Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (20)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Dragele mele, intru de pe telefon asa ca nu am vazut pozele dar abia astept!
Viss bine ai revenit, mi-era dor de tine! Ma bucur ca sunteti bine, si fericiti!
Scrish ar fi minunat sa ne vedem maine; eu ajung in parc dupa 9, deci 10 e ok; ai gasit nr meu de telefon? Mai vrea sa vina cineva in Kisseleff maine la 10?
Strumphi ma bucur mult de somnul piscotelei e minunat sa dormi cate 6-7 ore legate... Si eu sper sa-l tina pe pui!

Revin mai tarziu de pe calculator!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

ralukab multumesc de info! ma bucur tare mult ca acum totul e ok si ca puiul a depasit momentul greu! noi inca nu am facut interventia, cand am fost la pediatru ultima oara ne-a spus ca e posibil sa isi revina singura limbuta si sa mai asteptam...mai mergem la 3 luni la control. ce-i drept, de o saptamana incoace vad ca reuseste sa scoata putin limba din gurita peste buze. inca nu complet, dar o scoate. nici nu stiu ce sa facem, pentru ca pe deoparte as vrea sa ii fac interventia cat mai rapid dar pe de alta parte m as bucura ca frenul sa isi revina fara "ajutor". mai astept vizita de 3 luni (pe 22) si atunci o sa luam in decizie in functie de cum se prezinta luca. m am uitat la pozele lui vladut, cam asa se vede si la noi limbuta...

pisuc ramane stabilit atunci! da, am gasit nr tau de tlf si l am salvat deja in agenda, iti trimit imediat PM cu nr meu sa il ai. te sun cand ajung in parc sa vad pe unde esti! de abia astept sa ne intalnim!

maine, eu s pisuc am organizat o intalnire la ora 10:00 in parcul kiseleff! daca mai sunt mamici dornice sa ni se alature sunt binevenite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Am revenit si va scriu de la calculator!
Viss - ai niste copii minunati! frumosi, mari si tare dulci! Frumoasa tu, super dragut tortul! imi lipsea sa te mai citesc!
Ralukab - ce poze frumoase! Abia astept sa ne cunoastem cand mai vii in parc aici!
Ally, ce baiat frumos ai, un adevarat barbatel!
Cami, cand pui poze de la botez?
Ilinca77, bine ai revenit; imi imaginez doar ce emotii trebuie sa fii avut cu bebele, bine ca s-a terminat cu bine!
MadutzaBra - minunate pozele voastre! Ati avut fotograf profesionist? Eu nu stiu daca sa chem... ne mai gandim...

Noi azi am avut ultima sedinta de masaj, cu masajul spatelui; i-a placut la nebunie, sta asa cuminte si rade... Ridica deja bine capul cand sta pe burtica, sunt tare multumita. Apoi ne-am dus la niste magazine pe Dorobanti cu el in marsupiu, l-am pus cu fata la strada ca sa se distreze, i-a placut tare mult, se uita asa curios la lume! Prima lui plimbare in marsupiu! Acum asteptam sa se mai racoreasca de seara, sa iesim iar la plimbare, i-am cumparat si plasa de insecte la carucior deci suntem protejati
In rest, ma agit cu pregatiri de botez, adica mai mult ma stresez cu ele, ca mare lucru n-am facut : luat funtite pentru cruciulite, si cam atat; nasii se ocupa de ale lor (lumanare cu hortensii cum imi doream eu, hainute, biserica etc); dar mai avem si noi destule de facut... mai avem insa 2 saptamani jumate!
Am o intrebare: ce se duce la biserica la botez: prosop, sapun, ulei, busuioc, vin? mai e ceva? si cine duce, nasii sau parintii?

Petru tocmai a fost adormit de catre taticul lui oricum e tare cuminte si treaz, dar daca nu doarme deloc ziua e cam obosit seara dupa baie... In rest ne culcam la 11-11.30 si ne sculam la 5.30!!! Apoi mai doarme pana spre 9 si apoi din nou mananca dupa 12 (ieri a mancat abia la 2!!!). Sper sa-l tina.

