Strugurasi de Sept-Oct 2011 (71)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

ato poate prietena ta era suparata pt ca avea doar pt asa putine kg
pt ca nu o obliga nimeni sa le plateasca daca nu mai vrea
poti sa renunti la ele , de fapt ei nu le distrug , le donezi practic

_

26 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Apropo de recoltat celule stem, este un pic o loterie, pentru ca se poate intampla cum zice Athosik, sa recolteze pt un numar mic de kg si atunci le iei degeaba. Dar si presupunand ca sunt suficiente si ca, Doamne fereste!, copilul are nevoie de transplant. Operatia se face doar in China sau in Germania din cate stiu, si consta pe putin 100.000Euro. Bani pe care, daca nu-i ai, nu ai facut nimic cu celulele recoltate. Eu tind sa cred ca este si o influenta de marketing asta cu recoltatul, sunt tari unde nu se recolteaza. Noi am decis sa nu recoltam.

bujo mami de Filip si 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

ato poate prietena ta era suparata pt ca avea doar pt asa putine kg
pt ca nu o obliga nimeni sa le plateasca daca nu mai vrea
poti sa renunti la ele , de fapt ei nu le distrug , le donezi practic

_

26 +

Aha ... o sa ma interesez si o sa va comunic ...

29+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput

da , si eu stiu ca prin alte tari nu se recolteaza
chiar sunt curioasa ce spun fetele de prin alte tari
le rugam sa intervina

_

26 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Hello burtici!!

Gata,am puiutul de om acasa! of ca dor mi-a mai fost de el 6 zile cat nu l-am vazut! A invatat chestii noi la socrela, si e rumen in obraji si bronzulici pe brate. A plecat facand "pa" lui "Pupu" aka Pufi, si trimitandu-i pupici cu lacrimi in coltul ochilor.

Hayat hai mamicule,cum sa facem shok in masa ? Pentru ca nu ne arati nuri si pleata? Eu una nu am astfel de prejudecati, si abea astept sa te vad .
Cat despre patut, noi le avem pe amandoua, pe cel din lemn l-am lasat la bunici,la tara, pentru ca si al meu a avut o mare placere de a se arunca pe spate in patut,si cu tot cu aparatori mai dadea cate un cap de gratii,si mi-a fost frica.Acum doarme foarte bine in amandoua.

Michella felicitari pentru vestile bune de la dr .
Azi aveti serbare la balet,nu? Vrem poze.

Aa,si strechea da in toate gravidele,cica isi pregatesc cuibul,atunci o sa frecam si mai abitir ca de obicei absolut tot din casa. Inclusiv pe sot,la cap,sa nu faca mizerie.

Eu nu stiu ce li se pare asa mult 8 kg la 24-25 de saptamani la dr-ii astia,mai ales daca gravida nu are probleme de sanatate. Si mai ales fac unii cate o fatza de aia,de parca esti criminala,ca ai luat atatea kg.

Didi iarta-ma,eu am ras,dar nu de tine,ci ca a fost amuzant,eu am spus ca scap cate putin,cate putin cand fac diverse,si ma apuca rasul de una singura.

Eu va pup,merg sa aleg si sa spal capsunele,sa fac nitica dulceata.

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 28+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_scu spune:

Salutare la toata lumea.Vad ca vb de celule stem .Am studiat si eu putin aceasta varianta si aici te costa in jur de 2500-3000 de euro recoltarea ,kitul si pastrarea timp de 20 de ani.
Dar poti sa alegi sa le si donezi.

23+ Luca Antoniu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Fetelor sunt singura care isi ocupa 70% din timp cautand care sunt cele mai bune produse de igiena pt copii, numarul scutecelor necesare intr-o luna, tipuri si preturi la detergenti, solutii alternative pt servetelele umede, etc etc etc etc etc ? ma intreb daca sunt nebuna sau am doar prea mult timp liber.... ca sa nu zic "mintea odihnita". :)) spuneti-mi ca va ganditi si voi la subiecte de genul asta. :)

Lori 29+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

Fetelor sunt singura care isi ocupa 70% din timp cautand care sunt cele mai bune produse de igiena pt copii, numarul scutecelor necesare intr-o luna, tipuri si preturi la detergenti, solutii alternative pt servetelele umede, etc etc etc etc etc ? ma intreb daca sunt nebuna sau am doar prea mult timp liber.... ca sa nu zic "mintea odihnita". :)) spuneti-mi ca va ganditi si voi la subiecte de genul asta. :)

eu nu
si am mintea mai odihnita ca a ta

eu imi ocup timpul gandindu ma la altele

_

26 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

lore.. si eu ma gandesc la astea, insa caut, citesc, ma uit si cam atat...

Mai fetelor la 29 sapt am 7 luni jumate sau 6 luni jumate? ca m-am contrazis cu mama ca la dentista i-am zis ca am 7 luni jumate , si dentista a zis ca nu imi face nimik decat sa ma curete si sa puna un medicament..

28+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

lore.. si eu ma gandesc la astea, insa caut, citesc, ma uit si cam atat...

Mai fetelor la 29 sapt am 7 luni jumate sau 6 luni jumate? ca m-am contrazis cu mama ca la dentista i-am zis ca am 7 luni jumate , si dentista a zis ca nu imi face nimik decat sa ma curete si sa puna un medicament..

28+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Eu zic ca un medic trebuie sa ia in calcul ca ai 7 luni jumatate pt ca medical sarcina este impartita in 10 luni, nu in 9 cum suntem noi obisnuiti.

Si mama imi zice ca eu sunt in 6 luni, dar eu o contrazic ca sunt in 7 spre 8 chiar.

Mergi la inceput