Felicitari Mihaelafalt,Sophia_m,Bradraisa,Mihacor!
Raspunsuri - Pagina 10
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui draguta miky de ce nu?doctorul a zis ceva de pauza luna asta? |
Nu am nici o restrictie mi-a zis daca pot, pot sa prestez cat mai repede, doar ca mie imi este cam frica sa nu ma doara, oricum va spun maine
Eu am tras un pui de somn cred ca o sa stau bat la noapte
la toate
Mihaelafalt spune:
Fetele acum am fost la baie si pe hartie e sange, am bagat degetul inauntru si tot sange,scuzati detaliile, m-am spalat bine am pus un utrogestan de 100, am luat un nospa si stau intinsa.Nu ma doare nimic.
Ce sa fac doctorul meu nu raspunde la tel oare pierd copilul?
Doamne ajuta-ma sa fie totul bine ca altfel inebunesc.
Doamne iti multumesc ca m-ai ajutat sa fiu ajuta-ma sa am o sarcina usoara si sa fim sanatosi.
Mihaelafalt spune:
Nu e nimeni pe aici?
Doamne iti multumesc ca m-ai ajutat sa fiu ajuta-ma sa am o sarcina usoara si sa fim sanatosi.
alina_loca spune:
Incearca sa suni la medicul de famile, la spital, oriunde. Sper sa nu fie nimic grav.
Doamne ajuta-ma sa raman cu un sanatos...
http://www.fertilityfriend.com/home/34a766
simonia spune:
nu e bine sa faci spalaturi acum, stai linistita, ia no-spa si magne b6, si utrogestan sau duphaston.
nu e suficient sa stai in pat, trebuie sa te relaxezi si psihic.
poate fi doar un hematom , si sarcina sa mearga in continuare.
daca nu se accentueaza sangerarea, e bine.
dar linisteste-te si psihic. fa ceva care sa iti abata gandurile.
stiu ca e greu, dar trebuie sa o faci
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit
Monique77 spune:
Miha,
suna oriunde, la alt doctor
daca vrei iti dau nr doctoritei mele
sa o suni pe ea. vrei?
ii zici ca e urgenta,,,asta e
bradraisa spune:
multumesc pentru felicitari!
Copilul meu este purtator de scarlatina, inca nu are niciun simptom.
Ce sa fac? Daca am facut cind eram mica, pot sa fac acum?
EllaR spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelafalt Fetele acum am fost la baie si pe hartie e sange, am bagat degetul inauntru si tot sange,scuzati detaliile, m-am spalat bine am pus un utrogestan de 100, am luat un nospa si stau intinsa.Nu ma doare nimic. Ce sa fac doctorul meu nu raspunde la tel oare pierd copilul? Doamne ajuta-ma sa fie totul bine ca altfel inebunesc. Doamne iti multumesc ca m-ai ajutat sa fiu ajuta-ma sa am o sarcina usoara si sa fim sanatosi. |
Suna un doctor orcine care poate sa te lamureasca cu ceva, dar incearca sa nu te panichezi. Stiu ca e greu!
Doamne sper sa fii bine si sa stea bebe cumintel acolo.
MeAlex spune:
Mihaela, linisteste-te, in multe sarcini apar sangerari si merg cu bine mai departe, nu te speria. Ai putea ori sa o suni pe dr lui Monique, ori sa mergi la camera de garda a unui spital.
Bradraisa, eu stiu ca faci scarlatina o singura data in viata, dar cel mai bine intrebi un medic. Uite, am gasit aici o discutie pe tema asta: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=102554
Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru