Avem 2 ani-petrecem in stup!! Mai-Iunie 2009 (111)
Raspunsuri - Pagina 10
clodyac spune:
buna fetele
oana razvan este bine imi e foarte dor si foarte greu fara el; azi noapte s-a odihnit mult mai bine ; de mancat imi spun bunicile ca papa, ii plac foarte mult animalele si se ia cu ele are un pui de catel, gaste , pui, porumbei , porc , vaca , cal si vrea sa le vada pe toate daca l-ai lasa ar sta toata ziua la gaini in schimb am vorbit acum cu el si vrea sa ma duc a inceput sa planga cand mi-a auzit vocea in telefon si a inceput sa strige mama
cat despre ce ai povestit tu ma regasesc si eu : la fel razvan face cu mine , in schimb acum cand nu sunt langa el asculta si nu mai face deloc ceea ce facea cu mine tind sa cred ca l-am alintat putin , bunicile imi spun ca face absolut tot ce i se cere si nu tipa , nu se tranteste nu nimic deci se poate ; daca ai cum incearca sa il lasi cu altcineva un pic mai mult macar de proba sa vezi ; iti doresc rabdare pentru ca inteleg perfect ceea ce ai descris te pup
mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/5682500831/in/photostream/" target="_blank">poze clodya
pui mic
oana_MVT spune:
Cody, imi inchipui ca e greu, dar pentru el e bine chiar daca mai plange dupa tine.
Eduard e cel mai cuminte copil cand il las cu copii la biserica. Nu l-am lasat la altcineva inca.
Ceea ce a spui tu am experimentat noi cu nepotelul meu. In ultima vreme a stat si pe la noi ca sora mea se muta. La noi e foarte cuminte. Cand ajunge acasa la el e alt copil de nerecunoscut(tipa, se tranteste, se miorlaie, arunca). Surorii mele nu ii vine sa creada ca e asa cuminte la noi.
Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)
dicirstea spune:
LA MULTI ANI IOANA DE ANDATA!!!1
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
dicirstea spune:
Fetelor, iar am avut un we "excitant"...va mai amintiti ca acum aproape 2 ani am fost jefuita de 1900 lei, ziua in amiaza mare, cu Theodor in baret?
Ei bine...am prins hotul!!!
M aplimbam prin zona (dupa atata timp nu am mai calcat prin zona a ceea - aveam frisoane numai cand ma gandeam) si am vazut trecand printre masini silueta lui, cersea printre masini.
A incremenit intr-o prima faza, i-am spus sotului dar mi-a fost frica sa fac orice msicare. Duminica am trecut impreuna pe acolo si era iar, asa ca am mers la sectie si am chemat politia, cum a vazut masina a inceput sa fuga, noroc ca soata mea era parcat dinainte in zona si astepta pe trotuar si l-a prins de mana. A inceput ala sa tipe, sa se zvarcoleasca, a facut kk pe el si normal ca s-a strans lumea ca la urs si il cainau "ce aveti cu bietul om" dar acum 2 ani cand alergam dupa el si strigam pe strada sa-l opreasca cineva nu interesa pe nimeni...mie nu mi-a plans nimeni de mila
Oricum, bine ca a fost si soata, ca un politist singur nu-l dovedea, asa ca toat a ziua mi-am petrecut-o and declaratii, am facut identificarea in linie...ca in filme...am avut niste emotii de nu va spun.
La final politistii o dadusera in mistouri, imi aratau o hartie mtotolita, cu un pumn de fise de 5 bani: "vreti sa va recuperati o parte din prejudiciu?" si "bine ca l-am prins (sic!) noi am facut tot ce am putut(sic!)", dupa ce un politist ma intrebase inainte cum de nu l-am vazut pana acum, ca numai pe acolo isi face veacul si ca ii vine la masina de 5 ori pe saptamana
CAPRA CU 2 IEZI
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
oana_MVT spune:
Dici, viata de telenovlele... ce mai...adrenalina cat incape
Bine ca l-au prins, il inchid?
Eu's gaina la faze de astea. Asa m-a crescut tata care a lucrat in penetenciar si a avut grija sa imi aminteasca mereu cat de periculosi sunt rau facatorii. Nu am avut niciodata dorinta nici macar sa vad unde lucreaza.
Si aici am fost la un curs de autoaparare in care ni s-a spus sa dam si geanta daca ni se cere portoflul.
dicirstea spune:
Oana, pai cred si eu ca prospera in stilul asta!! daca iti ere portofelul si tu ii dai toata geanta, ma fac si eu infractor.
Numai ca acolo politia e politie, frate, nu jucarie, ca aici. Aici un fante de cartier ii face de 2 parale pe politisti, ca e tata judecator!
si ca ziceai de adrenalina....tineti-mi pumnii...azi se pronunta sentinta definitiva in procesul meu pentru terenul cumparat acum 8 ani, pe care ma si apucasem sa-l amenajez, si la care m-am trezit ca sunt al doilea cumpartor.
Prima fazaa a procesului am castigat-o, asta a fost ultima zvacnire a adversarilor. In mod normal nu ar trebui sa am atatea emotii...
CAPRA CU 2 IEZI
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
oana_MVT spune:
Eu le dau geanta cu mare bucurie ca imi blochez cardurile si cash nu prea port cu mine. Nu merita sa te pui cu ei mai ales ca pot avea cutit, pistol sau alte arme.
Cum ai reusit sa te procopsesti cu terenul ala? Nu se poate verifica la incheierea actelor daca vanzatorul e actualul proprietar?
dicirstea spune:
Iti dai seama ca am verificat!! Avea toate actele, autorizatie de constructie, tot. Iar cand am facut contractul am avut certificat de la cartea funciara ca e "liber de sarcini".
In final vina se imparte intre primari - ca aschimbat de vreo 3 ori planul parcelar inclusiv numerotarile, a cadastrtului si a judecatoriei ca nu au facut modificarile si ca nu au verificat suprapunerile.
Dar pana la urma eu am titlu de proprietate , ceilalti au un proces verbal de punere in posesie. In ambele acte aceeasi parcela e numerotata diferit, dar chiar daca ceilalti au cumparat inaintea mea, eu am titlul de proprietate si am cumparat de la proprietar. Ei au luat prin intermediari, vreo 3 la numar, cu acte facute la interval de cate o saptamana.
Numai ca in Snagov totul e posibil, mai ecva ca in SUA...6 ani am avut iesire la drumul principal pe 2 laturi, in ultimii 3 ani 2 strazi s-au infundat in case!! Pur si simplu au pus casa in mijlocul drumului (si fundul curtii e in lac, normal). Evident ca au autorizatii....
CAPRA CU 2 IEZI
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
dicirstea spune:
DEci....sunt terminata psihic...am pierdut procesul..
desi toti avocatii cu care am vorbit pana acum mi-au spus ca e caz clar si simplu si am castig de cauza...cineva, la un moment dat a spus ca pot sa castig toate infatisarile pana la ultima cale de atac, unde se va cumpara sentinta si voi pierde...se pare ca asa a fost
CAPRA CU 2 IEZI
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT