Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (20)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viss spune:

- mersi cami, la asta nu m-am gandit.dar nu-si diminueaza efectul?eu le-am dat mai putin cantitativ, le-am bagat mai spre baza gatului, ca se le inghita direct sa nu aiba timp sa scoata cu limba, cred ca 80% din cantitate au inghitit-o
- stii ceva de parola?adresa?

Dupa 3 ani de asteptari - cu ajutorul lui D-zeu, al doctorilor, si al prietenilor care ne-au sustinut intens -
- mami de 2 frumuseti: - SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :)

Mergi la inceput

-mersi, yasmi.

Dupa 3 ani de asteptari - cu ajutorul lui D-zeu, al doctorilor, si al prietenilor care ne-au sustinut intens -

Mergi la inceput

- gata, am pus poze.sper sa va placa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Am revenit si eu , dupa ce am alaptat piscoata si am mai facut ceva treaba cat a dormit ea , bine a mai fost, am avut chef de un pic de curatenie si gradinarit , pus la spalat, intins si strans prin casa ce face odihna din om , tare bine e cand esti odihnit

Vreau sa ies afara sa ne aerisim nitel si un pic de shopping de una alta dar vad ca sta sa ploua si piscoata abia s-a trezit , mai vedem daca nu incepe ploaia pana o imbrac si ma schimb si eu

Simona mami, nu te mai stresa cu kilele, tu oricum arati minunat le dai tu jos cat de curand cand o incepe juniroul sa misune si o sa alergi dupa el pe scari eu abia astept perioada adica ma astept sa ma doara spatele cat o sa ma tin dupa el si cat o sa alerg sa nu urce scarile sau sa dea cu nasu de pragul la bucatarie, la gradina si altele de prin casa Strumfita mica da e tot strumful mare, mi-a placut cum i-ai spus Mi-a placut tare tortul de la botez, salivammmm intens

Pisuc, radeam si eu ca deh ce sa fac, imbatranesc si prostesc eu ma gandeam ca ai fost cu el la iarba verde nu undeva la casa la loc special amenajat si frumos asa da, vreau si eu ... la mama mea , ca si ea are capsuni si cirese in gradina si zmeurica ..yumm si face si niste gratare bune si are si ea lac in gradina si parau si livada si frumosssss mi-e dorrrrrrrrrr de casa

Somleac, multumesc de urari, sper sa repari repede laptopul sa mai treci pe la noi sa ne scrii si sa iti vina tanti sa te ajute ca imi imaginez cat e de greu cu 4 copilasi mici si un sugar si cu o casa in constructie sotului i-a trecut dejtu` ?

dyadya, mi se pare mie sau falcosul tau seamana putin cu falcoasa mea?

Dorinuta si Ally, voi numai puneti poze si nu treceti si pe aici sa ne spuneti nimic ? bataitaaaaaaa , asta va asteapta , ia repede la raport , s-a auzit ?

madutza, bine ai revenit ce chef si veselie pe tine, 3 zile si 3 nopti sa iti fie de bine, de acum ai de recuperat oboseala si somnul pozele mele sunt in acest capitol la pagina 2 , am dat eu link intr-un mesaj pentru lalely

Stefya, multam de urari si imi pare rau ca nu te mai poti intalni cu fetele eu o sa vreau sa ma vad cu fetele neaparat cand vin in septembrie, da fetele ?

bb_yasmi, cume Lucas azi ? papa bine , si-a reluat programul lui normal? imi pare rau de ce spui tu de ficat marit, daca ii faci analizele sigur o sa se vada daca e ceva, sa speram ca nu si puiul e ok

ailed, hai gata curatenia ? tare gospodine vad ca suntem azi mai toate, cred ca e de la eclipsa de luna

scrish, sa iti fie rusine, cum adica ai slabit cu mici si ceafa de porc? pai ia sa incerc si eu dieta asta poate dau jos burtoiul si suncile de pe solduri zici ca asta e secretul succesului si al costumului de baie in 2 piese?

Millie, sanatate ti eis la fata, sa va treaca repede ca e vara si nu e voie de raceli

Viss, tare bine imi pare ca te vad si citesc iar frumos mai povestesti de buburuzele tale ai un stil aparte comic de a povesti si de aface haz de necaz, super stiam ca esti o curajoasa si o luptatoare si nu te sperii tu usor de nimic, asa da !!! frumoase pozicile de la botez, iar tu radiezi de fericire si zambetul ala spune totul esti slabaaaaaaaa, mai pune mana si mananca

Cami, tu ce faci ? nu ne spui cum a fost la botez? pozici ceva ?

