Avem 2 ani-petrecem in stup!! Mai-Iunie 2009 (111)
Raspunsuri - Pagina 13
cosminica spune:
bebe beca- vacanta placuta! In care Poiana Marului sunteti??
mami de
ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png
strunfita spune:
Ioana, ma bucur ca iti place la Poiana Marului! Sa-mi spui si mie unde v-ati cazat, vrem sa ajungem si noi un weekend vara asta.
Cosminica, la aia din Caras e Ioana (din cate stiu eu cel putin).
va pup, am mai scris pe FB, dar mai mult imi place aici 
ar trebui sa ne revenim!
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Serialbastre spune:
Cald si la Suceava ....
Mama a venit la noi, asa ca intru mai rar pe net. Am tuns fata, ca transpira foarte tare. Poze pe la semnatura. E simpatica! 
In rest, nu am noutati. Citesc si aici, si pe FB, dar nu prea gasesc ce sa zic. 
Va pupam!
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
LauraOana spune:
oana eu nu vad poza 
ce mai faceti fetele? umblati hai hui?
eu o am pt 2 saptamini jumate pe sora-mea din toronto la mine..deci sunt super ocupata! va pupic
Mami
de
Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian
otiliap spune:
buna fete dragi!!
va mai amintiti de mine?? sper din tot sufletul ca nu sunteti suparate pe mine, caci am cam o luna, poate mai bine de cand nu am mai intrat. am fost fff ocupata cu scoala, asa cum v=am mai spus am avut clasa a VIII-a si am avut o multime de hartii de facut, acte de inscriere, dar acum sunt cam pe final pe toate, asa ca o sa fiu putin mai des pe aici.
la noi e super cald, daca nu am avea aerul conditionat, am muri de cald. matei e bine merci, vorbeste din ce in ce mai bine, face propozitii scurte, de cele mai multe ori fara predicat ![]()
. face numai la oala, doar noaptea ii mai pun pampers. inca mai bea cam 300 ml lapte pe noapte.
de vreo 2 zile a inceput sa-i miroase gurita si are limba cam incarcata. am inceput sa-l dau pe limba cu glicerina boraxata. ar mai trebui si altceva???
voi ce mai faceti?? nu am citit nimic din urma, sper ca in 2 =3 zile sa recuperez, insa imi place sa cred ca voi citi numai de bine.
trimit sa nu pierd ce am scris. pup
otiliap spune:
clody, ce mai faceti?? ce face razvan?? ai probleme cu inima?? cum te mai simti?? 
serialbastre, cat de curand trebuie sa mai trec pe la blogul tau sa vad ce bunataturi mai pregatesti. 
oana mvt,tu ce bunataturi ai mai facut?? 
narcisica, ce faceti?? ce face mihnea?? nu mai stiu - ati mai facut rmn-ul??
otiliap spune:
ertina, felicitarai printesi pt mersul singurica!!! 
nu mai pot sta, dar promit ca voi intra cat mai des. pup pe toata lumea!!!
alynta27 spune:
Buna! Eu si cei mici avem o saptamana de stat la ai mei. Cu canicula asta ne-a prins bine iesirea! David e cu soacramea si cumnata la mare de luni. E fericit acolo! Azi il asteptam pe sot aici.
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra