Mamici inimoase de Constanta***152***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

La Multi Ani,Vladimir de Cornelia,sa-ti dea Dumnezeu tot binele din lume!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyk spune:

LA MULTI ANI VLADIMIR! SA CRESTI MARE SI VOINIC.CORNELIA,SA ITI TRAIASCA PUIUTII,SA VA BUCURATI DE EI SI SA AVETI PARTE DE TOT BINELE DIN LUME.

www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">DOMNISOARA MEA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna, fetele!

La multi ani fericiti VLADIMIR

Cornelia: multe

Vladis: felicitari pentru notele fetei!

Miha: multa sanatate, parerea mea e sa nu stai asa, sa te duci la doctor.

Si noi ne-am plimbat sambata seara prin satul de vacanta si am inghetat, ieri nu am mai indraznit, cu toate ca eu speram sa mergem la plaja

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

La multi ani La multi ani Vladimir!!!! Sa fii sanatos si sa ai parte numai de impliniri...

Miha eu am avut chist de 3,5 cm dar nu m-a durut o data... acu ce sa zic.. eram si sub tratament cu diverse anticonceptionale... dar chiar sa nu ma doara deloc... eu m-as duce la medic de urgenta sa-mi faca eco. Tin pumnii!

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamaria spune:

Vladimir, la multi ani fericiti, sanatate si mult noroc!
Cornelia - sa-ti traiasca flacaul!

Da' ce vant!!! Ieri dupa-amiaza intrasem eu in starea mea zen , pregatindu-ma de alaptat, sotul facea gratar (ca eu sunt la recuperare - nu v-am spus ca am o coasta fisurata, nu?!), cand deodata... hodoronc-tronc, BUM! Moama, ce sperietura! Ce credeti? Vecinului i se "scurgea" piatra de pe un perete (intre noi fie vorba, perete construit de aiurea, fara autorizatie, proiect, rost, doar asa ca sa aiba el cea mai inalta casa de pe strada ), si cateva dintre pietre au nimerit pe acoperisul nostru! Se pare ca nu sunt pagube. Da' ce Dumnezeu nu-l da jos? Daca la vantul de ieri a inceput sa se descompuna, daca vine un cutremur?!

O saptamana minunata tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Mama ce patanie... asa apropiate sunt casele? si vecinu ce zice?

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

La multi ani Vladimir! Sa cresti mare, frumos si sanatos!

Cornelia va doresc numai bine si bucurii alaturi de puii vostrii frumosi.
Angi felicitari Mirunei! Sa aiba parte numai de realizari ca sa te faca fericita mereu.
Mihaela eu la inceputul anului am avut probleme cu un chist (3,14) pe stanga, dupa doua luni s-a resorbitla 1,4. Dr. ginecolog mi-a spus ca in situatii de dureri (cum este cazul si la mine acum) sa-mi pun supozitoare cu antiinflamator (doar ce l-am sunat pe sot sa nu vina acasa fara o cutie de Indometacin "compozitoare"). Multa sanatate! La mine a fost bine ca s-a resorbit si nu a fost cazul sa-mi scoata steriletul si sa-mi dea pilule.

Va doresc numai bine si o saptamana calduroasa, cu toate ca prognoza ma contrazice.

Puii nostrii speciali: Mihaita, Bogdan, Ionut Minoiu, David, Bibi

1 , 2, 3
Eu, Alexandra -Elena & Teodora Lucia

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

La multi ani, Vladimir!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

La multi ani Vladimir!Cornelia

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput