INDEMNIZATIA mamelor la Curtea Constitutionala

INDEMNIZATIA mamelor la Curtea Constitutionala | Autor: alinuk

Link direct la acest mesaj

Curtea Constitutionala ia în discutie, miercuri, sesizarea privind neconstitutionalitatea OUG 111/2010 referitoare la concediul si indemnizatia pentru cresterea copiilor si legea de aprobare a acesteia.

Grupuri parlamentare din Camera Deputatilor au contestat, în 26 mai a.c., la Curtea Constitutionala Legea pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor.

http://www.romanialibera.ro/actualitate/politica/cc-discuta-miercuri-sesizarea-in-cazul-oug-privind-concediul-si-indemnizatia-de-crestere-a-copiilor-228419.html

subiect de interes si de urmarit zic eu...

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">cronica unei sarbatori marca DC

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinab spune:

eu stau cu ochii pe ei ca pe butelie, vad ca iar ii apuca gandul schimbarilor, daca o tin tot asa se ataca degeaba asta ca ei scot una noua si tot asa, ca doar nu or sa aiba mamele drepturi in tara asta vreodata, au vazut si ele 2-3 ani si gata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

multumim! eu credeam ca e inchis "cazul" dar ma bucur ca cineva mai incearca macar.

mami de strengarel dulce Rares Mihai si surpriza 24+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

ofoff

tot ce sper e sa nu fie o 'redeschidere controlata'
caci in spate este evident un interes / grupurile parlamentare initiatoare poate vor doar o atragere de simpatie (sper ca doar atat)

nici nu vreau sa ma gandesc mai departe

Alinuk

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">cronica unei sarbatori marca DC

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Mai fetelor ia sa va pun o intrebare, poate ma lumineaza si pe mine cineva... Copilul meu in mai anul viitor dace 2 ani, eu in decembrie anul asta as vrea sa ma intorc la munca...Daca ma intorc inainte de cei 2 ani primesc vreun ban de la stat in afara de salariu? intelesesem ca 500 lei, e adevarat???

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oana_lex82

Mai fetelor ia sa va pun o intrebare, poate ma lumineaza si pe mine cineva... Copilul meu in mai anul viitor dace 2 ani, eu in decembrie anul asta as vrea sa ma intorc la munca...Daca ma intorc inainte de cei 2 ani primesc vreun ban de la stat in afara de salariu? intelesesem ca 500 lei, e adevarat???

nu nu primesti

nu se aplica retroactiv masurile din noua lege valabila de la 1 ian anul asta

tu stai 2 ani cu 75% dupa prevederile legii anterioare

(sa ma corecteze cineva daca nu am interpretat corect)

Alinuk

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Chiar sunt curioasa daca asa e..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oana_lex82

Chiar sunt curioasa daca asa e..

iti recomand sa intrebi direct expunand cazul tau concret aici:

http://www.cjvrancea.ro/Directia-Generala-de-Asistenta-Sociala-si-Protectia-Copilului-Vrancea-33/

cred ca printr-un simplu telefon vei reusi sa obtii un raspuns rapid si avizat
(si sa ne spui si noua)

Alinuk

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Eu stiu ca in situatia copiilor nascuti inainte de ianuarie 2011 stimulentul e 100 lei, deci daca te intorci la serviciu mai repede de 2 ani, poti solicita sa primesti acest stimulent. Si asa de tare as vrea sa nu ma intereseze aceasta problema si sa pot creste copilul 2 ani, desi se pare ca nu o sa mai am aceasta sansa. Inca ma agit sa vad cum fac sa pastrez si postul sa stau si cu copilul.

Mergi la inceput

Asta da discrimi8nare..nu de alta dar noi dupa legea veche nu luam nici cei 85% din venituri ci vreo 72, ceva..nici daca ne intoarcem mai repede nu luam vreun spor mai "consistent"..ce naiba...o tara de toata rusinea cu niste conducatori de toata jena......Asta e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaDia spune:

Ceea ce spune Crissteo este corect.

Primesti un stimulent de 100 lei/luna pana la implinirea de catre copil a varstei de 2 ani.
Asta in plus fata de alocatia de stat care este in valoare de 200 lei tot pana la varsta de 2 ani a copilului.

Informatia este sigura deoarece eu tocmai mi-am depus dosarul pentru stimulent.

Maria cu Stefan si Toma

Mergi la inceput