Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (20)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti fetele?
sunteti tare vorbarete vad
fetelor asa am ras cu sotul aseara....Anastasia la baita facea inot de performanta asa a mai dat din picioruse, din maine se impingea, a facut o apa pe jossss, tareee ne-am mai distrat.
si vorbeste toata ziua, gangureste ea acolo, trage de jucarii zici ca vrea sa le rupa nu alta,se intoarce de tot pe burtica apoi se taraste prin pat, se intoarce inapoi pe spate, cand o tin pe spate in leagan se ridica cu tot cu corp sus, este o dulceata

maine am in plan la 9 sa plecam de acasa, meergem in parc sa stam toata ziua. ma intalnesc si cu mama.
azi n-am iesit dimineata afara ca am facut si o ciorbita de miel azi ca vroia sotul, si mai aveam la lada un pachet de la Pasti. zic ia sa scap si de ala ca si asa eu nu ma dau in vant dupa miel.

madutza eee s-a mai grasunit si Catalina si Anastasia vad ca a luat mai bine in greutate luna asta.
sa vad saptamana viitoare la 4 luni cat o sa aiba.

mandreeac si tu ai un mic grasunel acolo. ma bucur ca ai fost o nasica vesela si cu un pui cumintel mai fa-ti timp si hai la vorba.

strumphitza of, imi pare rau ca iar o doare burtica, saracuta. si Anastasia mai are cate o crampa, doua dar rar. deja se vede clar ca au trecut colicii. eu nu i-am mai dat sirop de vreo 2 sapt. o sa treaca incet, incet

miki poti bea linistita lapte ca nu face colici. cel putin la noi nu, asa am observat. eu beau cate 1 litru pe zi, cateodata si 2 si nu are nimic Anastasia. la inceput mi-era frica si mie dar apoi am probat sa vad cum este si a fost bine.

pisuc si scrish intalnire placuta si sa faceti si poze , da? neaparat

ally ma bucur ca a fost bine la vaccin. vad ca si voi va plimbariti toata ziua. si noi, numai ca azi este cam cald si iesim mai pe seara.

toate fetele si bebeii.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

fetele ce pot sa iau pt torticolis? am luat un nurofen , ca altceva nu stiu...

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

helloooooo

am ajuns si eu acasa, am rezolvat cateva lucruri azi

plimbare dimineata cu pisuc si bebe petru pisuc este exceptionala iar bebe petru delicios si cuminte foc a fost o adevarata placere si sper sa repetam curand si cu mai multe mamici

cand sa plec din parc hop beleaua cu masina ca mi s a ars o siguranta si nu mai aveam nici senzori, nici camera, nici radio, am mers pe silent pana acasa maine tb sa dau o fuga cu ea la service

dupa ce am ajuns acasa si am hranit copilul am fugit in mall sa comandam invitatiile pt botez. am rezolvat o usor, am gasit un model dragut si gata...o sa le avem sapt viitoare

si acum relaaaaaaax....bine ca s a mai racorit putin afara ca tare cald se facuse...

va

Mergi la inceput

ailed ce-i aia? ca n-am mai auzit eu nu stiu sa-ti zic ce-ai putea sa iei. poate stiu fetele

strumphitza chiar ca ai dormit nu gluma. ce bine este , nu? si eu cand am dormit pentru prima oara dupa mult timp 8 ore, nu-mi venea sa cred, eram atat de odihnita a doua zi.... acum, mi se pare ca iar nu-mi ajunge somnul desi dorm 7-8 ore. parca as mai vrea
dar este bine si asa, sa zic mersi.

Mergi la inceput

scrish si poze n-ati facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

roxy am facut una doar ca ne am luat cu vorba o postez imediat :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

roxy, cand iti intepeneste gatul intr-o parte si nu poti sa te intorci ca te doare, am luat un nurofen si am gasit o crema cu mentol si salicilat de metil si m-am infasurat cu un fular la gat.. daca ma vedeti ce trendy sunt in sutien, chiloti set evident si mov si cu fularul carea are si mov in el... ma duc sa pap niste caise si prefer sa stau asa decat sa patez bluza, faza naspa e ca vroiam sa ma vopsesc azi, dar o las pe maine

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

ailed ai stat cu geamuri deschise? cam asa apare intepeneala asta, cand stai cu geamuri deschise.
stii, faza cu curentul....

scrish ce bebei dulci, ce dorm ei acolo la aer.tare scumpi sunt

Mergi la inceput

fetelor noi iesim afara. am o leneeeee, si sa ma imbrac mi-e lene.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

salutare fetele si de la noi

azi e o zi frumoasa in zona
antonia doarme
o astept sa se trezeasca
si petra abia acum incearca sa adoarma
am bagat un pui la cuptor
si am zis sa va salut acu cat am cateva minute libere
acu 2 zile mi-a fost rau de la stomac de numai puteam
am luat 3 pastile
no spa