Weight Watchers

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

So,fetili,cum stati cu punctele si cu numaratul?Sau ati si abandonat dieta deja?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

m-ar interesa si pe mine dieta..mie mi-a iesit punctajul 20

adresa de mail este: camytza_joe@yahoo.com

multumesc mult

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Camy,ai mail!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

am primit mail-ul, multumesc mult...mie mi se pare tare greu...poate devine usor tinand aceasta dieta...nu stiu..

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui pooh

So,fetili,cum stati cu punctele si cu numaratul?Sau ati si abandonat dieta deja?

Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Eu nu am renuntat, inca ma lupt cu ele (cu punctele)! Problema e ca nu imi ies de loc, la sf. zilei ma coplesesc numeric! Ieri chiar ma apucasera nervii; am mancat de dim. o felie de paine cu o feliuta de sunca si deja cheltuisem 6 puncte (Plus cafeaua cu zahar). La pranz 3 sarmalute au facut si alea 6 puncte, so, mai aveam doar 5 pana seara. Si eram lihnita de foame. Oare nu am calcuat bine?
E adevarat, melelurile si carnea in general e foarte scumpa la puncte, asa ca eu nu stiu cum sa o scot la capat. Acum 3 ani, tinusem low calorie, cred ca e un pic mai permisiva decat asta.
Mai astept experiente si de la voi.

Mergi la inceput

Sunt o gramada de alimente,care sunt "ieftine"la puncte....fructe,legume-zero puncte,cartofi fierti/copti(fara ulei),pana la saturatie,etc...Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

Am inceput si eu; de azi:)
am 21 de puncte de cheltuit (si 30 de kg de slabit -29 mai exact- dar, ma rog, pb mea cea mare e ca sunt total anchilozata. azi dupa 12 min de pilates - facute prost, ca nu mai am muschi - eram cu limba scoasa. nu-mi vine sa cred ca faceam rutina de 40 de minute - acu mi se pare far-far away).

pana acum:
dimineata (la 7):
1 felie de paine = 1 p
150 g castarveti = 0.3 p
50 g br. vaci grasa = 1.8 p

la 9:
cafea f.zahar (asta ae puncte, io nu le-am gasit )
si 2 biscuiti cu lamaie si ghimbir - astia-s calculati de ei pe ambalaj, cica 1,5 p

so, pana la ora 10 - 4.6 p

mai am la mine: caise, humus cu tabule - asta o sa ma coste - (si dupa ce calculez cat am mancat, vad daca pentru cina imi raman puncte de un peste fript sau manac salata de rosii cu usturoi)

edit: mancai si humusul - 8.8 puncte si 3 caise - 1.5 - in total 10.3 si cu 4.6 = 14.9 mai am 6.1 - diseara mananc
salau la gratar, ca vad ca are 1.4 p la 100g si rosii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Mie mi se pare tare complicat sa numar.Imi trebuie ceva mai simplu.....Eu pot minca numai 17 puncte!
Ieri am vrut sa tin un disociat ,numai lactate ,dar pe la 18 am mincat vreo 800g nectarine si pe la 21 ,jumatate piept pui la gratar.Descriu asta ,ca sa intelegeti ca nu ma pot abtine.N-am control! Pe la 18 nu mai puteam de foame.
Poate azi sa ma temperez mai bine ,dar dimineata am mincat un ou ,pe la 12 ,3 bomboane si jumatate pahar de sampanie.Banui ca incep sa maninc 1000 calorii,daca nu le-am atins deja la a doua bomboana.....
Aceasi intrebare:are cineva 17 puncte sa vad ce inseamna?

Mergi la inceput

Corap,dar castravetii,caisele sunt 0 puncte.......Zilnic se mananca 3 portii de legume+2 portii de fructe....Pentru tot ce depasesti,pui 1 punct in plus.....Tin minte cum balotam eu lebenita la greu....si la sf. zilei puneam 1P in plus.....Supele de legume,de rosii,ghiveciurile iarasi sunt fff. ieftine.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

a, deci sunt 5 portii de fructe si legume gratis pe zi. nu intelesesem
oricum, sunt ieftine rau.

azi am urcat la fiecare ora pe scari pana la et. 5. nu e chiar miscare, da' macar m-am mai dezmortit. o sa inceapa sa-si puna intrebari aia de supravegheaza camerele video din cladire

c

Mergi la inceput