Strugurasi de Sept-Oct 2011 (71)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancaroro

Oana, sunt pentru
Da sa mearga acasa, ca acu daca e la lucru...

23+

Bijuteriile mele

La lucru tre sa ii dam alta tema ! Nu vezi ca nici acolo nu are stare?

Oana 25+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Fetelor acum am vb cu cei de la cordblood . Am luat decizia sa recoltez celule stem............mai mult la insistentele sotului.
Imi trimit contractul in max 48 de ore si kitul de recoltare cu 2 luni inainte de nastere...........deci cam pe la inceputul lui iulie.
Am ales pachetul gold ( se face recoltare si din cordon si placenta) suma 3720 lei. Se pot plati integral sau in 3 rate lunare consecutive dupa primirea rezultatului ( ajunge cam intr-o luna de la recoltare).
Taxa anuala 190 lei intr-un singur recipient sau 290 lei in 2 recipiente ( in fct. de cantitatea de celule recoltate).

28+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

felicitari camady si va doresc sa fie bani irositi degeaba. :) ... adica sa nu aveti niciodata nevoie de acele celule stem.

Lori 29+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

raluca , cand am fost internata acum o luna in spital , mi am cumparat eu nospaul si scobutilul ca aia nu aveau de niciunele in spitalul ala
si toate fetele isi cumpara medicatia (diverse)
asa ca ma tareee indoiesc ca mi fac ei mie moka vaccin de 7 mil

apropo , tu unde nasti si cu cine ?

_

26 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

raluca , cand am fost internata acum o luna in spital , mi am cumparat eu nospaul si scobutilul ca aia nu aveau de niciunele in spitalul ala
si toate fetele isi cumpara medicatia (diverse)
asa ca ma tareee indoiesc ca mi fac ei mie moka vaccin de 7 mil

apropo , tu unde nasti si cu cine ?

_

26 +

Jade , si colega mea si-a cumparat absolut toata medicatia ...trist ...

Pentru ce mai platim noi CAS...sau cum s-o fi numind?!?!?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Citat:
citat din mesajul lui camady

Fetelor acum am vb cu cei de la cordblood . Am luat decizia sa recoltez celule stem............mai mult la insistentele sotului.
Imi trimit contractul in max 48 de ore si kitul de recoltare cu 2 luni inainte de nastere...........deci cam pe la inceputul lui iulie.
Am ales pachetul gold ( se face recoltare si din cordon si placenta) suma 3720 lei. Se pot plati integral sau in 3 rate lunare consecutive dupa primirea rezultatului ( ajunge cam intr-o luna de la recoltare).
Taxa anuala 190 lei intr-un singur recipient sau 290 lei in 2 recipiente ( in fct. de cantitatea de celule recoltate).

camady's baby

Nu vreau sa te descurajez si nici sa nu te superi pe mine dar vreau sa iti povestesc ceva :
-am doua prietene care au nascut la sfarsitul lunii aprilie si si-au recoltat ambele celule stem ... la una i-a venit rezultatul k poate folosi celulele pana bebelina va avea 207 kg ceea ce este foarte OK si la cealalta pana cand bebelina va avea 7 kg ... deci banii i-a dat degeaba!!!!
Tocmai de aceea eu ink ma gandesc la aceasta varianta!!!!
Sper din tot sufletul sa te fi suparat pe mine!!!

29+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

raluca , cand am fost internata acum o luna in spital , mi

Jade , si colega mea si-a cumparat absolut toata medicatia ...trist ...

Pentru ce mai platim noi CAS...sau cum s-o fi numind?!?!?!?

ca asa e la noi... sa vada altii ca avem prea multi bani...

28+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Citat:
citat din mesajul lui athosik

Citat:

camady's baby

Nu vreau sa te descurajez si nici sa nu te superi pe mine dar vreau sa iti povestesc ceva :
-am doua prietene care au nascut la sfarsitul lunii aprilie si si-au recoltat ambele celule stem ... la una i-a venit rezultatul k poate folosi celulele pana bebelina va avea 207 kg ceea ce este foarte OK si la cealalta pana cand bebelina va avea 7 kg ... deci banii i-a dat degeaba!!!!

29+ cu robert-mihai

Fetelor nu ma supar. Nici eu nu sunt f. incantata din mai multe motive, dar sotul zice ca mai bine pierd niste bani decat sa regret ceva doamne fereste mai tarziu ca a stat in puterea mea sa fac si n-am facut.

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

banii pt celule se dau dupa ce iti vine rezultatul
daca te razgandesti intre timp , poti sa renunti , nu te obliga sa le platesti daca de ex , sunt pt putine kg

_

26 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui athosik

Citat:

camady's baby

29+ cu robert-mihai

Ato, eu in jurul meu nu cunosc pe nimeni care sa fi avut pentru mai putin de 50 de kg. Sunt convinsa ca se poate intampla dar in acelasi timp nu te poate obliga nimeni sa mai continui contractul cu ei. Renunti si punct. Nu ai clauza de reziliere acolo in care sa fii pus sa platesti daca renunti unilateral la contract.

Mergi la inceput