Cui o las pe pisica Zoe? :((

Cui o las pe pisica Zoe? :(( | Autor: karula

Link direct la acest mesaj

Plecam din tara, repede. Saptamana viitoare. Definitiv...
Pentru Zoe aranjasem sa ramana la mama, mai cu inima stransa, dar era vorba de mama si ma impacasem cu gandul. Are 10 ani pisica, e castrata, deparazitata, cu analizele la zi. E tinuta exclusiv in casa de cand s-a nascut.
Nu intru in amanunte (dar voi intra daca e cazul), insa NU putem sa o luam cu noi si NU mai poate ramane la mama :(((
Pisica e nu doar frumoasa, o ramura sigur are din norvegiana de padure, negru cu alb, par lung, coada stufoasa, dar si extrem de iubareata si toleranta cu copiii jucausi si galagiosi. E Zoe a mea de 10 ani.

Toti prietenii apropiati au cel putin doua pisici, daca nu si caine. Deci sunt in mare impas.
Va rog, stiti pe cineva iubitor si doritor de pisica?
Orice amanunt poate fi lamurit pe privat sau aici, cat de repede posibil.
Multumesc, Raluca

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

face parte din familia voastra si oricat de departe ati pleca, mai incercati sa o luati cu voi. probabil ca va fi greu, dar e doar o pisicuta, se adapteaza usor. eu nu vad o situatie in care nu as putea sa imi iau matza cu mine daca plec. imi asum responsabilitatea pentru ea si pentru binele ei.

as vrea sa te incurajez sa nu o lasi printre straini, altfel, iti doresc succes sa ii gasesti o familie adoptiva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

off...si eu as zice sa incercati s-o luati cu voi..dar banuiesc ca ai incercat si chiar nu se poate :(
eu zic sa-i faci niste poze si s-o pui pe FB, poate printre prietenii tai o vede cineva si se indragosteste si accepta s-o ia.
(eu asa am vazut pisica pe care am luat-o acum aproape o luna, am vazut-o intamplator, si desi nu eram f hotarata sa-mi iau pisica acum, a fost dragoste la prima vedere!).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Daca nu ai fi atit de departe...
Oricum, te rog, nu o eutanasia.
Poate gasesti pe cineva care sa o tina macar temporar si sa incerce sa o plaseze in alta parte.
Sau poate isi face mila vreunul dintre prietenii iubitori de animale.

Luatul afara din tara nu e asa de simplu, depinde unde pleaca, in UK de exemplu ar avea obligatia sa o tina in carantina ....

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Doamne, Pisigri, nici nu mi-a trecut o secunda prin cap varianta asta si, sincer, cred ca as alege sa nu mai plec deloc decat sa fie asta rezolvarea!
Pe de alta parte, s-a "rezolvat" exact cum ai sugerat: trei luni are un camin asigurat cu tot dichisul si cu oameni iubitori de animale si de maxima incredere. Sunt nasii nostri si am garantia ca in aceste trei luni vor gasi exact ce are ea nevoie: un stapan care sa-i ofere stabilitate si mangaieri nenumarate. Deci plecam (mai) linistiti.
Multumesc mult tuturor pentru sfaturi si idei! Din pacate, plecatul cu ea este imposibil, dar responsabilitatea ne va ramane pentru totdeauna. Si dragul de ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Drum bun !

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chestiiutile spune:

Sau ai putea pune cateva poze aici, nu se stie cine o poate adopta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

buna, nasii s-au oferit duoar pentru 3 luni? Nu exista speranta ca in aceste 3 luni sa se ataseze atat de ea, sa se incadreze in familia lor si sa nu mai vrea sa o dea? Au posibilitati sa o tina daca vor simti ca ramane la ei? Intreb pentru ca orice e posibil mai ales cand ingrijesti zilnic de cineva o perioada mai lunga de timp.
Iar ei nu au cunostinte , de care sa fie singuri ca iubesc animalele sa o poata da acestora?Sunt doar niste intrebari.
Nu stiu in ce tara vrei sa pleci, dar aici cand semnezi un contract de inchiriere apartament(banuiesc ca veti sta cu chirie cel putin la inceput) te intreaba daca ai sau nu animal de companie si sunt reglementari specifice daca respectivul proprietar de apartament este dispus sa inchirieze cuiva ce detine animale.Nu peste tot e interzis sa ai .De exemplu unde stau eu un vecin are catel, in alta partea avea pisica.Dar am avut cazuri cand am semnat contract cu specificatie clara fara animale in casa , deci nu-mi puteam lua nici daca doream, dar si contract in care puteam sa am da sa nu distruga .Cam asta e aici in germanica.Iti doresc sa rezolvi definitiv cat mai convenabil situatia pisicii voastre, pentru ca e greu departe fiind sa tot te gandesti, mai ales ca 3 luni fug ca gandul.

Mergi la inceput