Strugurasi de Sept-Oct 2011 (71)
Raspunsuri - Pagina 14
oanaiasi spune:
May , ...vrei batuta ??????
Imi povestea mama cum gasea gravidele de luna a 9-a in salon dormind pe burta ...si le trezeau si le ziceau sa se mai intoarca si pe spate...si n-aveau nici pe naiba ...nasteau bine mersi.
Mai lasa articolele din ziar cu "exista riscul" ...ca la fel exista riscul sa te dilesti pe bune de la ele ! Si ce faci atunci ?!?!?!
Oana 25+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
oanaiasi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui marryan
Cea mai fericita mami 28 + cu Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final |
Marryan , mama mea avea o colega care a nascut o fetita . A botezat-o Elena Maria si ii zicea ELMA (inceputul de la fiecare nume). Mi s-a parut absolut superb !
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiasi May , ...vrei batuta ?????? Imi povestea mama cum gasea gravidele de luna a 9-a in salon dormind pe burta ...si le trezeau si le ziceau sa se mai intoarca si pe spate...si n-aveau nici pe naiba ...nasteau bine mersi. Mai lasa articolele din ziar cu "exista riscul" ...ca la fel exista riscul sa te dilesti pe bune de la ele ! Si ce faci atunci ?!?!?! Oana 25+ cu Maria Ecaterina Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen! |
28+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
ancaroro spune:
Hello
Ieri de abia am reusit sa recuperez tot ce ati discutat.
Seidana, si mie mi s-a rupt o masea . Asta e, am oroare de stomatologi, asa ca nu o sa ma prinde vreunul de curand la el in cabinet.
Hayat, eu am fost in Egypt cu business de cateva ori, am intalnit si fete fara voal, si cu voal, si cu toata fata acoperita. Depinde la ei si de cultura, si unde au facut scolile. Dar cele doar cu voal m-au impresionat pot sa zic, atat de asortate erau. Una era cu mov, alta cu verde, sau rosu, sau galben, sau roz, sau albastru. Si stateau in cafenele asa colorate, grupuri grupuri de fete / femei, toate super aranjate, mai cu o tigara pai in gura, un suculet, o cafelutza, pareau tare fericite.
E o cultura diferita de a noastra, mie mi-a placut foarte mult sa vad ce si cum, si m-am si documentat serios inainte sa am contact cu ei, mai ales ca femeie. Adevarul e ca daca incerci sa intelegi, poate nu ai cum, ca nu avem aceleasi invataminte, dar ideea e ca unele lucruri trebuie luate ca atare, invatate si nu intelese, iar regulile respectate. Ca strain intr-o tara musulmana, mie mi se parea ciudat sa vad turisti in fuste scurte, maieuri, decoltee, eu care mi-am dus haine cu maneci lungi in iulie.
Iar in romania, evident ca o fufa in mini si cu decolteul pana la buric se va uita ciudat la tine, dar cred ca nici nu vrei sa ai nimic de a face cu ea. Si doar oamenii limitati se opresc la felul cum este imbracat cineva. Iar daca unii ne sorteaza in functie de religii, ce sunt parintii, in functie de hainele pe care le purtam sau de banii pe care ii avem, aceia nu merita sa ii numim "prieteni".
Si pana la urma conteaza noi sa fim impacati cu noi insine, ca intotdeauna se vor gasi o mie care sa aiba de comentat la ceva din comportamentul nostru sau la actiunile noastre.
Oricum, sunteti si tu si sotul tau de admirat ca ati avut curajul sa faceti asa ceva, intr-adevar o schimbare in viata voastra.
Iar chestia cu voalul e ca si cu prejudecatile referitoare la cresterea copilului. Pana la urma fiecare face cum crede el ca e mai bine, nu trebuie sa ne luam dupa gura lumii ca innebunim.
22+
Bijuteriile mele
seidana spune:
Apropo de batuta Oanei dedicata la May...
Mi-i o pofta de fasole batuta/ frecata...
loredanar spune:
cat de repede trec zilele si luni fetelor.......... mi-am adus aminte cum m-am dus eu pe ninsoare in a treia zi de Craciun (crek s-a crucit doctorita ca alta treaba nu aveam de Craciun) la primul ecograf dupa ce mi-a iesit testul pozitiv - in aceeazi zi ! :)) si uite ca e iunie, si uite ca am burta mare si bebelina innoata de zor in ea. :) ce minune...
Lori 29+ fericita cu Mara
ancaroro spune:
Loredana, mie imi suna bine Rotariu Mara Irina
Marryan, nu te lasa cu seful tau, pana la urma o sa se aranjeze lucrurile. Si la zubi s-au rezolvat, si e acasa linistita.
Cernea Adelina , dau si eu o sugestie.
Eu tot gravitez in jurul lui Flavius Aurelian
22+
Bijuteriile mele
seidana spune:
Lore.. si tu intri in sapt 30 imediat... esti printre cele mai mari.. 30 sapt.. practic o sa ai 30 implinite ... 31 in devenire....
De abia astept si eu sa treaca sapt asta, adik 29 ( pe care o implinesc sambata dupa cum m tinut pana acum, insa dupa ultima eco e implinita), si sa ajung la 32...
PArca mai ieri ne bucuram ca trecem de pragul de 12-14 sapt, si ne bucuram de primele suturi...
De abia astept sa dam drumul nasterilor...
oanaiasi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui seidana Apropo de batuta Oanei dedicata la May... Mi-i o pofta de fasole batuta/ frecata... 28+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
propun sa o punem pe May bucatareasa la fasolea batuta ...poate isi ocupa timpul altfel decat cu cititul porcariilor de pe net/ziar!