Strumfi iul-aug 2011!SANATATE RAMONA&ALINUFF! (62)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

Pana la urma scoatem motatele pt Alina, sau ne tine in suspans si astazi?

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 36+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Asteptam semn de la Babylicious!!!

30+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Soacra-mea nu ma intrebat niciodata pe toata perioada sarcinii cum ma simt.......asa sa purtat cu mine si cand sa nascut Maria......oricum i-am zis in fata ca daca o prind la spital cand voi naste ii rup picioarele

Acum 8 ani a venit la spital, a platit o asistenta, ia aratat-o pe Maria, a facut stanga imprejur si a plecat....durata vizitei 2 min.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaaa spune:

Neata!

LA MULTI ANI FLORINA!
Alinuff tinem pumnii!Hai cu bebelina!
Babyblue multa sanatate!

la toate fetele !

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

LA MULTI ANI FLORINA sa fi iubita , fericita si sanatoasa! Sa ai o nastere usoara si un bebeloi frumos si sanatos!!!

!!!!!!!HAI ALINUFF, CU MULT OPTIMISM INAINTE !!!!!

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 37+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gheveronica spune:

la multi ani florina_g, sanatate noroc si un bebe gras ,sanatos si mancacios

(mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 7sapt 3IA nereusite.)fiv1 2010 promed system reusit
sapt 36+ cu LUCA GABRIEL amr....10zile
multumesc doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Alexia - cu asa o soacra, zi mersi ca nu vine sa te ajute !!! E greu, va fi foarte greu, dar crede-ma ca va fi mai bine fara ea !!! Dar in primele zile nu sta sotul cu tine ? Stii ca are 5 zile lucratoare libere de la gurvern ? si inca 10 daca a facut Scoala Parintilor (sper sa nu gresesc, dar parca asa era socoteala). Si ceva concediu de odihna pe anul asta nu mai are pastrat ?
Eu am stat cu sotul 3 saptamani dupa ce s-a nascut bb, atat a avut concediu; am fost doar noi doi si bb; a fost greu, cel mai greu a fost sa gatim ceva si sa spalam / calcam, pt ca daca prindeam un moment liber alergam sa ne culcam, nu ne ardea de alte treburi (nici telefoane pe la prieteni / rude nu eram in stare sa dam). dupa ce s-a intors la servici am zis ca sa ma ajute soacra-mea, O SINGURA ZI am chemat-o si cand am vazut ca nu se spala pe maini, ca era toata ziua cu copilul in brate in loc sa ma ajute pe mine, ca habar n-ava ce sa faca cu bb (in afara de tinutul in brate, si nici pe-asta nu stia sa-l faca corect, am crezut de vreo 2 ori ca-i rupe gatul ) am zis PAS ! Mai bine singura ! Nu mi-a fost usor, dar m-am obisnuit doar eu cu bb, am intrat intr-o rutina a noastra si ne-am descurcat.

Alinuff - Abia asteptam sa-l vedem pe bb2 din Odisee !!!

Krissy - parca tu spuneai sa ne punem programarile la cezariana pe prima pagina ? Eu sunt (teoretic) programata pe 1 august, dar sa vedem daca bb sta pana atunci si daca sotul o sa fie in Bucuresti ...

Fetelor, nu va grabiti sa nasteti mai stati putin, o sa regretati momentele astea ... Vorbiti de 2-3 nopti nedormite ... pai la mine era 2 ore treaza / 1 dormita si tot asa, vreme de vreo 3-4 saptamani, pe urma 2 treaza / 2 dormite etc. O noapte dormita cap-coada n-am mai avut de cand s-a nascut Irina si cred ca n-o sa am pana nu intra la facultate bb2

Irina (2006) si 31+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria2mami

Neata fetele
La multi ani Florina, cu muuuuulta sanatate!
Alinuff, tinem pumnii o sa fie foarte bine
Ramona Ne gandim mereu la voi, Doamne Doamne o sa faca in asa fel incat totul sa fie bine.

Eu am o mare pb........am intart in pre-natal la 1 iunie, am dus concediul la serv....si ieri trebuia sa iau salariul, am sunat azi sa intreb ce sa intamplat si mi-au bagat pumnul in gat si mi-au zis ca sal se ia la sf lunii pe 30.........nedumerirea mea.....eu nu trebuia sa mai iau salariu pe ce am lucrat luna trecuta sau nu asa se face socoteala?

30+ Mihnea Nicholas

deci, pana pe 31 mai ai fost la munca? ailuat avans pentru luna mai? lichidare? teoretic, salariul se imparte in avans si lichidare, la noi e 40% avans, 60% lichidare. avansul se plateste in decursul lunii (adica trebuia sa iei ceva bani in luna mai), iar lichidarea pana pe 15 ale lunii urmatoare (adica pana pe 15 iunie). aici vorbim, daca am inteles eu bine si ai fost la munca pana pe 31 mai) de acelasi salariu pe care il iei luna de luna.
in luna iunie incepi concediu. din nou e dreptul tau sa primesti avans la salariu, iar lichidarea pana pe 15 iulie. atunci vei avea alte sume, mai mari, deoarece pe perioada concediului medical nu platesti toate contributiile => salariul tau net, adica ce iti intra in buzunar, e mai mare.
sari pe ei ... ca nu e normal sa nu te plateasca pentru luna mai.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Maria2mami - cum iei tu salariul de obicei ? Cand iei avansul, cand iei lichidarea ? Sau iei o data pe luna ? Si eu sunt in aceeasi situatie cu tine, adica pe 1 iunie am intrat in pre-natal.
Pana atunci ai lucrat (sau ai fost in concediu de odihna, nu conteaza) deci trebuie sa iei salariul corespunzator, adica intreg.

Irina (2006) si 31+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

La multi ani Florina! Sanatate si fericire alaturi de toti cei dragi!

Alinuff succes si sanatate si tie, si micutei!

Sanatate Babyblue!

Va pup pe toate, si sper sa avem pe aici numai vesti bune!

Eu ma duc sa ma intind, ca ma simt cam obosita...

35+ cu Miruna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Ramona e mai bine, dar o tin internata in continuare. Aseara am uitat sa va spun ca mi-a dat mesaj destul de tarziu, zicandu-mi ca n-o sa plece din spital pana la nastere.
Acum inteleg ca i s-au mai oprit contractiile, dar pipi cu sange nu.
Bebe are 1.700 grame, colul de 1 cm, altceva inca nu stiu.
Apropos, bebe nu pare sa fie in urma cu greutatea asta, parerea mea!

Uff!

32+

Mergi la inceput