Mamici inimoase de Constanta***152***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna!

Greu e sa vii la munca dupa doua zile libere, am zis ca nu mai trece

Si noi am fost la plaja vreo doua zile, gratar, am reusit sa fac si gem de capsuni, asa ca va astept cu clatitele

Eu le-am facut la copii analize gratuite acum vreo 3 luni, un pic mai jos de statia de la magazinul Tomis, nu mai stiu cum se numeste laboratorul, mai sunt si niste cabinete medicale acolo.

Eu am nascut copiii in spitalul mare cu seful clinicii si am fost foarte multumita, am stat in rezerva, conditii aproape ca la privat si bani nu prea multi.

Am vazut si pozele cu Moni si Theo, foarte draguti

Cris: multa putere sa treci peste toate, gandeste pozitiv ca sigur or sa se rezolve

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Nu poci fara voi! v-am citit si va trimit telepatic

Noi o tinem langa cu virusu': acum o sapt Alexia, apoi ANa, iar in we l-a doborat si pe tati febra( la propriu), 39 facea...a trecut si el obligat/fortat pe antibiotic.

...asa ca m-am dus "fresh" la job

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi_aluna spune:

Am intrat sa dau cu subsemnatul ca altfel sunt chioara de somn
Munca la greu, mai ales eu ca sefa , ca na, nu poa' sa faca altul ce fac eu. Saracul pisoi e pasat de la un bunic la altul si la ta-su cand e acasa, dar ii place de nu mai poate...cu oricine ar sta, n-are nici o problema, rade la toata lumea...
Abia astept sa vina weekendul sa ma linistesc, ca asta care a trecut am tras la greu...nici la jug nu trageam atat

<><><><><><><><><><>

Cristina, mami de pisoi ANDREI (16.02.2011)

Totul sau nimic. Si de obicei totul...

LA BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui happymumy

Neata fetele! Am un somn in mine de nu ma vad...
Lamuriti-ma si pe mine, va rog, de cind nu mai este laboratorul acela "de stat" al spitalului, mai exista vreun laborator in orasul nostru drag unde se pot face analizele de gravida gratis? Sau indiferent cum, trebuie sa le platesti? Ca vad ca devine un lux sa fi gravida. Am avut surpriza sa ma duc simbata la analize la Synevo, si surpriza! - nu au plafon si nici nu are rost sa stept pentru ca oricum nu voi prinde nici luna urmatoare, asa ca mi-au sugerat sa le platesc.Si , bineinteles ca nu venisem pregatiya cu atitia bani la mine, asa ca a trebuit sa ma reintorc azi la Synevo si sa-mi iau si eu singe de vreo 600 de ron.De banii astia imi cumparam patut .

Eu pe perioada sarcinii o singura data am gasit plafon si asta se intampla la NPA (la Casa de Cultura) in primele zile din luna. Dar se pare ca acum oricum platesti partial daca ai trimitere sau total daca n-ai. In 2009 cand eram eu gravi si luam utrogestan in primele 3 luni de sarcina, il plateam 50%, dar daca nu as fi lucrat l-as fi luat gratis Am ramas mask cand mi-a zis medicul de familie faza asta...

Daca te intereseaza laboratorul de care ti-am zis mai sus iti pot da detalii.

Ai grija de voi... nu te obosi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lulu77

cica fac si rate la privat.

E adevarat si asta demult...

Mergi la inceput

Citat:

dar intai trebuie sa raman si gravida, nu?

Tzinem pumnii daca asta va doriti:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata doamnelor
Ghiulten, merita sa suni la mai multe laboratoare. incearca si IDS (langa vanimar, la liceul energetic), si NPA, si MedCenter.. sunt destule. majoritatea fug la synevo si e clar ca ei nu pot duce totul.
spor la munci tuturor, sau la distractie.
Crix, sanatate multa fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:

dar intai trebuie sa raman si gravida, nu?

asta pt mai multa siguranta!!!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

'neata...

happy,am fost la doctora pe care mi-ai recomandat-o...e tare ok,asa dupa o prima consultatie...
se pare ca am un chist pe ovar,destul de maricel de 4 cm sau mm??/asta n-am retinut exact....care in combinatie cu anexita ma chinuie teribil inainte de menstruatie...mi-a dat tratament,ar trebui sa se resoarba,daca cumva mai creste si nu se resoarbe,cica trebuie operat...

Crix,sanatate la fete...cum e la job dupa 2 ani de absenta?

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Neata'!
Pentru analize cu 40% reducere incearca la Medstar (dar cu trimitere de la MF).Synevo din spital nu are fonduri deloc (nu este adevarata faza cu liste cu luni inainte).Pt a evita scandalul in fata ghiseului,au dat "locuri" la cabinetele de MF (recoltarea facandu-se in aceste cabinete),asa ca vorbiti cu medicii vostrii de familie si e va pot programa la ei in cabinet.Doar cel de la gara are fonduri si se termina imediat ,oricum!
Crixia sanatate multa!

Mergi la inceput