imp e sa imi placa cand o vad in mag

samburelul meu

Mergi la inceput

bella pt. informatii.
merg diseara sa iau....cam atat erau si centrum....sper sa ma inteleg cu ele.....
apropo de sex, la Bianca mie la 13 saptamani mi-a zis ca e baiat si dupa o luna a zis ca e fata.....si fata a ramas, norocul meu a fost ca am zzzugravit in ultimele doau saptamani inainte sa nasc........

17+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui baby_r7

bella pt. informatii.
merg diseara sa iau....cam atat erau si centrum....sper sa ma inteleg cu ele.....
apropo de sex, la Bianca mie la 13 saptamani mi-a zis ca e baiat si dupa o luna a zis ca e fata.....si fata a ramas, norocul meu a fost ca am zzzugravit in ultimele doau saptamani inainte sa nasc........

17+

mi-e mi-a zis la 13 sapt ca e baiat si la 17 a ramas tot baiat...si eu stiu sigur ca e baiat am o siguranta de nedescris

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

La noi in camera lui Marius e zugravit un fel de piersica, chiar spre roz as zice. Dar eu nu vad nici o problema. Bine, eu si caruciorul l-am luat rosu (desi era deja nascut si stiam sigur ca e baiat )si scoica de masina e rosie si multe din haine i-au fost rosii, portocalii, a avut si camasa roz. Deci eu zic sa alegeti ce culoare va place.
Recunosc ca nu imi place ideea asta de roz pt fete si bleu pt baiat. Mai ales daca copilul are un ten ce merge cu orice culoare.

Patutul s-a nimerit sa fie cu albastru dar doar pentru ca ne placea modelul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Salutare fetelor!
Cyrac, felicitari pentru baietel! Bianca, felicitari pentru fetita! Ane2, si la tine e baietel? ca ziceai ceva de nume de baiat! (ca nu vrei numele socrului).
Eu ca pastile iau doar Elevit o pastila la doua zile, dr a zis ca pot sa nu mai iau acid folic. Cu elevitul eu ma impac bine, nici nu mi-e greata de la el, nici pofta de mancare nu imi face. Poate mai incolo voi lua zilnic, dar acum analizele mi-au iesit bine, asa ca nu am de ce sa ma umflu de vitamine. Prefer sa le iau din alimente.

diana 13+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

felicitarii pentru siguranta ta.
eu cand mi-a zis ca este fetita eram nedumerita, mai ales ca mi-a aratat pe ecran organele lui bebe si se vedeu foarte bine....
dupa mi-a explicat ca la 13 saptamani si la baiat si la fata se vad asemanator la echograf............adica poate sa para mai repede baiat decat fata..........la 17 saptamani deja sunt formate organele, deci cu cat e mai inaintata sarcina cu atat se vad mai bine .

17+

Mergi la inceput