Strugurasi de Sept-Oct 2011 (71)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Da oana asa e... parcurg luna a 6-a.. cand la inceputul lui iulie, o sa am 7 luni implinite si intru in luna o 8-a pe care o implinesc la inceputul lui aug cand intru in luna a 9-a..

Daca calculez babeste 7 zile * 40 saptamani = 280 zile / 30 zile pe luna = 9 luni
adica eu am 29 sapt *7 zile =203 zile = 6.766 luni... deci 6 luni si trei sferturi

28+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Buna fetelor ,azi m-am trezit indispusa,nu prea ma odihnesc noaptea ,se misca bebelina intr-una,ma dor picioarele si mi-e foame .

Dimineata am avut programare la ginecolog ,cand am ajuns in fata cabinetului am descoperit ca sunt o toanta si mi-am uitat buletinul gravidei acasa si fara el nu fac nicio branza,am luat repede un Taxi ,am fost acasa si m-am intors la cabinet .Dupa ce am platit 50 euro dus-intors taxi-ul ajung la cabinet si aflu ca ginecologul e bolnav si sa vin saptamana viitoare Sa mor nu alta ,ce nervi am avut,de ce nu ne-a anuntat?????
Asa ca ..nu mai criticati Romania ca se intampla din astea si in alte tari

Sunt indispusa,nervoasa si imi vine sa ma dau cu capul de pereti ,mai ales ca m-am cantarit azi si numai luna asta am luat 4 kile si am mancat destul de cumpatat ,n-am sarit calul cu dulciurile sau produsele de panificatie .

May ,nu stiu cum te mai lasi sa mai citesti toate porcariile pe net .daca ar fi ceva grav dormitul pe dreapta sau pe spate,fii sigura ca ginecologul ne-ar atentiona . Chiar zilele trecute vorbeam cu o prietena care a nascut in luna mai si cica n-a dormit macar o noapte pe stanga din cauza inimii ,a dormit numai pe dreapta .Bebele e sanatos ,grasunel si frumos foc .
Eu dorm pe toate partile,cand pe stanga,cand pe dreapta si putin pe spate ,nu aleg o singura pozitie .
Eu zic sa fii ma relaxata si lasa sa vina totul de la sine. de cand cu internetul asta ne-am bolonzit la cap,inainte ce faceau gravidele fara google ???

M-ati ametit cu lunile astea de sarcina ,eu habar n-am in ce luna sunt si cand ma intreaba cineva cat am ,ii zic pe saptamani ii lase pe ei sa socoteasca.
Sigur sunt in luna a 6 ,dar habar n-am cand intru in a 7 .

Am mai intrebat pe aici ,dar nu mi-a raspuns nimeni....optati pentru spalatul bebelui in camera sau luati cadita in baie ????

24+

Se pare ca va fi

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Vezi ca te-ai prins?

bujo mami de Filip si 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Alayna eu pe Filip l-am spalat in camera cateva luni, pana a inceput sa se balaceasca si facea balta. Mi-era mult mai usor sa am toate la indemana. Si apoi, nu e tocmai indicat sa-i faci baie intr-o incapere cu 26 grade si apoi mutat brusc la 21-22. Dupa ce-i faceam baie lasam usa deschisa sa se racoreasca treptat. Eu puneam pe pat o perdea de dus si peste cadita, ca sa nu se ude patul. In felul asta stateam in fund pe pat si-l spalam, ca sa nu-mi solicit coloana. Cand s-a marit strengarul, crek pe la 7 luni, l-am mutat cu tot cu cadita in cada mare, si ii faceam acolo baie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

sunt franta! de dimineata si pana acum n-am avut pauza la munca
dar acum plec, sa pregatesc pitica de serbare!
da lali, pun poze si de la serbarea de la gradi si de la germana. dar le astept pe toate, sa fie munca mai usoara. ca eu cu tehnicile moderne ...... sunt tuta rau!
mai, vorbiti de lunile de sarcina. eu sunt mama lu'nepriceputeanu la chestiile astea asa ca tot timpul ii dau inainte cu saptamanile de sarcina.
legat de kg. macar ca doctorul meu e dragut si mi-a spus asa, soft ca era bine sa fie mai putintele (e rotofei de fel, si cred ca de aia nu s-a manifestat gen privire acuzatoare)
acum plec, va pup pe toate!

michella mami de Teodora si 24+cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bujo

Vezi ca te-ai prins?

sunt fata dasteapta , fata ma tradeaza uneori... ... da oricum io tot in 7 luni is..

Mergi la inceput

Ma duc.. acasa.. pana ajung nu ma strigati sa fac cap nou..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Citat:

Vezi ca te-ai prins?

sunt fata dasteapta , fata ma tradeaza uneori... ... da oricum io tot in 7 luni is..

Oricum esti unicat(a) cu sarcina ta de 67776 luni sau cat era scris acolo ...faci copilu direct 42 de ani

Oana 25+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Acu am vazut ca era 6 virgula 766...ce idioata sunt ...am imbatranit , sunt chioara si senila

Oana 25+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Citat:

Alayna eu pe Filip l-am spalat in camera cateva luni, pana a inceput sa se balaceasca si facea balta. Mi-era mult mai usor sa am toate la indemana. Si apoi, nu e tocmai indicat sa-i faci baie intr-o incapere cu 26 grade si apoi mutat brusc la 21-22. Dupa ce-i faceam baie lasam usa deschisa sa se racoreasca treptat. Eu puneam pe pat o perdea de dus si peste cadita, ca sa nu se ude patul. In felul asta stateam in fund pe pat si-l spalam, ca sa nu-mi solicit coloana. Cand s-a marit strengarul, crek pe la 7 luni, l-am mutat cu tot cu cadita in cada mare, si ii faceam acolo baie.

Asa imi spunea si mama ,sa -i fac baita in camera ,dar mi se pare un pic dificil cu clatitul ,daca va avea spuma cum ne descotorosim ? Sa avem o galetuta cu apa curata langa si turnam usor peste bebe?
La mine baia e friguroasa ,cam mica si simt ca n-am aer acolo ,e inghesuita nu stiu cum sa spun .

Eu ma gandeam la o cadita de genul asta ,sa nu o mai pun pe pat

http://www.baby-walz.de/Koerperpflege/Baden/Badewannen/group/119/product/1465092/L/0/Badewannen-Staender.a833.0.html

24+

Se pare ca va fi

:)

Mergi la inceput