Strumfi iul-aug 2011!SANATATE RAMONA&ALINUFF! (62)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Alexia, stii ca eu sunt clienta ta, in fiecare dimi
Deci, o cafeluta cu muuuuult lapte

Tu esti mesagerul nostru:mergi acolo si incurajeaz-o, povesteste-i de Krissy, de Wgirl, cum au stat dilatate.
De abia astept sa te intorci!
Vezi ca nu te primim decat daca vii cu vesti bune

30+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Buna dimineata frumoaselor!!
La multi ani Florina!!!! Sa ne traiesti, sa ai un baietel sanatos frumos si sa iti umple viata! Sa fii mereu frumoasa si tanara! Si sa ai parte de o nastere suuuuper usoara!

In alta ordine de idei, am vb adineauri cu Alinuff!! Este super optimista, spera ca astazi sa isi vada bebelina! O sa imi dea un semn cand intra in operatie ca sa scoatem motzatele de la naftalina! E pe maini bune, echipa de neonatologi o asteapta pe Antonia! Va ureaza sanatate multa, si mi-a zis ca nici acum nu ii vine sa creada cata sustinere a avut din partea noastra, mai ales ca ea nu prea a stat cu noi! Abia astept sa vina prima fetita!!

Alexia, sper sa rezolvi repede cu infectia! Imi pare rau de soacra, dar daca e asha, si eu cred ca mai bine te vei descurca singura!! Nu o sa vina nimeni sa verifice daca ai facut curat! O sa te descurci!!!

Puffy, esti o continua inspiratie pentru mine, m-am gandit sa ti-o si zic! Cand citesc mesajele tale, deja totul pare mai ushor!! Sper sa am si eu norocul tau!

Cory, esti o dulce! Iti e ca nu faci fata cu motatele?

Felicia, cum te mai simti?
Va pup pe toate si cum mai aflu ceva dau de veste!!!

Oana 35+ cu Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Neatza fetele.

Alexia, abia astept vesti despre Ramona sper sa fie bine.
Despre mama soacra ce pot sa spun... apeleaza la Chicago-girl pentru lista de epitete numai unul si unul

Florina, multi ani, multa sanatate, mult noroc, sa ai parte de un bebe sanatos,frumos si mancacios si in mare... tot ce iti doresti tu. La multi ani!

Rammy, imi pare rau pentru vestea neplacuta. Dar ce ti-a mai zis doctorul? col scurt? dopul s-a dus? chiar se observa ca bebe se pregateste sa iasa?
Si intrebare pentru cele mai experimentate: daca faci injectii pentru maturarea plamanilor inainte de termen (uite, cum e si cazul Ramonelor), si totusi nasterea nu se intampla acum, afecteaza in vreun fel copilul?

Sa inteleg ca azi scoatem pamponoasele pentru Alinuff? Hai Alinuff!

Pe unde umbla Lulusor? n-am mai vazut-o de ceva vreme.

Laura, doctorita ta e mortala. Inteleg ca ea e pro nastere naturala prin cezariana bun. E bine de stiut
Faptul ca e cu 10 zile in urma bebe nu e alarmant, mai ales ca tu esti aproape de termen. Parerea mea

Ma duc la munca, pe plantatie va pup pe toate, astept vesti BUNE azi!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

babylicious ma faci sa rosesc, ai sa vezi ca pentru toate va fi la fel, instinctul actioneaza cum nici nu visam noi si deodata ne trezim ca stim sa facem tot ce trebuie pentru bebeii nostri.

alexia intr-adevar in caz de cezariana va fi ceva mai greu la inceput insa sa stii ca se poate si singurica, eu de exemplu sunt singura de dimineata si pana seara, prima saptamana a venit mama o data la 2 zile de mi-a facut papa, sotul a fost acasa numai primele 2 zile si-n rest eu cu bubu meu mic , nu zic ca e usor insa nu e imposibil.
Eu zic ca o sa te descurci de minune , ca toate dealtfel .

HAI ALINUFF

mami de bebe strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

ireth multumes cpentru incurajare. sper din tot sufletul sa ai dreptate.

alinuff tin pumnii, ca bb-lina sa fie sanatoasa si tu la fel.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristelle25 spune:

LA MULTI ANI FLORINA!!!!

HAI ALINUFF!!!

37+ cu Vlad Rafael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Neata fetele!

Parca m-au mai inviorat si pe mine un pic vestile !... Pana la urma o sa fie bine cu toate !

Rammy stai tu linistita si cumintica in patut si ai sa vezi ca totul o sa fie bine!

Florina, Veronica, Cereline, sa nu uitati sa ne dati de veste cand se va produce evenimentul! Eu intru mereu cu sufletul la gura sa vad ce si cum ! ... eu zic ca mai stati si saptamana asta!

Alexia , las-o pe soacra! Sa-i faci in ciuda ca o sa te descurci! Nici nu stii ce puteri nebanuite zac in noi !
A mea sa vrea sa vina, ca nu vreau eu... Nu o sa-mi ajunga mie trei copii de care sa am grija? D'apoi sa mai stau si dupa fundul ei?!

Astept si eu cu nerabdare vesti de la Ramo !

Windy, ce rau imi pare ca nu poti intra mai des!

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 36+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

La multi ani Florina!

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.

Mergi la inceput

Pana la urma scoatem motatele pt Alina, sau ne tine in suspans si astazi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Neata fetele
La multi ani Florina, cu muuuuulta sanatate!
Alinuff, tinem pumnii o sa fie foarte bine
Ramona Ne gandim mereu la voi, Doamne Doamne o sa faca in asa fel incat totul sa fie bine.

Eu am o mare pb........am intart in pre-natal la 1 iunie, am dus concediul la serv....si ieri trebuia sa iau salariul, am sunat azi sa intreb ce sa intamplat si mi-au bagat pumnul in gat si mi-au zis ca sal se ia la sf lunii pe 30.........nedumerirea mea.....eu nu trebuia sa mai iau salariu pe ce am lucrat luna trecuta sau nu asa se face socoteala?

30+ Mihnea Nicholas

Mergi la inceput