Mamici inimoase de Constanta***152***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Neata fetele...

Pisoi te compatimesc... e greu cu atatea probleme si cu bebe mic.. dar macar ai o bucurie ca sta si cu altii si nu urla dupa tine sa te cheme lumea retur ca nu mai sta copilu fara tine..

Lulu tin pumnii si eu referitor la bebe2....
Mihaela... succes cu tratamentul...

Noi ne coacem la propriu in birou... avem plafonul si 2 pereti exteriori, plus suprafata vitrata mare... telecomanda la aerul cond nu avem si ne rugam de altii s ane-o imprumute... Teo e la gradi, iar Mony acasuca... ma bucur ca a reactionat ok la tratament si nu mai tuseste... altfel ne pandeau injectiile...

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Neata!
Merci fetelor pentru raspunsuri!
Larisel , stiu unde este laboratorul, pe linga I Ghe Duca, am fost o data la ei, o sa incerc data viitoare si acolo, macar cu un telefon inainte.
Miha, ma bucur ca ti-a placut doamna dr , de asta nici nu-mi vine sa o schimb, sa aleg un dr la Isis, dar 3o mil mi se pare mult mai ok pentru o cezariana.Uff !

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

mneatza, la ora asta se mai pune daca zic asa?

happy, pup . ce face baiatul? te lasa sa te odihnesti? e fitzos? iti provoaca deja greturi?

007, nasol cu chisturile. eu nu am, am doar o scarba de fibrom care ma chinuie, nu cu dureri dar cu avalanse de .....pote scapi de cutit

georgi, sanatate la pui

kim, ai dreptate, Luca seamana cu tati multttttt
ceva poze noi https://picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/Apr272011?authkey=Gv1sRgCKmzlqWSgbWXJQ#5620588522125342370

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

http://sertarulcubijuterii.blogspot.com" target="_blank">ce mai fac eu

http://viatacudba.blogspot.com/p/poze-cu-bibi.html#" target="_blank"> Bibi
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=161172" target="_blank">David
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=159663" target="_blank">Bogdan
http://paul-mihaita.blogspot.com/" target="_blank">Mihaita
http://seek-on.com/wpmu/ionut/" target="_blank">Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi_aluna spune:

Salut dintre margele si ...

Miha, eu m-am operat in 2008 de chist ovarian seros, laparoscopie, pentru ca ajunsese la 6-7 cm. Al tau probabil are 4 cm, la 4 mm nu este chist.
Pe mine incepuse sa ma doara de am crezut ca fac apendicita asa ca am fugit la dr. Atunci avea cam 5 cm. Intr-o saptamana-doua cat m-a mai lasat dr. sa vada daca se sparge, a ajuns la 7. SI m-a operat pentru ca a zis ca avea invelisul gros si daca se rupea era posibil sa fac hemoragie interna...asa ca n-am riscat. Mai ales ca nici nu se punea problema de tratament pentru ca incercam sa raman gravida si de obicei se dau anticonceptionale ca tratament. Oricum cred ca era prea mare si periculos pt tratament de lunga durata.
IN schimb, o prietena de mea a avut tot la ovar chist dermoid, care e mai periculos si am inteles ca nu trece cu tratament. Deci depinde...

<><><><><><><><><><>

Cristina, mami de pisoi ANDREI (16.02.2011)

Totul sau nimic. Si de obicei totul...

LA BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisoi_aluna

Salut dintre margele si ...

Miha, eu m-am operat in 2008 de chist ovarian seros, laparoscopie, pentru ca ajunsese la 6-7 cm. Al tau probabil are 4 cm, la 4 mm nu este chist.
Pe mine incepuse sa ma doara de am crezut ca fac apendicita asa ca am fugit la dr. Atunci avea cam 5 cm. Intr-o saptamana-doua cat m-a mai lasat dr. sa vada daca se sparge, a ajuns la 7. SI m-a operat pentru ca a zis ca avea invelisul gros si daca se rupea era posibil sa fac hemoragie interna...asa ca n-am riscat. Mai ales ca nici nu se punea problema de tratament pentru ca incercam sa raman gravida si de obicei se dau anticonceptionale ca tratament. Oricum cred ca era prea mare si periculos pt tratament de lunga durata.
IN schimb, o prietena de mea a avut tot la ovar chist dermoid, care e mai periculos si am inteles ca nu trece cu tratament. Deci depinde...

hm,deja am morcovu'...sper sa nu ajunga sa fie asa grav.....dar multumesc pt informatie,e bine de stiut!

Angi,nu ne zici nimic de Miruna?cum a fost ieri?mai aveti un hop si maine si scapati!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O

Angi,nu ne zici nimic de Miruna?cum a fost ieri?mai aveti un hop si maine si scapati!

ha, ha, miha, m-ai simtit? doar ce m-am logat...multumesc pt sustinere!
ce sa zic, fuse bine in final, dupa ce ne-am perpelit toata noaptea ca nu putea sa doarma de griji (doar seamana cu mamica ei). i s-a parut f usor, spera la o nota mare, acu' sa vedem cum trecem maine de hopul cu matematica, stiintele exacte nu-s tocmai punctul ei forte. cum zicea diana, eu as putea sa stau f linistita datorita mediei de absolvire, da' ma agita ea ca vrea musai la mircea, stiintele naturii bilingv, unde e concurenta cea mai mare, anul trecut ultima medie de admitere fiind 9,80.

cat despre chistul tau, e de tratat si monitorizat, daca nu stagneaza sau scade in dimensiuni, ba din contra, atunci nu prea ai variante in afara interventiei, doar stii ca mi-s patita cu dermoidul. oricum, bine ca ai ajuns la medic si te tratezi

pisoi, spor la margelit si bebelusit sa vezi cand o merge pisoiul si o sa atenteze la margelute, sa te tii insir-te margarite

lulu, pupam copilasul plimbaret se distreaza de minune cu mami si tati spor la treaba cu oki

am reusit sa descarc si eu pozele de la www.dropshots.com/vladis#albums/premiere%20miruna" target="_blank">premierea mirunei si www.dropshots.com/vladis#albums/serbare%20vlad%202011" target="_blank">serbarea lui vlad .

despre laboratoare, va dau un pont de care m-am folosit recent, nervoasa ca nu mi-am mai facut o analiza fara bani in ultimii 2 ani, am sunat la CJAS, mi-am spus pasul si am fost indrumata la un laborator cu fonduri. revin maine cu nr de tel. ca il am bine pus acasa.

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

vladis, deci....Miruna se vede de la o posta...e cuminte, studioasa, are fatza de copil linisit, in schimb Vlad...hm, parca abia asteapta sa faca ceva, pus pe shotii mereu, in continua miscare...doar e baiat, nu?

dar sunteti cu toti frumosi, si felicitari mamico pentru ambele absolviri

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Hmmmm Vladis... din nou locul ala interesant... si tortul cu albinute.. yami... Cat despre istetica ta, una peste alta... mie imi place cum pozeaza... e feminina si stie sa se puna in valoare...

Miha... curaj gaina... ca te tai
Eu plec acasuca... si de acolo la dansuri... va pup si va urez Noapte buna![pup]

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

va doresc o dupa amiaza plakuta.
fug acasa, si pe la 18 aterizez cu baietii pe plaja pana spre inserat.

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Ct
Insanatosire grabnica bolnaviorilor!

Angi felicitari pentru puiutii tai si bafta multa si azi!
Happy
Pisoi aseaza margelutele cat mai poti..."asa linistita" caci cat de curand te va ajuta juniorul

Las si
O zi minunata tuturor!

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput