buna ziua...fetita mea de 4 saptamani nu mai doarme noaptea si nu stiu ce sa ii fac. Adoarme cu greu pe la 5 dimineata. Dupa ora 20.00 incepe chinul si nu reusesc sa o adorm de nici un fel... plange in continuu. Daca reuseste sa atipeasca putin, dupa cateva minute tresare brusc, se trezeste ca si cum ceva o sperie, se agita, da din manute, picioruse, se agita si urla. Noaptea ii dau papa la 3 ore milumil 1, ii dau si infacol pt colici dar nimic nu merge. plange tot timpul pana dimineata. nu mai pot de oboseala si as vrea sa ma sfatuiasca cineva ce sa fac... ziua doarme bine ... se trezeste cam la 3 ore pt papa.
parca ma vad pe mine cu cativa ani in urma; eu m-am chinuit asa 6 luni, eram zombi de oboseala si in final am realizat ca nu suferea sa fie invelita....
deci incearca sa o invelesti/dezvelesti, poate sa o infesi cu un scutecel sa nu mai dea din manute ca ii obosesc manutele si o dor...
bafta si liniste sa aveti!!!
Asa a fost si la noi, am invinuit colicii atunci....nici acum nu stiu ce era...au disparut "de la sine"...
Am ramas si acum cu teama ca se va trezi curand dupa ce adoarme, urland timp de vreo 3-4-5 ore.... Nu se mai intampla, evident...
Rabdare si nervi de otel va doresc!
Incearca sa o iei cu tine in pat,poate are nevoie sa te simta aproape,sau sa o tii pe burta ta,asfel,daca plansul este provocat de colici,se va linisti.
Urmeaza o rutina in fiecare seara,baita,hranit,cantat,culcat(sau cum procedati voi)chiar daca nu doarme nu renunta la rutina ,cu timpul se va obisnui ca noaptea se doarme
Multa rabdare