Mamici inimoase de Constanta***152***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Va multumesc din suflet pentru urari!

Am baiat mare, gata. Sa vedem cat mai bebelusim cu scutece si suzeta , ca in rest vrea sa fie in rand cu fratii lui, e vorbaret nevoie mare (cred ca o ia pe urmele surioarei, care turuie non-stop ) si tare dulce, ca doar el e cel mai mic .

Sanatate multa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

LA MULTI ANI Vladimir, cu scuzele de rigoare ptr intarziere.

Mneatza,

sunt bagata cu capul in trebi'...exact ca si strutul, mi-ar trebui o zi care sa aiba minim 25 de ore sa reusesc sa fac totul.am atatea proiecte de facut, printre care si unul de consultanta HR.

diana, cum este Daria? Doarme?

miha, sper ca au trecut durerile.

Ledi,

Crix, cum este la birou?

pe toata lumea.fug la treaba. revin...cand am o clipa libera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

eu nu sunt bine deloc...fetele ziceti-mi,un medic inetrnist,unde sa pot face o ecografie....

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Miha dar la urgenta am vazut ca au renovat si imbunatatit cei de la SMURD... sigur au internist si eco... de ce nu mergi tu la urgenta?

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza.
Miha,daca nu te simti bine mergi la urgente.In rest,sunt ff multe cabinete unde se fac ecografii.
Sanatate multa.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

miha, chiar nu-i in regula sa te tina atata durerile, mai ales daca ai luat calmante, e clar ca e ceva in neregula. daca nu-i chistul, poate sa mai fie o colica renala. e o idee buna cu urgenta, in sensul ca iti fac de toate cele gratis, doar sa ai vreo 4-5 ore disponibile, ca dureaza pana iti vine randul si te trec prin toate examinarile. daca nu, uite nr. de la echo dr. mocanu, 0241611760, are cabinet la intersectia lapusneanu/ferdinand (vizavi bloc turn gara), nu stiu insa daca poti stabili chiar azi o programare.

te pup, sanatate!

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

miha, ia mergi tu frumusel si ordonat pana la urgenta, zau......

am uitat: eu ieri am intrat de 3 ori in spital...tata ...e internat la chirurgie plastica, oparit pe laba piciorul, arsura mare.s-a facut curent in bucatarie si a cazut oala cu apa oparita(gatea) pe picior, avea sosete si pana a scos soseta, pana..., pana...a ajuns nasol rana. minim 5 zile in spital, antibiotice la 6 ore, panasamente d e3 ori/zi...si spitalul nu are mai nimik
dragul de el,a fost constincios, a avut putere sa isi faca bagajel, sa se imbrace, s-a dus singur la spital la urgente, si abia dupa ce s-a internat m-a sunat...sa nu ma deranjeze de la munca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Mihaela, nu stiu sa iti fac nici o recomandare, dar nu mai sta asa! Sanatate multa!

Vladis, felicitari Mirunei!

Lulu, sanatate si tatalui tau! Ce patanie urata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Cornelia La multi ani! pt cei doi anisori ai lui Vladimir, of ce-au mai crescut, era bebe Vladimir cand l-am cunoscut... Cum e la Scoala de vara, ii place Mariei?

Miha la Policlinica cu plata gasesti la orice ora un ecografist. si eu cred ca trebuie sa iei masuri urgent, nu e in regula sa te doara atat de tare si de mult timp fara sa faci nimic...

Lulu imi pare rau pt tatal tau, sanatate multa!

Noi suntem bine, eu va citesc din umbra, m-am bucurat pt rezultatele Mirunei, am vazut si pozicile de la absolviri de gradinite/scoli... Noi mergem in continuare la gradi, vineri o sa se si serbeze acolo, fac un tortulet mic, vroiam sa facem si plaja dar cu vremea asta n-am reusit decat sa rupem maidanul din fata blocului ca pana si-n parc te ia vantul pe sus.

Daca stiti pe cineva care cauta mobila de dormitor pt 1 copil, vand eu (ieftin) un dormitor complet, pentru copil peste 4 ani, cu pat mare 200x90 cm cu scara si tobogan, plus sifonier, comoda, noptiera inalta, si set masa plus bancheta si scaun, in stare f buna. Trebuie s-o dau pt ca vom primi un dormitor roz mai potrivit pt infanta

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamaria spune:

georgi - noi si vecinii avem cate o jumatate de perete lipita...

lulu - multa sanatate tatalui tau! Daria e cuminte, ca orice bblush; are zile bune si nopti mai putin bune, colicioase, dar parca, ori e ea mai cumintica decat Tibi ori ne-am mai inteleptit noi la batranete si percepem altfel nelinistile ei (in sensul ca nu ne mai panicam chiar la orice scancet, luam ca atare programul ei, desi de cateva nopti nu doarme foarte bine, parca nu suntem asa "rupti" cum eram la Tibi). Asa ca dai drumul la proiectul "bb2"!

miha - sanatate multa! Ori te duci la urgenta ori la eco la dr.Mocanu, numai du-te undeva sa vezi despre ce-i vorba!

Pup,

Mergi la inceput