Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (20)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
scrish spune:
yasmi incearca masaj anticelu facut de o alta persoana! pe mine m a ajutat enorm de mult sa scap de colaceii de peste solduri! si pentru burtica e bun!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
cris eu nu am colacei pe solduri...chiar vb cu sotul meu ca nici cand eram pustoaaica nu a fost sa nu am cat de putin colacei eu mai am putina de burtica (de balon desumflat) cu care am ramas putin de la prima sarcina. oricum o sa o rezolv eu cu multt sport. la masaj era cam greu sa imi faca la burta, solduri ca nu am decat oase
si nu avea ce masa
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/millie/millie.jpg)
millie spune:
Neata
Mada, La multi ani! multa sanatate ,fericire si impliniri!Simona am vazut pozele de la botez,foarte frumoase! ai copilasi superbi iar tu arati minunat!Eu sint super racita la fel si a mare.Asta noapte sa infundat la nasuc si cea mica,nu mi-a dormit nimic.Azi ar trebui sa facem vaccinul de la 2 luni dar al amanam.![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/millie/millie.jpg)
millie spune:
Deea ,La multi ani sotului!
Strumph ,pupam piscoata.La cat mai multe nopti fara treziri!Felicitari Cris , Delia pt.kg pierdute![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/viss/viss.jpg)
viss spune:
Buna.Eu am tot umblat ba prin spitale, cu investigatiile ptr rinichiul la baiat, ba..ziua e atat de plina, incat nu am avut timp decat sa deschid calculatorul in unele zile, si apoi sa-l inchid. De, eu sunt una dintre acele mame de gemeni care se descurca absolut singura. ziua, ca seara vine tati- care e absolut vital- spala biberoane, baga masina la spalat, da cu aspiratprul si cu mopul.
- mi se pare si mie parfum, cu un bebic-sincer nici asa nu mie se pare imposibil, dar cu unul e parfum.numai cum legan eu acum 2 scoici simultan- am picioarele bagate intre cracii lor-au invatat sa se dea jos din ele-ajung aproape de pamant cu piciorusele:)stau pe scaunul de la calculator,tastez, si incerc sa sincronizez scoicile.ma declar multumita- au adormit.sa traiasca cine a inventat scoicile.decat sa ma fi plimbat prin casa cu ei in brate, asa ii asez in scoci, initial mai maraie-de, bratele mamei ar fi mai sexi ptr ei- apoi casca, apoi cedeaza..ii las vreo 10 minute sa fie tun, si-i transfer la ei in pat.
-timpul meu e..masurat.limitat.nu imi pare rau.am avut botezul sambata asta. m-am stresat , normal.a plouat noaptea dinainte rau, eu vroiam sa asez masa afara in curte pana a pleca la biserica, apoi la restaurant..mi se parea oribil sa ploua, dar pana la urma a fost frumos,. a rasarit soarele.nasa le-a cumparat hainute de 6 luni, ei avand 3, ca alea de 3 i s-au parut prea mici-stiam ca asa o sa se intamnple asa ca nu m-am stresat, i-am schimbat de ele, ca erau atat de incomode, si calduroase..se topeau astia in ele.mami a avut o rochita roz, cu fundite albe pe bust, apreciata de toti copii de 4 ani veniti la botez, ma facut furori printre ei:)tati s-a facut asa muci, ca l-am amenintat ca doar la majorat va mai prinde bautura.era obosit si nemancat, asa ca wisky-ul a prins tare bine.dar nu a facut urat, doar radea tot timpul, si a treb sa platesc eu tot la final..cand plateam dj-ul, l-am auzit pe baiat urland- il lasasem dormind lemn in scoica- nu stiu ce s-a intamplat- dar l-au lovit- avea nasul umflat a 2-a zi, si rosu.saracul el care n-a scos un planset tot botezul- nici la biserica, nici la restaurant, a venit acasa maltratat:)sa-mi fie invatatura de minte sa nu mai las copii pe mana nimanui- de, ii lasasem pe mana nasilor, a soacramii si a mamei nasului.cred ca au vrut sa-l scoata din scoica, n-au stiut sa dea bara jos, si l-au lovit de bara- asa ma gandesc, ca sper sa nu-l fi scapat pe jos:)
-in rest, ma stradui sa ies zilnic in parc,sa fac din zi o placere..ne jucam dupa masa pe patul mare..gangurim, radem, facem gimnastica..pe rand stam pe umeri si ne tinem capul,ne impingem in picioruse dc ne sprijinim..mi se par cei mai frumosi si destepri copii:)si cuminti chiar:)mancam la 21-22 si ne trezim la 3-4 nopatea, apoi la 6-7 dim. mi se pare parfum..noaptea nu-l mai trezsc pe tati-dau la unul, mananca - cade lemn, il pun pe pat, apoi urmatorul la rand.dc se trezesc amandoi- in caz ca primul urla tare- le servesc masa la scoica, cu scoicile apropiate.iarasi sa traiasca nenea cu scoicile:)
Dupa 3 ani de asteptari - cu ajutorul lui D-zeu, al doctorilor, si al prietenilor care ne-au sustinut intens -
- mami de 2 frumuseti: - SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :)
viss spune:
- ce sa mai zic? e frumos tare.dar si cand plang simultan..culmea e ca sunt mai linistiti ziua cand sunt doar cu mine, si mai agitati seara cand vine sotul..poate ne vad ca suntem 2, si sunt convinsi ca am face fata sa-i luam in brate, sa-i plimbam..asa ca maraie.vor pe umar, sa vada totul de sus, sa-si miste capul ca un radar..de ne intepeneste umarul.nu le place sa stea si ei in brate ca niste copii mici normali:)imi place ca , colaboram foarte bine. maraie intr-un fel- urla mai bine zis- cand vor laptele, cand pun babetica, maraie in semn ca stiu ce urmeaza, apoi la biberon- alt marait- "vezi, asta vroiam":) ptr suzeta, cand sunt obositi si vor sa adoarma- se tanguie, mai si tocaie:)fata dupa ce face caca si nu e shimbata- chitaie:)
-mi-s asa dragi..stiu ca nu exista grad de comparatie, dar mi se pare ca imi ofera un grad de placere, multumire si fericire pe care nu le-as putea avea nici prin sex, nici avand cea mai tare aventura ..mi se pare groaznic ca peste 1 an si 9 luni sa ma duc la servici, sa-i las singuri,adica fara mine..sa petrec atat de putin dintr-o zi cu ei, alaturi de ei:)
Dupa 3 ani de asteptari - cu ajutorul lui D-zeu, al doctorilor, si al prietenilor care ne-au sustinut intens -
viss spune:
-imi pare tare rau ca nu va mai pot citi. acum dupa ce au mancat i-am pus pe patul mare, la distanta mica unul de altul- au inceput sa se mai priveasca , si sa mai gangure unul la altul..macar simt ca nu sunt singuri in camera si ma mai lasa si pe mine, sa mai fac cate cevacu 2 zile ianinte d ebotez au inceput sa tuseasca , stranute, cu o zi inainte de botez fata a ragusit.i-am ascultat eu la plamani, am eliminat pneumonia, si am zis ca poate le-o trece, am pus ser in nas i am aspirat mucii mai des.dar ieri m-am dus la budimex, mi-au recomandat spray-uri nazale, eurespal, vibrocyl, tantum verde, panadol, si aerosoli.sa vezi nebunie, cum le dau eu cu lingurita eurespalul,sau panadolul cu seringa speciala si cum il scot ei afara..
-am sa pun si niste poze de la botez- ca sa nu ne uitati, dar facute cu aparatul meu, nu cele profesionale, alea nu sunt gata inca.
viss spune:
-binenteles, intru si eu o data pe luna, si nu e nimeni aici
-am uitat sa va spun ca ii iubesc la maxim!!!!!!!!!!!!!!!!
- dupa ce a inceput slujba la biserica, dupa doar 3 minute- m-a apucat un bocet..de m-a luat Laur la pieptul lui, sa bocesc acolo, sa nu ma vada lumeafuse asa bine..m-am descarcat de toate frustraile, tristetea si ura acumulate in cei 3 ani, in care ma credeam si ma simteam stearpa.gaura pe care o simteam in locul ovarelor, era umpluta acum de catre inima- care imi iesea din piept
in momentele in care nu am lacrimat, am avut un zambet larg, care imi depasea urechile.a fost mirific- eram doar eu si ei, in acel prezent.care erau frumosi,si mai ales- ai mei.erau tot ce mi-am dorit.cum te simti cand primesti ceea ce iti doresti? minunat! de vis!
- multa lume care ar fi treb sa fie acolo, n-a fost. ma refer la familie, si prieteni apropiati.dar n-a contat. aveam acum mica si in acelasi timp- marea mea familie. pentru mine, a fost exact asa cum nu indrazneam sa-mi imaginez vreodata.Real!
viss spune:
- nu pot pune poze.s-a schimbat adresa si/sau parola?