Strugurasi de Sept-Oct 2011 (71)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

Fetelor sunt singura care isi ocupa 70% din timp cautand care sunt cele mai bune produse de igiena pt copii, numarul scutecelor necesare intr-o luna, tipuri si preturi la detergenti, solutii alternative pt servetelele umede, etc etc etc etc etc ? ma intreb daca sunt nebuna sau am doar prea mult timp liber.... ca sa nu zic "mintea odihnita". :)) spuneti-mi ca va ganditi si voi la subiecte de genul asta. :)

Lori 29+ fericita cu Mara

Draga mea, eu nu am avut timp deloc sa ma gandesc la aceste detalii insa e bine ca te interesezi, asa o sa iei ce este potrivit fara sa alergi in ultimul moment prin magazine.
Eu probabil asa o sa fac

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Seidana ai 6 jumate. Pe la 31 se implinesc 7 luni.

bujo mami de Filip si 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Citat:
citat din mesajul lui bujo

bujo, 6 din 9 , sau 6 din 10?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:

Apropo de recoltat celule stem, este un pic o loterie, pentru ca se poate intampla cum zice Athosik, sa recolteze pt un numar mic de kg si atunci le iei degeaba. Dar si presupunand ca sunt suficiente si ca, Doamne fereste!, copilul are nevoie de transplant. Operatia se face doar in China sau in Germania din cate stiu, si consta pe putin 100.000Euro. Bani pe care, daca nu-i ai, nu ai facut nimic cu celulele recoltate. Eu tind sa cred ca este si o influenta de marketing asta cu recoltatul, sunt tari unde nu se recolteaza. Noi am decis sa nu recoltam.

Intervin iar ....in documentatia trimisa de cord blood o sa gasesti acolo faptul ca poti face un dosar (in cazul in care ajungi la transplant) cu toate datele medicale iar ei iti dau 150000 eur pentru el si 30000 eur pentru cheltuieli cu transport si cazare. Din cate stiu eu transplant se poate face si in RO.

Oana 25+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Lore ba sunt 9 luni de sarcina, ca luna nu are 28 de zile ci 30-31. De asta va tot incurcati, ca considerati ca luna are 4 sapt, ori nu e asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:

Asta imi zice si mama ca abia la sf lunii fac 7 luni, desi zic ca intru in luna a 8-a , am 7 implinite si am trecut intr-a 8-a...
Insa eu tot ca lore zic... , adik ne muncim asa mult cu timpul asta si sa avem numai 6 luni ...

28+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui seidana

lore.. si eu ma gandesc la astea, insa caut, citesc, ma uit si cam atat...

Mai fetelor la 29 sapt am 7 luni jumate sau 6 luni jumate? ca m-am contrazis cu mama ca la dentista i-am zis ca am 7 luni jumate , si dentista a zis ca nu imi face nimik decat sa ma curete si sa puna un medicament..

Ai 6 luni jumate si o parcurgi pe a 7-a acum !

Mergi la inceput

Seidana calculeaza mai simplu. Ai termen la sf lui august. Mai sunt 2 luni jumate pana atunci deci acum ai 6 jumate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Citat:

Asta imi zice si mama ca abia la sf lunii fac 7 luni, desi zic ca intru in luna a 8-a , am 7 implinite si am trecut intr-a 8-a...
Insa eu tot ca lore zic... , adik ne muncim asa mult cu timpul asta si sa avem numai 6 luni ...

:))))))) suntem comice oricum.

mama imi zice ca nu stie de unde mai scot atatea bazaconii si ca n-am ce face. :)) a citit si ea cartile mele despre sarcina, si a spus ca a ajuns la 60 de ani cu 2 copii mari, dar ca afla abia acum o groaza de lucruri care nici nu i-au trecut prin cap cand era ea gravida.

Mergi la inceput

Seidana , eu sunt mai mica decat tine cu 1 luna . Inca parcurg luna a 6-a > asta inseamna ca am 5 luni implinite. Cum din a 6-a mai am o saptamana si un pic se poate spune ca am 5 luni jumate. Cand o termin pe a 6-a (la sf lunii) -->intru in luna a 7-a(Dar voi avea doar 6 implinite)

Sper ca m-am facut inteleasa

Mergi la inceput