Si apropo de discutia cu lapticul: azi am intrebat-o pe moasa cum e cu asa-zisa "scadere a lactatiei" din a 3a luna. Evident mi-a zis ca e o parere gresita; de fapt cam din a 4a luna de viata bebele ia mai putin in greutate (cam 400-600 g/luna) si atunci multe mamici cred ca le scade laptele; fals, lapticul e binemersi la locul lui daca mama continua sa alapteze; orice biberon de apa/ceai/LP administrat zilnic (evident ca nu doar daca e in mod exceptional) insa risca sa scada productia mamei. M-am gandit sa va povestesc si voua!

Gata, am scris si eu un mic roman, ma duc sa mai fac una alta...

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-PISUC- astea toate le duce nasa. plus haine si niste fase,niste benzi colorate bleu, si niste prosopele brodate in care se scoate copilul dupa baie.eu am dus decat pampersi si niste bomboane cu care am servit invitatii dupa ceremonie- nasa mi-a zis sa le cumpar, ca nu stiam de ele.
- ma gandeam de ce am avut timp mai liber azi? suntem raciti si nu avem voie afara.asa ca suntem sechestrati la domiciliupetrecem cam 3-3,5 ore in parc, alteori si mai mult dc dau o masa in parc, si nu e foarte cald..

Dupa 3 ani de asteptari - cu ajutorul lui D-zeu, al doctorilor, si al prietenilor care ne-au sustinut intens -
- mami de 2 frumuseti: - SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :)

Mergi la inceput

aaaaaa..pisuc- tu mai treb sa duci copii dupa certificatele de nastereuitasem de ele

Dupa 3 ani de asteptari - cu ajutorul lui D-zeu, al doctorilor, si al prietenilor care ne-au sustinut intens -

Mergi la inceput

-scuze - certificatuleu sunt obisnuita sa vb la plural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti fetele?
am reusit si eu sa intru ca tot pe afara am stat azi. s-a facut iar cald si la noidupa frigul care a fost.

bb_yasmi ce ma bucur ca este totul bine. poate i s-a parut totusi cu ficatul.
eu citisem ca la 5 luni bebe isi dubleaza greutatea, nu la 4 luni. si pe net vad ca tot asa scrie. dar daca este s-o luam dupa greutatea bebeilor da, cam la 4 luni ca si Anastasia la fel, are 6 kg si ceva, 6,2 kg pe acolo cred.

ailed lasa, sa fie sanatoasa ca de crescut creste, nu trebuie sa fie dolofana tare.

scrish mi-ai facut pofta de vopsit. azi ma vopsesc si eu
parca nu prea mai suport mirosul asta de amoniac, ma deranjeaza chiar. inainte de sarcina nu ma deranja dar acum.....

simona da, si eu ii dau laptic atunci cand vrea, la o ora, la 2 , cand cere. eee...ma gandeam si eu asa ca tot am vazut ca se scrie despre scaderea lapticului....
ce dulce este Arsenie, ce dolofanel si ce ochisori frumosi are. albastri clar si ce tort fain a avut. cred ca si buuun
hai ca arati foarteee bine, serios acum, nu mai zi ca esti grasa ca nu esti deloc

somleac mai ai timp si de aerobic cu atatea activitati p[e cap?

madutza ma bucur mult ca te-ai simtit bine, te-ai distrat, te-ai relaxat la aer curat

toate mamicile si bebeii.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Dodo are un ochisor rosu si medicamentul de abia maine il am...si asa de abia am reusit fara reteta..un amarat de maxitroldr zicea ca sa-i dau ceai demusetel... voi vb odata de lm in ochi...merge pt conjuctivita?

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nilufera spune:

Buna mamici!
Am intrat putin sa pun cateva poze de la botez, duminica l-am facut; totul este ok, ne luptam cu colicile, suntem in a 8-a saptamana si teoretic e maximul acum;incerc sa nu ii dau prea multe, stiu ca nu ajuta nimic, acum doarme in sling, vad ca e mai bun decat alte siropuri;
Va pupam si sa stiti ca va citesc chiar daca nu scriu..mai in diagonala, recunosc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

Dodo are un ochisor rosu si medicamentul de abia maine il am...si asa de abia am reusit fara reteta..un amarat de maxitroldr zicea ca sa-i dau ceai demusetel... voi vb odata de lm in ochi...merge pt conjuctivita?

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

nu musetel, eu stiu ca mai rau face

Mergi la inceput