Mamici inimoase de Constanta***152***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Ct
o duminica frumoasa va doresc

Vladis felicitari si multa bafta in continuare sa ajunga unde isi doreste

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

salutare,

vladis, FELICITARI mamico!

ce de vesti bune, yupiiii asa imi place.

azi sunt libera, nu am mai mers la cursuri, am terminat aseara , asa ca sunt full de informatie, astept relaxarea dar cu vremea asta.

ieri am avut o tentativa s ane plimbam pe seara prin Mamaia, ne-am intors rapid, inghetasem efectiv.

acum vad ca bate rau vantul.

pup, fug la plimbare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi_aluna spune:

Salut si weekend placut tuturor! Ar fi putut sa fie mult mai placut daca n-ar fi fost asa de urat afara...
Cel putin pisoiul e fericit ca sta pe afara si nu e prea cald Eu, pe de alta parte, abia am scapat de focuri cu munca si abia asteptam plaja...

Miha, ce sa zic, sunt sigura ca ai idee de rautatea din lume si ca bunica respectiva nu este un caz singular. Fratele meu a murit de cancer la 10 ani, dar s-a chinuit vreo 3 ani inainte, si am aflat pe pielea mea ce inseamna rautatea si prejudecatile.

Nu ma bagati in seama acum si bucurati-va de weekend!

<><><><><><><><><><>

Cristina, mami de pisoi ANDREI (16.02.2011)

Totul sau nimic. Si de obicei totul...

LA BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyk spune:

Buna dimineata dragele mele. greu mai reusesc sa intru. cand e sotul acasa,nu prea mai am timp sa intru pe net. si abia ce am ajuns si noi acasa din concediu si incercam sa ne revenim,sa ne odihnim.
Va pup si va doresc numai bine!

www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">DOMNISOARA MEA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamaria spune:

vladis - bravo, felicitari ! Tinem pumnii in continuare sa ajunga acolo unde vrea ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

vladis felicitari !!

E o vreme de zici ca vine toamna..speram ca azi sa fie mai bine,dar vad ca tot urat e afara

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi_aluna spune:

Neatza cu un ceai negru sa-mi mai deschid ochii nitel...pisoiul avea chef de joaca pe la 5 dimineata iar vremea e sublima...zici ca vine iarna...

<><><><><><><><><><>

Cristina, mami de pisoi ANDREI (16.02.2011)

Totul sau nimic. Si de obicei totul...

LA BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Neata doamnelor... mi-ati luminat ziua cu vestile...

Vladis felicitari si va tinem pumnii in continuare pana la aflarea vestii aleia mari... cate emotii...

Ce coincidenta cu cele 2 gravidute de 38 ani... cred ca s-au aliniat planetele intr-un mod favorabil acestor femei...

Eu sunt la munca putin ingrijorata... am dus copii la tara, dar haine de vreme deasta le-am dat pentru cel mult 3 zile... si vad ca se prelungeste perioada rece.. sper sa aiba tata spor la spalat hainute sa le rasfoloseasca pana la sfarsitul saptamanii, sa nu-i aduc mai raciti decat i-am dus...

Noi am facut sambata curatenie deaia mai amanuntita... ne-am si plimbat seara tarziu, dar vb voastra.. am inghetat repede si ne-am retras in casa... ieri am fost si la o inmormantare, si o vizita la rosioarele noastre... acu la munca... si am o stare de nani d enu va zic, desi teoretic sunt mai odihnita decat eram vineri... vremea e de vina...

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

La Multi Ani, Vladimir! Cornelia, sa iti traiasca puiul mic, alaturi de fratior si surioara! cand te gandesti ca abia acum ar fi trebuit sa incepi munca... ce fac copiii mari in vacanta, i-ai inscris la scoala de vara?

fetelor, va multumesc pt felicitari asemenea bucurii va doresc si voua

ce vreme...brrr, mie efectiv mi-e frig, si-s imbracata bine, cred ca-mi fac un ceai sa ma incalzesc. urat inceput de vacanta, bine ca nu l-am trimis si eu pe pitic la tara, probabil saptamana viitoare ii expediez pe amandoi, dupa ce terminam cu completarea fiselor.

miha, ce zice andreea, e frig si pe acolo?

vreau soareeeee....pupicei

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Angi,felicitari Mirunei,pt note!lasa ca o sa fie bine!
Andreea este la Iasi,de doua zile nu ies din pensiune,e foarte urata vremea si bate un vant ...

Pisoi,imi pare rau sa aud de tragedia prin care ati trecut!

eu sunt rau,rau...stiti durerile mele crunte,de obicei incetau,cum venea menstruatia,acum le-am avut inclusiv pe menstruatie,iar acum ca mi-a trecut sunt si nasoale si ma doare si spre spate,tot pe partea dreapta!e posibil sa fie de la chist?imi vine sa ma sui pe pereti de durere,nu trece cu nimic...e posibil sa fie altceva?sa mai merg la alt doctor,adica alta specialitate?

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput