Avem 2 ani-petrecem in stup!! Mai-Iunie 2009 (111)
Raspunsuri - Pagina 12
alynta27 spune:
Poze cu noi!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
ana_micu83 spune:
La multi ani, Alina!!!!!
Sa va iubiti inca 70 de ani :)
Din Anglia! Preturi MICI, MICI, MICI
Bebe Beca spune:
Dici, imi pare rau ca ati pierdut procesul. Banii ii recuperezi? Da' ma bucur ca ati prins hotul. Mare lucru ca v-a recunoscut ndividul dupa atata timp...
Alina, mult au mai crescut copiii. Maria parca ieri era o bucatica mica de copilas si acum... Ce fin doarme ea in balansoar, imi aduce aminte de sara... Sotul a gasit de lucru?
Andreea, o adevarata albinuta, nu gluma! O reteta de un chec racoros, nu stiu cum sa=i zic altfel... Nu-mi plac checurile uscate, inecacioase, faramicioase...
La noi sara este cu fundu-n sus. Si asta coincide cu intoarcerea rebecai acasa. Insa nu pricep, pt ca acum se poate juca mai mult, are partener, etc...
alynta27 spune:
Buna! Multumesc!
Ioana a gasit din luna mai-slava Domnului! Ne-a dat tare peste cap necazul asta... Acum are mai multe sambete libere, ajunge mai repede acasa si tot cu banii de inainte. Deja e mult mai bine si el e mai linistit!
POZE
Cum a aparut Printul!
oana_MVT spune:
V-am povestit ca am ajuns pana la urma la piscina, weekendul trecut? Sambata m-a sunat prientena mea daca vreau s ail duc pe Tudor ca baietii ei sunt la piscina. Am zis un DA mare mi-am incarcat baietii in masina si am plecat. Eu nu mi-am luat costumul ca am zis ca eu nu intru. Tudor a stat la piscina 8 ore din care cred ca numai 1 ora a fost afara din apa restul de 7 a stat numai in apa. A ajuns acasa asa de obosit de nu mai stia de el, tremura si zicea ca ii vine sa vomite. Am crezut ca vom avea o noapte memorabila dar nu s-a intamplat asa, a dormit aproape 12 ore si a doua zis a luat-o de la capat.
Duminica ne-am dus iar, de data asta mi-am luat costum si m-am balacit cu Eduard.
Azi sunt zombie ca Eduard n-a dormit toata noaptea. E prea cald si nu poate dormi. El a dormit dimineata pana la 8:30 dar eu sunt treaza de la 6.
Ce liniste e aici? Sunteti in concediu?
Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)
alynta27 spune:
Buna!
Oana ce bine ca ai mai schimbat peisajul! Cam liniste, adevarat.
Noi maine mergem la David, la ai mei. El deja intreaba de noi, iar cei mici ii simt lipsa.
O zi buna!
POZE
Cum a aparut Printul!
andata spune:
Oana, ce fain suna chestia cu balaceala.
Alina, frumosi copii ai, dar de cate ori ii vad spun ca seamana cu sotul tau. Ce a crescut printesa si ce cuminte sta ea pe olita! Trebuie sa o trimit si pe Ioana sa invete.
Pup stupul mutat pe fb
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
Tutu land
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita
LauraOana spune:
buna dimineata! hai ca postez si aici ce am postat pe FB ca de cind am plecat in concediu tot pe pagina 12 am ramas..
ne-am intors si noi acasa..:) a fost foarte fain..marea avea 26 si aerul 32 de grade deci perfect..singurul punct minus a fost ca mie mi sa parut cam murdara marea adriatica...sau m-am prea obisnuit eu cu apa clara din egipt si grecia..:) sebastian a fost deadreptul inebunit dupa mare si nisip..abia reuseam sa il scot din apa..si culmea e ca nu il deranja deloc apa sarata in ochii..cred ca a si baut citiva litri ..:)
aaaa..era sa uit..astia is nebuni ce preturi cer: 15€/zi pt 1 umbrela si 2 sezloange (sau sezlonguri sau cum leo zice) mi se pare exorbitant..mai ales ca nu ai voie DELOC sa iti implinti tu umbrela ta..daca nu vrei sa platesti atunci ai voie sa iti pui prosopul pe nisip dar FARA UMBRELA!!! chiar nu inteleg dece nu am voie cu umbrela mea...le fac prea multe gauri pe plaja? sau pur si simplu asa scot si ei mai multi bani din turism ca altfel cine ar mai plati 15€ pe zi daca ai putea sa iti cumperi o umbrela cu 5€ si te-ai scos..ca sincer pe mine nu ma deranjaza sa sta pe prosop la plaja..nu imi trebuia sezlongurile lor..doar umbrela, ca doar nu puteam sa imi tin copilul toata ziua in soare..la cit am platit pt 4 zile hotel si umbrele mai bine ma duc in grecia 1 saptamina cu avionul si am si all inclusive si apa clara..:)
Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian
Bebe Beca spune:
Pup fetele! Noi suntem la Poiana Marului, un vis. Va recomand pentru vacanta.
Laura, bine ati revenit! Cum a fost cu mucii baiatului?
Alynta, ma bucur tare ca a gasit sotul de lucru. Si ca este si bine! Ce fac copii?
Oana, sa va fie de bine piscina! Voi nu folositi aer conditionat ca sa scapati de caldura?
LauraOana spune:
ioana tusea si muci aproape ca au disparut
astazi pt prima data in 3 luni de zile copilul meu nu a vrut sa ramina la gradi..mia povestetit tasu ca ia trebuit 15 min sa se desparta..problema este ca pe timp de vara vin tot felul de inlocuitoare noi pe care copiii nu le cunosc pt ca educatoarele sunt in concediu sebastian este si unul dintre primi copii dusi la gradi..deci bineinteles ca a facut scandal copilul..nici educatoare pe care sa o cunoasca si nici copiii cu care sa se joace..cica doar unul era deja acolo...si si acela era de la grupa mare..nu de la grupa lui educatoarea pe care o cunoaste ajunge abea la ora 9..deja imi vod copilul urland pina atunci ..sper sa se obisnueasca repede cu inlocuitoarea ca nu am chef de urlete in fiecare zi...eu sunt obisnuita sa las copilul razind la gradi nu tipand!!
Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian