Strumfi iul-aug 2011!SANATATE RAMONA&ALINUFF! (62)
Raspunsuri - Pagina 5
fecian spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anaemi Lissa... 30.000 !!! Pfffuuuu! Eu zic sa stati in banca voastra...sau sotul Acum, na , faceti cum credeti...Eu n-am vrut sa-i dea sotul mama-si o valiza ca sa plece in Grecia...Da stiu stiu, sunt ingrozitor de rea ! Dar i-am zis ca daca are bani de Grecia (in conditiile in care se vaita ca n-o intreaba nimeni daca are bani de paine), de ce n-ar avea bani si de o valiza! Si daca vrea sa se certe cu mine, n-are decat ! ...si bineinteles ca a ales sa nu se certe cu mine...de data asta! D'apai daca-mi cerea trei'j de mii ... ....... Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 36+ ![]() Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata... |

Ideea e ca inteleg perfect.
Chestia e ca nimeni nu te intreaba daca TU ai bani de paine, daca TU ai cu ce sa iti platesti darile si alte cele. Noi preferam sa nu ne plangem si sa luam lucrurile asha cum sunt.
dar cand mai vine X si Y sa ceara de la "bogatani" (care numara centii pana la urmatorul salariu) te apuca si pe tine pandaliile.
Sa fii avut eu 30 de mii de euroi, pai acum sincer nici ca nu ma mai stresam.
Asha ca lissa, relax, stai cuminte, si nu te stresa ..sau le dati banii si sa fie casa pe numele vostru
Felicia,
de pui (Gabriel) si
33+ cu bulina
(Mihai sau Anamaria???)
AMR 7 s!!!!
_
Simply happy!
corry_28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gheveronica noi am fost azi la dr avem 3.400,col sters...acum stam in pat cu 4,5 nospa/zi ...se pare ca o sa nasc saptamana aceasta...cum o vrea bebe... pup toate fetele ![]() ![]() ![]() (mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 7sapt 3IA nereusite.)fiv1 2010 promed system reusit sapt 36+ cu LUCA GABRIEL amr....10zilemultumesc doamne |
Ahaaa, deci tot scot motatele!
(nu-i ptr cine se pregateste, ci ptr cine se nimereste)
Nastere usoara, Veronica (de abia astept

)
30+cu
"Mugurel" si
"Strugurel"
fecian spune:
Ai fost tare corry!
Sa scoatem niste motzate, macar sa nu shomeze!!!
Cine le apuca, asta e, zicem ca pentru dansa au fost!!!!![]()
Felicia,
de pui (Gabriel) si
33+ cu bulina
(Mihai sau Anamaria???)
AMR 7 s!!!!
_
Simply happy!
anaemi spune:
Sa nu uit...Felicia , la mine, dopul gelatinos arata exact ca o gelatina cu firisoare de sange !
Am mai zis; atunci nu stiam nimic de el , decat asa vaaaaag, f vag, dar atunci cand a iesit am stiut ca este el. Iti dai seama , pt ca nu seamana cu secretiile obisnuite...nici macar cu cele de boala, ca sa zic asa. Nu seamana nici ca aspect, nici ca si consistenta cu ele.
Este...cum sa zic...curat (eventual cu firisoare de sange, dat tot curat)! Asta este cuvantul care-mi vine acum si care mi se pare ca-l descrie cel mai bine! 
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) &
36+ 
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
roxybarbu spune:
Gheveronica, bebelul tau este mare 3400
deci nu cred ca este nici o problema daca vine zilele astea. Eu iti urez nastere usoara 
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita
cu o
( Alexia Carla) de 37+
DPN 04.07.2011
roxybarbu spune:
Lissa_ana 30.000 de euro?????????????????????????????
Pai daca pot avea banii astia intr-un an de ce nu mai asteapta??????
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita
cu o
( Alexia Carla) de 37+
DPN 04.07.2011
anaemi spune:
De Ramona, mai stie cineva ceva? ... Mie mi-e teama sa sun! ![]()
Eu azi am fost pe baricade: am spalat perdelele,am spalat jaluzelele, am spalat geamurile si tocurile, am spalat pe jos prin locurile mai neaccesibile pe unde nu fac zilnic
, am facut ceva mancare, am aspirat si am sters praful...![]()
Am zic ca daca e sa ma apuce nascarea, macar sa las curat in casa ![]()
Acum sotul si copiii sunt pe afara si eu o sa ma bag la o baita si la un epilat ! La cate surprize sunt pe aici, ma pregatesc si eu ca nu se stie ce ma paste ! ![]()
Oricum eu sper sa nu nasc in 2 saptamani, ca sa termine soacra-mea concediul si sa nu fie pe aici cand o sa vin cu bebe acasa! ... Doar v-am zis ca-s rea! ![]()

si sper ca atunci cand o sa intru , sa vad vesti mai bune! 
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) &
36+ 
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
Krissy spune:
Fetele, am incropit pe pe prima pagina si o listuta cu programarile la cezariana, ca sa nu ne scape evenimentele si sa putem pune majoretele din timp. Va rog sa mai comunicati/completati/corectati cele care mai aveti data stabilita.
Ceva noutati de la Ramona?! Tot dau refresh si eu, sperand la vesti bune...
Betty, n-am cuvinte, eu cum zice Ilida am exemplul pe invers al parintilor mei - ne-ar da ei daca ar putea din penisa lor de mizerie, si de fiecare data cand ii ajutam sau le platim drumul incoace nu isi revin din complexul de vinovatie... Cu socrii e alta poveste, dar au macar o mica scuza ca nu-s romani si au mentalitatea f tampita - ei la 70+ de ani si-au luat mortgage (ipoteca) pe 30 ani
, ca le trebuia cabana
, asa ca noi o sa mostenim o datorie imensa in banca.... Nici nu vreau sa merg veci la cabana aia, sa se spele pe cap cu ea...
Corry, esti o frumoasa cu o burtica delicata
!
Pufi
, ma bucur ca ai timp sa ne dai vesti din cand in cand. Ai vazut ca asa-i cu "dupa", mult mai greu decat inainte? Dar e frumos, mai ales ca tu si bebe sunteti sanatosi. Chiar, nu ne zici deloc cum merge alaptatul?!
Va doresc la toate sanatate, liniste si bebeii sa va stea cuminti la caldurica! Va rog nu va panicati toate si intrati la idei si contractii, ca o sa fie bine cu toata lumea!
Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si
30+ cu 
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"
florina_g spune:
Veronia tu parca nasti la elias nu?poate ne vdm, si eu am col sters si tot 10 zile mi-a zis, amr 9, asa ca poate vom fi colege ![]()
37 +
Eduard Gabriel

30.000 !!! Pfffuuuu! Eu zic sa stati in banca voastra...sau sotul
.......
Gabriel
Victoria invinge cancerul!!!