Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (20)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

neatzaaaaa

simo offffffff ce baieti frumosi ai nu pot sa cred ce ochisori albastrii frumosi, sunt superbi, si par si putin bronzati in poze, ca si tine de altfel ai aratat superb sa stii iar rochita mi-a placut tare mult! imi aduc aminte ca o mai postasei tu mai demult, iti vine tare bine

pisuc pot sa dau o fuga maine in kiseleff ce zici, pe la 10 e ok sa ne vedem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

inca sunteti la nani?

pe mine azi m a apucat harnicia de dimi....am bagat deja a 2 a tura la spalat....am papica pe aragaz... si acusi vreau sa iesim la plimbarici...fiind mai innourat nu ne grabeste nimic cu plimbarea

mai face cineva baie la bb in cada mare???

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

cris nu mai faci comanda de haine de pe site-uri straine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineaaaatttaaaaaaaa!!!

E buna bunaaaaaaaaaa a dormit piscoata de aseara de la 10 dupa baitza pana azi dimineata la 5 sper sa nu fie numai ceva razlet, sa o tina naravul asta ca tare bine e sa dormi cateva ore mai legate, mai mult de 2-3

Cafea cineva ? eu mi-am facut un esprsso bunnnnn

Upss...s-a trezit piscoata si plange, cred ca a visat ceva urat, dar ma duc sa ii dau sa suga, sanul stang e mare si foarte tare , e tare tare de pot sa sparg nuci cu el desi aseara la 10 dupa baita inainte de nani a mancat din el si acum e o bomba

Ma duc sa ii dau si revin cu cafeaua dupa la o barfa mica

Zi buna si cu soare va doresc,

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

yasmi nu am mai facut desi la bantui zilnic nu am mai gasit nimic in ultima vreme incat sa imi placa suficient de mult ca sa merg la risc...si am si dat iama in magazine sa cumpar haine de la noi ca am slabit am ajuns la 56 de kile si chiar era cazul de garderoba noua tot caut o rochita pentru botez dar cred ca mai bine as gasi ceva direct in magazin ca sa pot proba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Dodo s-a trezit la 3 si i-AM DAT-O PE SUZI , am pacalit-o si s-a trezit la 4 jumate a papat, desi aseara a papat 120 ml si dupa imi impingea bibe cu limbuta...
ma duc sa ma apuc de ca mi-a facut pofta lavinia, si ca am un chef nebun pt ca pe cantar arata cu 5 in fata de dimineatza, o fi de la inghe aia buna de ieri...
strumph, felicitari pt noaptea cu somnic, la mai multe...! sper sa auda Dodo ce a facut Sophie sa revina si ea la obiceiul de saptamana trecuta...
Deea, sa-ti traiasca sotul sa te bucuri de el!
scrish eu imi tot inchipui pantofii tai, ar merge la o rochie nude....
apropo ieri mi-am luat rochia si i-a placut si lui iubi, a zis bravo!
cami ce ti-ai pus in par/pe cap la biserica?

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

ok cris cand comanzi sa imi spui si mie plss. cate kg ai avut inainte de sarcina?? si tu ce inaltime ai?? de abia astept sa vad pozicile cu voi dupa botez....o sa am la ce admira

bravoooo strumfita mica!!!! nu spuneam eu aseara strumfule ca vin si vremuri mai usoare???

deea la multi ani sotului!!

delia si la mine arata cu 5 si cu 4 azi dimi acum ma bag la papa...am niste cas proaspat si smantana de casa dinaia grasa si tare ca untul

Mergi la inceput

ailed felicitari pentru rochita pentru mine gasitul rochiei zici ca e misiune imposibila

yasmi da te anunt! am 1.70, cand am ramas insarcinata aveam 55 si acum 56 vreau sa mai dau 2 sau 3 kg jos dar nu e nici o graba, chiar ma simt super ok! nici nu ma gandeam eu ca vara asta port la piscina costum in 2 piese culmea e ca dieta mea mai nou a fost compusa din cola, ceafa de porc, mici, cartofi prajti si dulciuri d astea sanatoase

Mergi la inceput

bravo cris! felicitari!! da e super 56 la 1,70m!! la mine singura pb e ca nu scap de un strat de grasime de pe burta....si de dieta nu poate fi vb ca nu mai vreau sa slabesc deci doar prin sport...si e asa greut...sa lucrez abdomenul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

ok cris cand comanzi sa imi spui si mie plss. cate kg ai avut inainte de sarcina?? si tu ce inaltime ai?? de abia astept sa vad pozicile cu voi dupa botez....o sa am la ce admira

bravoooo strumfita mica!!!! nu spuneam eu aseara strumfule ca vin si vremuri mai usoare???

deea la multi ani sotului!!

delia si la mine arata cu 5 si cu 4 azi dimi acum ma bag la papa...am niste cas proaspat si smantana de casa dinaia grasa si tare ca untul

si la mine azi era 59,6 ceea ce e super.... poate inca 2-300 de grame mai putin ar fi super... si daca ma apuc si de abdomene ca lumea...

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput