Pufi de ian-feb 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 19
alicredo spune:
sondaj:
vorbit : mama la tot...bu(buba) br (masini), doua (la doua doua
cu picioarele , na
)ba (baloane, de sapun, de guma de toate)...dar am numarat si eu de curioasa....si imi arata peste 50 de lucruri.
olita nu....avem vreme
mai devreme sau mai tarziu toti ajungem sa facem acolo
cresa next year
dinti - 8 incisivi, 4 premolari, 1 canin si vine si al doilea.... 6 more to go

din 02.02.2010 cea mai fericita
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
sorina_bz spune:
Buna dimineata la o cafea fierbinte!
Mire..
..Sarumana de oferta de spy, supertare
...nici mie nu mi-ar displace sa fiu o .."musca pe perete", in calatoria dianei.
Marutza-delfitza, sa-i treaca repede buba, si sa nu fie reactie la vaccinul rau Priorix!
Dece...super-mega-ultra faza cu alicele!![]()
Cu bona..hm...ziceam doar ca nu am oprit cautarile inca, pt cea de acum nu pare .."Mrs. Right".![]()
Incercam sa mai vedem potentiale bone, poate ne lamurim.
Larisel...
fetele frumoase si ghidushe!
Ruxita...ce baiat harnic e Kay!

Alicredo..
...bine ca a papat David ceva, inseamna ca isi revine. Mie, personal, imi cam suna a indigestie, dupa ce povestesti tu. Ma gandesc ca daca avea stomatita facea febra (si nu mica), iar daca avea enterocolita(sau enteroviroza) ar fi facut si scaune aiurea, daca nu cumva si febra. La rosu in gat (ca si la ala varsa si nu papa)...ar fi facut temperatura, de asemeni...Nush ce sa zic...Bine ca a mai trecut, si incepe sa pape puiul! 

Nyny...unde esti?
Ai ajuns la doc? Ce spune?
Ieri am vopsit parul copilei celei mari....
...asta din seria: "ce repede trece timpul"....Parca mai-ieri o pacaleam la geam sa pape, ii aratam porumbeii, si ea deschidea guritza, si acum ii vopsesc parul, si pleaca la mare...
Astazi dupa-amiaza le duc pe amndoua la medic, sa le faca o verificare dupa boala. Sper sa fie ok amandoua, ca asa arata. Papa, se hidrateaza, dorm...uhh, bine ca am scapat. Chiar aseara am cantarit-o pe iris, ca m-a mancat undeva sa vad cat a slabit cu ocazia stomatitei...are 10.100...n-a slabit chiar tare...vreo 100-150g...deci suntem in grafic. A masurat-o doc sapt trecuta...are 78 cm. Vad ca batem nitzel pasul pe loc, dar ca raport inaltime-greutate e ok.
Trimit, ca ma cheama shmotrul!
Pup you all, o zi frumoasa va doresc!

decenuela spune:
neatza fetili...craaa....craaaa
sarumana de coffe, sorina, tare buna...
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
Ruxita spune:
neatza!
se poate un cra pe nemancate?
Kay era nerabdator sa-i pun desene ca tatsu e necalificat... dar ii zic ca trebuie sa ma spal... m-a asteptat sa ma spal pe dinti, desi maraia... dar treaba mea era mai lunga... ma urc in cada pentru o refrishare... Kay pleaca si vine inapoi cu prosopul! de regula aduce lucruri la cerere... m-a surprins...
si la desene, ii pun mowgli, se da jos din brate, nu inteleg de ce...si vine inapoi cu cartea si cauta in carte scena din filmulet...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
decenuela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ruxita neatza! se poate un cra pe nemancate? Kay era nerabdator sa-i pun desene ca tatsu e necalificat... dar ii zic ca trebuie sa ma spal... m-a asteptat sa ma spal pe dinti, desi maraia... dar treaba mea era mai lunga... ma urc in cada pentru o refrishare... Kay pleaca si vine inapoi cu prosopul! de regula aduce lucruri la cerere... m-a surprins... si la desene, ii pun mowgli, se da jos din brate, nu inteleg de ce...si vine inapoi cu cartea si cauta in carte scena din filmulet... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |

cand oi baga io cra-uri din astea...voi deja veti fi la discutii despre sex=)))
tare dulce tre sa fie
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
mamidepuiuti spune:
neata buna,sarumana de cafea sorina
simply
intotdeauna imi place teribil cat de frumos scrii tu despre norutza mea

bafta sa termini cu examenele!
alicredo
ma bucur ca david e mai bine!
si inca un
ca mi-ai amintit de sondaj
:
-olitza avem dar nu o folosim p scopul initial
nu mai vrea sa stea pe ea de nici o culoare
-dinti avem 5+3 masele(una are 2 colti,doua au cate unul)
-cuvinte...
...e mai mult cu non verbalul
si chineza![]()
-cresa poate la anul(adica sper
)
sorina bafta la doctor cu fetele
...ce culoare i-ai facut dianei?

larisel
sunt totale gemanutele!

io recunosc ca nu cred ca faceam fatza...
![]()
ruxita...ce harnic e kay!
curatenie face,acum a trecut si la mancare...
...
ce-mi plac mie cra-cra-urile voastre!!!!!!!!!

ce ma framanta pe mine...alex nu mai vrea sa stea in scaunelul lui de masa...ma termina cu mancatul in picioare in timp ce se plimba prin bucatarie...altfel se arunca pe spate sa dea cu capul de spatarul scaunului..si urla de nervi...

...ai vostri mai stau in scaun? macar sa ma oftic de tot...![]()

![]()
o zi frumoasa tuturor!
mamidepuiuti spune:
| citat din mesajul lui miremia Despre noi.... Ieri dimineata vad ca i s-a inflamat intepatura de la Priorix[ bang] si pe picior mai avea o intepatura de insecta. Zic sa o las sa vad cum evolueaza, tati insista ca a muscat-o un tantar sau ca e de la soare. Azi de dimineata o sun pe doc ei si imi zice sa o duc la o camera de garda sa vada cat e de inflamat.Pana la urma am sunat-o pe larisel care a fost draguta si mi-a recomandat un cabinet. Mi-au spus ca este posibil sa fie de la stat la soare sau transpirat sau amandoua. I-au dat cu betadina, i-au pus un plasture iar mie mi-au zis sa o dau cu baneocin. A mai patit cineva ceva similar? Recunosc ca eu m-am stresat, m-am gandit ca este o reactie anormala a organismului la vaccin (vaccin facut acum mai bine de 2 luni). ![]() ![]() Aseara am fost prin Mamaia sa ne plimbam, erau o multime de bebelusi, care in carucioare, care pe jos, care in burtici. Am dus-o putin si in Satul de vacanta, s-a dat in trenulet si in caluti si i-a placut._ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
pupici delfitzei sa-i treaca "buba"

ma bucur ca va simtiti bine la mare!

mamidepuiuti spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui decenuela
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cand oi baga io cra-uri din astea...voi deja veti fi la discutii despre sex=))) tare dulce tre sa fie Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |

moi aussi...
Ruxita spune:
mp, noi demult nu mai folosim scaunul inalt... l-am strans si gata... regulamentar mancam asa - il pun in fotoliu, pe un taburet langa pun farfuria si eu ma asez pe un colt sau jos ... sau varianta 2 la masa cu toata lumea in brate la mine... sau... pun undeva farfuria si ma plimb cu lingurita dupa el prin casa, unde il prind acolo ii dau (de ex. intr-un ungher dupa canapea)... sau (si ce-mi place) cand ii dau iaurt, ne asezam jos unde apucam si interesant ca se intoarce de fiecare data cu spatele la mine si cand ma intorc cu fata la el, el se intoarce din nou cu spatele la mine, sa-l servesc cu mainile in fata ca si cum ar fi ale lui (nu stiu daca m-am facut inteleasa)... si asa mancam noi... aaa, mai e varianta, tati sau Ela mananca ceva la masa, si Kay se cere la ei in brate si papa si de la ei.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
simplicity spune:
Neata,
Prezenta la cafea si eu (
Sorina )
Dece ai fost mortala cu faza
| cand oi baga io cra-uri din astea...voi deja veti fi la discutii despre sex=)) |
Mire
sa treaca bubitza repedeAlicredo sanatate la cretulin, saracutul

MP nici Ariana nu sta in scaunel, eu cam tot timpul fac picnic cand mancam ....
Larisel ce frumos ai povestit de ce fac fetele iubarete

Sorina si eu am tras un bocet de dimineata....Ariana a dormit separat de noi prima data, adica si pana acum dormea in patutul ei, dar era lipit de al nostru si isi mai intindea o manuta, un piciorus pe teritoriul nostru....dar acum e separat de al nostru si dimi s-a trezit, eram pe faza, s-a ridicat din pat si s-a dus la joaca....gata pupiciiii

DE CE CRESC ASA REPEDE???????????Eu nu prea sunt cu regulile, adica profit la maxim de etapa asta a lor asa ca sunt un pic mai permisiva, mai ales cu mine...adica nu prea ma stresez ca nu e ca la carte, nu face nu stiu ce....ca vb pe limba ei, ca face prostioare...adica e o etapa cu care nu ma mai intalnesc, si adorrrrrrrrrrrrrrr sa o vad cum face bulbuci, cum face darli darli(dans pe strada), bouncyy bouncy (dat din fundulet- un fel de dans) , cum vb pe limba ei ....e un copil normal, ii ofer posibilitatea sa isi dezvolte vorbirea, gandirea...deci fac activitati cu ea , dar nu ma stresez absolut deloc , sunt foarte mandra de ea si de cum evolueaza, un copil normal si o mama anormala
O zi frumoasa sa aveti

Mami de
ArianaMotto-ul meu:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."