Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (33)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

de LIA mai stiti ceva? parca azi trebuia sa iasa din spital.
sper ca e ok.

eu azinoapte de la 12 pana la 4 dimi am facut ponton, nu ma mai lua somnul deloc...parca bausem 100 de redbull...si m-am foit non stop..si acum sunt chioara de somn!

16+
[urlhttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alina&year=2011&month=11&day=30&babycount=1]bebelusul meu[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crynac spune:

multumesc pentru urari
cum se activeaza PM-ul ca sa-mi trimiteti si mie userul si parola sa ma uit la poze?

garvi [17+] saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

CRYNAC intri in contul tau la profil si il activezi de acolo.

gravi 17 +

Mergi la inceput

ANDREEA 78 iti trimisesem si eu PM cu userul si parola de pe picassa.

BIANCA felicitari pt caruciorul roz si sa ai o sarcina usoara si bebita sanatoasa.

MADA distractie placuta la serbare si tie si lui Emily.Sa faci poze si sa va vedem si noi.

gravi 17 +

Mergi la inceput

auzi am facut ponton....hii ce adormita sunt ...vroiam sa zic c-am facut planton...

16+
[urlhttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alina&year=2011&month=11&day=30&babycount=1]bebelusul meu[/url]

Mergi la inceput

LIA zise ca acum e pe perfuzie,dar ca azi ajunge acasa,mai pe seara.
YUUUUpi de bine!!!

gravi 17 +

Mergi la inceput

Toata lumea vine si spune sexul bebelusului sau,numai eu nu stiu ce e bebe al meu.
Lasa,lasa ca fac eu o programare pt sapt viit la eco,pt confirmare sex.Ce io sa ramansingura care nu stiu.

gravi 17 +

Mergi la inceput

"Fetili" as manca niste paste,ce paste imi recomandati sa fac,ceva buuuuuun,please?Daca se indura cineva de mine poate imi trimite si mie PM cu vreo reteta sau daca se poate si aici.Saru' mana.

gravi 17 +

Mergi la inceput

he he mai arlezaam un amic care abia la 5 luni si un pic a reusit sa afle sexul lui bebeca statea mereu cu funduletul la ei cand mergeau la eco

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui arleza

Toata lumea vine si spune sexul bebelusului sau,numai eu nu stiu ce e bebe al meu.
Lasa,lasa ca fac eu o programare pt sapt viit la eco,pt confirmare sex.Ce io sa ramansingura care nu stiu.

gravi 17 +

N'ai spus ca asteptam cuminti pana pe 11-12 iulie ! Ma lasi singura? Eu cred ca e fetita (la mine) ..si n'am idee de nume..

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 13+

Mergi la inceput