Avem 2 ani-petrecem in stup!! Mai-Iunie 2009 (111)
Raspunsuri - Pagina 5
oana_MVT spune:
La multi Ani Amir!
La multi ani Stefania!
La multi ani Maria!
Ioana tu ce mai faci?
Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)
Relusha spune:
buna dimineata,
o calda pentru cine doreste....
LA MULTI ANI
albinutelor: Andrei Razvan, Larisa, Stefan Amir, Stefania Alexandra, Maria Ioana, mamicii MADA77 si tatic de Oana_MVT
sa vedem ce imi amintesc din ce am citit....
ertina, felicitari din toata inima pentru Athena.... tinem pumnii pentru rmn, sigur o sa iasa bine.... noi inca bem lapte praf....
SoriLea, ma bucur mult ca Razvan e bine la tara, nici nu avea cum altcumva sa fie.... aer curat, animale, bunici care sa-l rasfete, bravo, multumesc de PM, doar ca chinezii au restrictionat picassa....
LauraOana, multa sanatate lui Sebastian, iar tie putere mamico...
clodyac, ai grija de tine cu inima nu e de joaca....
Alynta si noi avem pat etajat, jos doarme Radu cu tacsu, iar sus e loc de joaca pentru Radu, doar supravegheat....
Narcisica, multa sanatate, sa se faca Mihnea bine.... bafta cu intarcatul....
Oana_MVT ne inscriem si noi in club (pampers pana la 5 ani ), nici noi nu suntem prieteni cu olita, nici macar nu vrea sa stea pe ea.... spune dupa ce a facut caca, vine si zice "mami chimba pampesu"... in rest nimic, mai zice daca il las fara pampers prin casa (recunosc, rar se intampla) spune exact cand da drumul la pisu, spune "Iadu pisu", asa ca cumparam pampers....
luckyblue sarcina usoara si fara greturi, la servici acomodare cat mai usoara....asteptam perlutele Sarei...
BebeBeca, asa scurt....?
si acuma despre noi...am fost la controlul de 2 anisori si ne laudam cu 13 kg si 90 cm.... de cateva zile ploua aproape toata ziua, noroc cu casa scarii de la bloc, e foarte, foarte mare si cand e vremea ploioasa e plina de copii de toate varstele, asa ca acolo ne petrecem ziulica....astazi e prima experienta de alergat prin balti si ploaie...acuma e afara cu tacsu alearga prin ploaie si balti.... Dragos e un mofturici, vrea doar in brate, adoarme doar la san si baleste toata ziulica...la Dragos ne laudam (la 5 luni) cu 8 kg si 70 cm si 1 dintisor....
un weekend placut sa aveti cu soare si vreme buna...
pupici multi....
cosminica spune:
oana mvt, miruta, multumesc frumos pt aprecieri.
narcisica, unde mergeti la bulgari? vreme frumoasa si multa distractie.
.. Eliza stie zilele saptamanii- dupa vineri zice: vine mami- tati - iar duminica nu prea vrea sa zica, dac-o intreb de ce, zice : pleaca mami tati.
mami de ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png
clodyac spune:
Buna dimi fetele
LA MULTI ANI!!!! SARA SA CRESTI MARE SI SANATOASA Irina sa va bucurati de ea si sa va aduca numai bucurii
La multi ani!!!! Ana Matilda sanatate si noroc in viata
Fetele in week-end fiindca nu avem cum sa ajungem la padure/strand din cauza ca sunt departe si nu avem masina am mers intr-un parc mai intr-un colt cu o paturica si ne-am instalat lui dudu i-a placut la nebunie a luat o tranta zdravana dar a fost bine s-a jucat in iarba o gramada
raportez ca avem progrese la capitolul pisu la wc nu la olita vrea numai la wc fara chiloti cand il pun si face cere hartie sa isi stearga cucu dupa care o arunca si ii spune papa mai avem si accidente dar ieri nu am folosit decat 1 pampers
Sa aveti o saptamana usoara va pup
mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/5682500831/in/photostream/" target="_blank">poze clodya
pui mic
LauraOana spune:
clody feliciari!! mai unpic si scapati de pampers! noi tot stagnam
astazi am fost cu sebastian la oftamolog...toate bine si frumoase doar ca deja e cu dioptriile pe 0..deci sa nu ne miram daca anul viitor va avea dioptri in minus pt ca cica la 2 ani ar trebui sa fie cu dioptriile in plus sper ca am fost coerenta deci probabil seamana pe masa si va fi si el miop
Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian
vias spune:
imi cer scuze ca dau buzna la voi in casuta, dar am facut-o pentru o fetita minunata, care are nevoie de noi. Orice mic ajutor este binevenit! Ca sa traiasca are nevoie de tratament, urgent !!!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=163296
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
oana_MVT spune:
La multi ani Sara!
La multi ani Ana!
Multumim Relusha.
Sambata am avut 6 copii – de la 6 luni la 11 ani, mama ce agitatie si tipete si chiote. Cand am ramas numai cu ai mei mi s-a parut asa liniste.
Duminica i-am sarbatorit pe tati la sora mea, am papat gratar si apoi am fost la festivalul orasului. I-am dat pe baieti in carusel. Lui Eduard i-a fost cam frica in caluti. Nu a vrut sa se dea a doua oara.
Sambata seara dupa ce a plecat toata lumea Eduard s-a dezbracat in pielea goala si s-a ascus in dulapul meu unde a facut un pipi pe care cred ca l-a tinut toata ziua. Balta serioasa nu asa si mi-a udat si hainele de pe umeras. Am dulapul pe 2 nivele, el s-a bagat intre haine la nivelul de jos. Va dati seama ce m-am bucurat.
Ne-am hotarat sa le luam copiilor un animalut. Avem de ales intre hamster, porcusor de Guineea si papagal. Nu stim cu care ar interactiona copii mai bine. Voi ce parere aveti?
Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)
SoriLea spune:
Oana sora mea si-a luat pt fete 2 porcusori de Guineea, cand a venit de sarbatori in tara. erau puiuti. Acum aprox 1 luna au facut ei la randul lor puiuti si sunt atractia copiilor. Vin prietenii si vecini cu copii la ei numai ca sa se joace cu porcusorii si abia asteapta ca sa mai creasca ca sa le de-a si lor . A avut si papagal si nu au fost prea incantate, au avut si un Huschi (parca asa se scrie), dar l-au adus in RO.
Acum tu decizi ce crezi ac le-ar placea copiilor tai.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois