Pufi de ian-feb 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Si-nca una si ma duc...
Ii place sa desfaca pachete de servetele si sa le imprastie prin casa. L-am prins odata cand tocmai terminase de scos servetelele din pachet si l-am intrebat "De ce-ai facut asta? De ce-ai scos servetelele din pachet?" Si el uitandu-se la mine cu o fata mirata si cu un zambet in coltul gurii a luat un servetel de jos si s-a sters la gura cu el...

Am plecat ca a inceput sa urle sirena in port... Revin diseara

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

Cel mai interesant in faptul de a avea un copil este ca nu-ti poti imagina cum l-ai putea iubi vreodata mai mult decat il iubesti deja, pentru ca emani iubire, iubesti cat poti, din toate puterile tale; si apoi revelatia: IL IUBESTI TOT MAI MULT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

evyme cate face sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui evyme

BF ma bag si eu la datul cu parerea, ca si eu sunt incercata cu soacra... Daca ati convenit cu aranjamentul asta acum, lasa lucrurile asa cum sunt, ca sa nu creezi neplaceri in casa, dar pe viitor apeleaza ori la o bona, ori la cresa, asa cum zice si Micki... Asa eviti si discutii de genul de ce mama ta poate sta cu el si a mea nu... La mine cazul e fericit (sau nu) ca nici sotul nu se prea intelege cu maica-sa, asa ca a iesit din prima din discutie varianta sa las copilul cu ea, nici macar pe perioade scurte. Fie il luam cu noi, fie il las la maica-mea, fie rezolv treburile in intervalul in care doarme el. Cum maica-mea are grija si de nepoata mea, si dimineata nu poate sa stea si cu Sebi, cel mai probabil dupa 2 ani il vom duce la cresa (de stat, daca gasim locuri, cu program prelungit, sau la particular program scurt si cu mama pana terminam noi muncile). Eu de felul meu sunt mai impaciuitoare, prefer sa inghit decat sa fac scandal, si ma descarc in fata sotului sau in somn (de cate ori ma enerveaza mai tare soacra visez ca ne certam "la cutite" si dimineata ma trezesc "racorita").
Am zis si eu, daca nu-ti place ce-am zis, faci cum crezi tu ca e mai bine pentru voi.

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

Cel mai interesant in faptul de a avea un copil este ca nu-ti poti imagina cum l-ai putea iubi vreodata mai mult decat il iubesti deja, pentru ca emani iubire, iubesti cat poti, din toate puterile tale; si apoi revelatia: IL IUBESTI TOT MAI MULT!

O sa las lucrurile asa cum sunt. Asta e. Dupa cum am zis, nu ne certam / nu ne-am certat niciodata pe fata, doar eu ce mai izbucnesc cateodata in fata sotului, nu in public. El ma stie si ma intelege si ma ajuta sa depasesc momentul.
O sa treaca si asta.
Si mi-am mai ingropat niste neuroni!

hai, uichend placut sa aveti. Cred ca plec acasa. E vineri dupa-amiaza,....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Fetelor, va multumesc mult pentru urari!
Mie imi vine sa tzopai de fericire.......Acum la 14 iris a papat si solid, bine-bine, si a baut si lapte fara prea mare circ!
Offf, sper sa se mai fi terminat cu durerea de la urata de stomatita, ca nu prea ma mai tineau puterile!

MP..felicitari lui Radu pentru punctaj maxim!
Evyme...wow, felicitari pentru realizarile lui Sebi!
Nyny...sorry de noapte maraitoare! Sa iasa repede dintzisorul buclucas, si cat mai fara durere, daca se poate!
Dece......ma bucur ca ati ajuns cu bine si ca te-a razbunat Luca pe drum (...sorry, nu m-am putut abtine). Multa putere, mami...cred ca e straniu acolo, fara ea...
Miki.....wow! importante aniversari! Spor la pregatiri, si mult-mult succes, poate gasesti ceea ce cauti(cadou pt tati, sub forma de tricou ne-imprimat pt Kiti...)
BF......sunt alaturi de tine, si te inteleg perfect (din pacate)..Am avut si eu soacra calare pe mine, adusa fara sa fiu intrebata, de catre sotul meu. Venea cam 8 ore pe zi, si am rezistat vreo 8 luni, anul trecut, intre paste si craciun. Poate soacra ta e capabila sa stea cu Dani...A mea avea figuri, ca vine sa ma ajute, dar...nu putea sa hraneasca copila, nu putea sa-i dea lapte, nu putea s-o legene in brate...nici pampers-ul nu putea sa i-l schimbe, zicea ca.."nu sta copilul", si mi-o aducea prin casa, sa-mi spuna:"a facut caca" . Asa ca...eu am facut exact cum a spus MP()...Acum are program de vizitat nepoata, o ora pe saptamana, si musai in prezenta sotului meu.

Uhh, trimit, s-a trez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

ce face ...fetele??
vad ca au fost discutii interesante despre...soacre..eu cred ca ar trebui sa ma abtin, nu?dar...na cum pe mine mamananca si limba si tasta...cred ca voi scrie 3 cuvinte..ink nu stiu ce....

despre noi...jiji trezit la 5 adormit la 8 juma....timp in care a ramas cu ta-su si eu am plecat sa rezolv restul...la 2 a fost pomenirea...jiji ok...mai adormit la intoarcere si..ajuns acasa...n-a vrut deloc...si eram terinati toti..

trimit k nu mai pot scrie

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

sorina...ce i-ai dat ptr stomatita? cred ca si noi avem... ca e mai bine si ca a papat

bf sunt si eu pe aici...alaturi de tine.nashpa ca s-a ajuns aici, si asa sunt si eu ...(cu ciresele,prima recolta,prima etc,imi place sa ma bucur de lucrurile mele...)aia a fost doar picatura care a umplut paharul si de aia ai izbugnit in plans

sa-mi barfesc si eu soacra :
pe mine ma distreaza soacra-mea...cand am fost prima oara la el...m-a trimis sa dorm la bunica-sa de frica sa nu facem ceva si noi...stateam la cj impreuna..el a venit si a dormit cu mine acolo....primele luni o tot suna soacra pe fosta lui...sa vada ce mai face...apoi s-a dat pe braza....isi lua tzoale de pustoaica...ma intreba ce oja i se potriveste...ce papa sa ne faca cand mergem, intotdeauna ma asteapta cu prajitura preferata...ce mai....e ok....cand o vad o saptamana/an ne intelegem super ultima patatie...atunci cu febra pedofililor..(nu am nici o poza cu david dezbracat mai mare de 1 luna,am de pa prima baita si atat...si pardon de la botez)...ei bine...atunci o prind in flagrant ca mi-a dezbracat copilul si-i facea poze mamaaaaaa ce scandal a iesit...nici eu nu is f draga...dar ne prefacem ca suntem ''prietene bune''...asta e! oare eu cum oi fi? teroare ca ma stiu cat is de dificila ...si pana imi intri in gratii.....

revin

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

si eu pe aici...putin zombi...n-am dormit azi-noapte...proiect de predat, nu altceva...bine ca s-a terminat....au mai ramas niste examene si...caninii!!

uf...uite ca nu-s in stare sa termin mesaju...poate mai tarziu...BF..sorry pt cirese....or sa fie la anu mai multe si mai frumoase si zi-le la TOTI de pe acum sa nu puna mana!!!!!!

lorex.....bafta la studii!!! asa m-as vedea si eu cu tine...da mare-i bucurestiu asta..........

cred ca pun si eu cioara la incalzit sa va serveasca si ea cateva...ce-a mai tare chestie e ca se tot strecoara sub birou, dand scaunul la o parte si apasa butonu de on/off de la hard si apoi repede-repede sa vada daca apare imaginea pe monitor.....

revin...poate cu forte proaspete...ca-s varza murata de tot acum

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

salut!

off topic...............

eu
l-am dus pe ivan la sisssster.............si sta acolo pana maine sau dum, nu stiuuuuuuuuuuuuuuuu

asa de rau imi pare...........

vreoiam sa scap si eu macar 2 zile de strigat si stres cu el, si se pare ca nu mai e asa bineeeeeeeeeeee
shit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
numa mama sa nu fii, cum zice cantecul ala......................
of of mai mai...................

dar incerc sa profit, desi pana adun toata casa, bag smotru si bla bla bla apoi deja minten ii sambataaaaaaaaaa
oooooooooooofffffffffffff

mi-a dat pup, si cand i-am fc tai tai dadea sa vina dupa mine.......

atata il cert atata il vbat la cap si tot ma iubeste.............

si eu pe el...................
e tot ce am pe lumea asta mai scump si abia astept sa apara sora.......sa fim in intregi...........si apoi sa imi dea dd sanatate sa pot sa i cresc cum stiu eu mai bine, sa nu sufere....sa am putere sa muncesc sa le ofer cat sa nu simta nevoia de ceva si atata imi doresc..........sa ii pot iubi......sa ma iubeasca si sa am respecte si va fi totul ok.........
in mom asta bocesc........stiu hormonii is de vina........dar sunt asa de fericita, incat nu stiu cum v-as putea scrie in cuvinte.........

am tot ce imi doresc pe lume...simt ca merge foarte bine relatia cu sot......ne intelegem de minune....ne-am maturizat se pare si vedem altfel valorile vietii, si cand va iesi si aia mica din pantec va fi si mai frumos.........

sunt o femeie implinita, o sotie iubita si o mama fericita!!!!!!!!!

ceea ce va doresc tuturor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sorry de melancolie.......

BF legat de soacra...ce sa zic.............aceai poveste si la mine, doar ca eu nu il las la ea, ca nici sot nu se intelege bine cu ea, so.........

dar totusi nu cred ca nu e datoare sa nu dea raportul.e copilul tau si e dreptul tau sa stii ce se intampla cu el toata ziua........dca in functie deasta tu tre sa faci lucrurile mai departe.......

intre timp vorbesc cu sora mea si ivan plange de mama focului, asa ca vine acasa............................dragu de el..........

Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 16+ cu fetita cu codite...

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Multzumesc pt primire si pt aprecieri la adresa fetelor. Si ele fac multe si marunte ... non-stop... Am vazut ca la moda e jucaria cu forme. Nici gemanutzele nu prea nimeresc si shunteaza pe la gaura mare, dar cateodata le mai si iese. Mai captivate sunt in schimb de o jucarie asemanatoare sa zic, un fel de puzzle... o tablitza de lemn cu peshti care are peshtii scobiti si trebuie pushi fiecare la locul lui. Se bazeaza tot pe asociere, dar e mai colorat si mai atragator pentru ele. Am pus si o poza. Gemanutzele se mai joaca destul demult si cu cuburi si construiesc cate putzin si cu lego. De curand am surprins-o pe Alena facand piruete... ishi pierde echilibrul si cade, dar se distreaza maxim. Si sunt super shmekere... se prefac ca sa cashtige atentzia mea sau a sotzului... ne joaca deja cum vor ele.

Azi am fost la un control de "rutina": Alena 10,2kg si 82cm (acasa avea 78), iar Nataly 9,3kg si 80cm (acasa 77). In mare sunt bine, gata cu vigantolul (deshi Alenei nu i s-a inchis inca fontanela), Alena ar avea un vag inceput de rahitism si va lua niste bilutze homeopate, iar Naty pentru mersul ei stramb a primit si ea nishte bilutze (altele). Tratamentul de baza: cat mai multa expunere la soare (minim 14 plaje pe an).

bf Wow... ce soacra rautacioasa... sa nu vrea sa-ti povesteasca despre copil... solutzii nu am, dar sunt sigura ca nu ash accepta o asha situatzie. Daca nu vrea sa-ti dea "raportul" pentru ca nu e angajata ta, de ce nu o "angajezi"? Eu cred ca asha ash pune problema daca e atat de "sensibila"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Si ca sa va reamintiti de mine ca pe vremuri, revin cu sondajele :

- cati pufuletzi vorbesc? (Gemanutzele silabisesc, rar zic cuvinte din 2 silabe, gen mama, tata, papa, amam, vorbesc pe limba lor dar nu foarte mult, mai canta uneori, fac ca si unele animale si sunt sigura ca intzeleg deja si finetzuri si chiar conversatzii intre mine si tati, ca vin uneori si se baga in seama in context...)

- cati pufuleti fac la olitza conshtient? si ce metoda ati aplicat?

- cati dintzi au pufuletzii? (Nataly are toti incisivii - 8 si 4 masele - 3 premolari si 1 molar, iar Alena are doar 6 incisivi - lipsesc 2 de jos dar cred ca sunt pe vine + 3 molari necrescuti inca prea bine).

- merge vreun pufulete la cresha de stat? (Noi vrem dar nu shtim inca exact cum sa procedam sa obtzinem loc ... sunt cateva mii de cereri pe 400 de locuri pe tot orasul . Cica deja trebuie sa ne inscriem la grdinitza, daca nu vrem sa avem surprize neplacute in toamna lu' 2012 )

Mergi la inceput