S-a trezit piscotel si mi-a zambit larg cand a dat cu ochii de mine acum se screme sa faca kk, dar nu stiu cat succes o sa aiba, o las si eu, pana incepe a urla rau de tot

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Alexina, tu nu mai treci ep la noi sa ne spui si arati cat de frumos a fost la botez ? hai te asteptam cu impresii si pozici cu balerina frumoasa

ana_2010, cum mai e Raducu ? cand vedem si noi pozici cu voi ?

Raluka, Vladut e asa comic in poza de profil, zici ca e ceasca, cu dejtu` in sus , "toata atentia la mine va rog! am ceva `mportant de transmis tarii `ntregi " super cute si niste poze superbe, dar te ajuta si aparatu , sa nu spun "scula buna"

Monas, ce faci mami scumpa ? hai si tu la raport sa ne spui ce mai fac gemenasii si plus ca vrem sa ii vedem in ceva pozici recente

Nilufera ? Stefana ? Medeea76? persi ? irinuca ? spiridusha? antguess?? ama22? iony ???? unde sunteti fetelor? la plaja , la mare la soare ? asteptam vesti !!!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Noi suntem la lucru de dimineata, de daca s-a stricat lepu acu tre sa vin aici sa fac ce am de facut. Imediat plecam acasa, dar am zis sa intru sa va salut.

Viss, m-ai facut sa ce frumosi povestesti de comorile tale, sa-ti dea Dumnezeu putere si copii sa ti-i tina sanatosi.

Strumphitza esti un miracol pentru mine. Cum reusesti sa tii minte sa raspunzi la fiecare in parte.Ma bucur ca ti-a dormit piscotzica, la cat mai multe astfel de nopti. Multumesc sotul e mai bine, tragem tare poate reusim totusi sa ne mutam intr-o luna.

BByasmi eu fac de 2 ori /sap aerobic normal , nu-i din ala zabntuit , sunt mai mult exercitii de forta si o data/sapt stretcing ( nu stiu daca am scris bine da-s chiauna )suntem un grup de prieytene care am obtinut o sala la o scoala si platim o tipa super care se ocupa de noi. E ok pt ca ne simtim ca in familie.

Am zburat mai tare sa fac cumparaturi pentru diseara la concert. Doamne imi crapa inima de emotie ce-am ajuns sa de-a copii mei concert, si avem o gramada de invitati. Dupa am zis sa servim un suc si niste saratele sa avem prilej sa mai stam putin de vorba. Si Ghighi draga de ea azi a fost cuminte, parca stie cat stres e pe capul maicasii.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Viss..sunteti superbi toti 4!!!Cei mici sunt niste minunatii,au crescut asa frumos,sunt grasanei si frumosi foc!!Te admir pt tot curajul de care dai dovada,pt ca ai grija de amandoi singura...Ai dreptate ca pt tine cu unul ar fi parfum..si cand ma gandesc ca noi ne vaitam aici ca avem unul..si tu te descurci singura cu 2...Jos palaria pt tine mami!!!Il inteleg pe sotul tau ca s-a afumat putin..dupa atatia ani de asteptari si-a crestinat copii lui..asta este un sentiment care nu multi il pot intelege...

Simonacip..esti o mamica superba!!!iar baietii tai sunt poza...mami o sa seta fetele la ei la coada...Cel mic este asa scump...cum asteapta el sa intre in cazan...

Bebe al meu s-a invatat cu mine si vrea sa ii ofer atentie exclusiv.. cum am plecat de langa el..plange!!Vin inapoi si sta si se uita la mine cu ochii mari si tace...Ce ma mai fac eu???Caci nici o bunica nu-l mai stapaneste daca plec 1 ora...

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Somleac multumesc, dar nu e greu deloc alte chestii mi se par grele nu asta cu tinutului minte care si cum Bafta mare la concert si sa fie un succes, ceea ce nu ma indoiesc ! Sa faci pozici multe sa ne arati si noua micii muzicieni

Madutza_bra, inca dormi sau te-ai apucat iar de tot un chef toata saptamana? de duminica pana luni ?? glumesc, stiu ca nu ai cum sa dormi la ora asta cu 2 copilasi , dar eu astept impresii si pozici

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

- gata, am pus poze.sper sa va placa

sa va dea Dumnezeu sanatate! Sunteti super!
Te inteleg cu plansul la biserica, e f normal si cred ca bauta sotului tau a fost echivalentul masculin al plansului tauSi eu am plans cand am auzit-o pe Dodo ca urla cand au scos-o din burtica, ca nu-mi venea sa cred ca traieste si e ok.

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Si Viss arati beton , mami dupa o sarcina de gemeni

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput