Felicitari Mihaelafalt,Sophia_m,Bradraisa,Mihacor!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

fetelor va spun ceva dar sa nu radeti de mineeu deja rad... as incerca in seara asa sa prestez (va aduc aminte ca am abia 7 zile de la operatie) si ma gandeam ca sunt la ovulatie adica a 14 zi dar sincer imi este cam frica... Voi ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

bravo fetelor, ma bucur pt. voi

exista ceva naturist sa pot combate durerile astea, stiti careva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

miky de ce nu?doctorul a zis ceva de pauza luna asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui draguta

Monique ce bine ca nu ai, nu sunt deloc placute, alte luni aveai DPO?
eu nu stiu daca am ovulat luna asta, asa ca nu astept nimic

da,
de cele mai multe ori am dureri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

miky eu nush ce sa zic...
aici nu ma pot pronunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

cixi, cu ce ai facut stimulare?

Eu ... si "mai trag si cu urechea la voi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

cixi, cu ce ai facut stimulare?

Eu ... si "mai trag si cu urechea la voi"

gaby am facut stimulare o luna cu clostybelgit z3 - z7 si ovitrell pentru spargerea foliculului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaR spune:

Citat:
citat din mesajul lui draguta

bravo fetelor, ma bucur pt. voi

exista ceva naturist sa pot combate durerile astea, stiti careva?

Daca te referi la durerile de burta poti pune seara 1lingura de argila amestecata cu biter (cu cat mai multe plante) pana devine o pasta omogena care poti sa o intinzi pe abdomenul inferior. Lasi pana se usuca apoi se apala cu apa calduta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Cixi si de ce nu ai mai continuat? Deobicei nu se face o luna cu o pastila si apoi cu 2 pastile ... De ce te-ai oprit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna fetele.
Camcris eu am facut asa: tampon vaginal, irigatii vaginale, baie sarata, parafina si unde scurte la abdomen., astea in fiecare zi timp de 5 zile normal se recomanda 14 zile de tratament dar timpul nu ne-a permis.
Ca sa se faca tratamentul foarte bine si sa te lase sa stai mai mult e indicat sa mergi iarna ca atunci sunt mai ieftine si mai putini pacienti si stai de te saturi si te intrebi daca nu vine sa te scoata de acolo.Va ra e foarte aglomerat si foarte frumoasa statiunea dar si mai scump. Eu am fost de pe 7 februarie.Moni eu cu sotul o saptamana am cheltuit cam 800 de ron in mare.Dar a facut si el proceduri cate 4 sau 5 pe zi, in toti banii astia au intrat cazare. tratament, drum si mancare.
Eu am fost azi la doctorul de familie si mi-a facut masuratorile necesare dar trimitere la analize nu mi-a dat ca intai sa gasesc un laborator sa imi fac programare si dupa imi da trimitere ca nu poate da decat una la 3 luni.

Doamne iti multumesc ca m-ai ajutat sa fiu ajuta-ma sa am o sarcina usoara si sa fim sanatosi.

Mergi la inceput