Weight Watchers
Raspunsuri - Pagina 3
pooh spune:
Cand il cul pe junior,incerc sa va trimit documentatia.....Dorsilia,si tie,ca enerveaza,sincer ca nu am reusitPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
Dorsilia spune:
adresa mea de yahoo, cam in vreo jumatate de ora va fi accesibila, astept si acolo documentatia
mihaela30lia@yahoo.com
merci
lia
pooh spune:
Dorsilia,ti-am trimis pa noua adresa materialele,sa ma anunti pls,tare curioasa sunt daca ajung!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
dulcetica spune:
Daca mai are cineva 17,va rog postati ce mincati.Pina acum parca nu am mai vazutcu 17 si ma deprima ,ca eu sint cea mai grasa.
Dorsilia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pooh Dorsilia,ti-am trimis pa noua adresa materialele,sa ma anunti pls,tare curioasa sunt daca ajung! Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09) |
There are no emails in your Inbox folder.
pooh, e zona crespusculara la mine de numai eu nu pot intra in posesia unui document? offf
pooh spune:
Offfffffff,nu pot sa cred.....ti-am mai trimis un mail.........Nu stiu,e un semn,oare?ori asta o sa fie dieta cu care slabesti,ori dieta care nu-i de tinePooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
Dorsilia spune:
Pooh, la mine nu exista sa renunt, asa cu una cu doua....deci si sa stiu ca te sun sa mi-o dictezi si tot o sa o am
deci, hai sa vedem care sa fie problema, presupun ca ai mai expediat si pe yahoo si pe gmail atasamentul nu? e mare? scrie-mi un emai cu bla-bla sa vad daca imi vine de la tine vreun mail macar, simplu, ok?
dulcetica spune:
Buna,
Eu am primit!
Merici ,Pooh!
Deci ,incepind de acum nu mai am scuze.Parca ma vad balerina....
Dorsilia ,daca nu merge ,incerc sa iti dau eu forward.
pooh spune:
Dorsilia,yeaaaah!!!!Asta-i dieta ta!!!!!!Dulcetico,succes la numarat!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)